Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo zwykle sama do siebie gadam:( no przepraszam, też do ciebie;)
ale ciągle o chłopaku pamiętam i jest mi niezmiennie przykro że nadal jest w schronie oraz dołuje mnie myśl że tak może być już zawsze:( może uda nam się go wziąć w któryś dzień na działkę ale aż się boję w jakim stanie ją zostawi jak zostanie zabrany po tylu miesiącach zamknięcia

• 3 months later...
Posted

[quote name='si_bcw']poza tym, jak u niego nie bywam, to nie wiem jak się miewa. kto go ostatnio głaskał?;)[/QUOTE]

Ja :P Zajrzę czasem do chłopaka, bo taki smutny siedzi...

• 2 months later...
Posted

nie wyobrażacie sobie jak mnie cieszy myśl, że chłopak w końcu ma swoje miejsce i jest kochany
jak nabrał trochę ciała, naprawdę wygląda jak czarny klon mojego psa:)

• 2 months later...
Posted

Odwiedziny Nea w hoteliku. Chłopak ma się bardzo dobrze. Nawet znacznie przytył. No i bardzo się uspokoił - co nie oznacza, że przestał być psem ruchliwym :). Dziś tyle ciotek do nawiedziło:

Posted

akurat wczoraj o kotach rozmawialiśmy:) Neo nie miał nigdy kontaktu z kotem na zamkniętej przestrzeni - widzi koty na podwórku, kiedy wychodzi na spacer, bardzo się nimi interesuje, ale on interesuje się WSZYSTKIM;), bo mało ma poza kojcowych doświadczeń w życiu, ale nie jest to zainteresowanie psa, co do którego ma się pewność, ze jakby mógł to puści się w pogoń, a pogoni, żeby dorwać. ostatecznie więc trudno na razie jest stwierdzić, czy mógłby mieszkać z kotami:)

• 3 weeks later...