lavinia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Gordonek to około 6 miesięczny mix setera szkockiego z gończym polskim ( albo i nie ). Jest przeuroczy, słodki i kochany - takie niezgrabne , duże psie dziecko. Gordonka wypatrzyłam w pewnym bardzo niedobrym miejscu...był chudy, miał gluta u nosa, w boksie przeganiały go inne psy, nie pozwalały dojść do miski z jedzeniem czy wodą. Zabrałąm malucha...Lulka pomogła załatwić hotel, tak więc mieszka już od ponad dwóch tygodni we własnym boksie, ma ciepło, dużo żarełka i koleżankę rottkę :-) Gordonek potrzebuje domu i to bardzo - jest w fajnym wieku, można go doskonale ułożyć, bo to mądry i posłuszny psiak. Najchętniej chodził by na długie spacery i biegał po swoim terenie.....i oczywiście najbardziej brakuje mu własnych ludzi warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. kontakt do mnie; 0 889 509 903, layla@onet.pl a tu maluch, pięknotek :-) w tamtym miejscu już bezpieczny taki jestem piękny spacer z koleżanką dodam jeszcze, ze Gordonek jest bardzo łagodny i pogodny. Doskonale dogaduje się z innymi zwierzętami, nie ma w sobie cienia agresji. Quote
lavinia Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 on prawdopodobnie ma w sobie wiele ras, ale budowę ma taką seterowatą - długie nogi, długie ciało....... strasznie fajny jest, taki nieogarnięty jeszcze..... Quote
Lulka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 moj kochaniutki Gordonek :loveu: maluch powinnien juz byc w domku wlasnym ........czym predzej tym dla niego lepiej Quote
Inez de Villaro Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 zapisuje sie na watek...:loveu: Quote
Lulka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 malenstwo nikt Cie tu nie odwiedza :shake: Quote
Maupa4 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Usunięto pierwszy post - wątek "wrócił do właściciela". ;) Quote
moniaaa0402 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 przecudny...:loveu::loveu::loveu::loveu: szybko domek:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Lulka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Inez de Villaro']no nie...a ja to nikt????:mad:[/quote] oj ciotka nie badz taka drobiazgowa :eviltong: Quote
Inez de Villaro Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Swietny młodzian szuka domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts