tomcug Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dziewczyny, skrobnijcie jakiś tekst i dajcie namiary (telefon, mail), ogłoszę go po południu. On zamarznie na śmierć w schronisku. Quote
pixie Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 rozmawialam z Bbeta ze spanielowego rozejrzy sie za tymczasem napisalam tez do chalimali - tam jakas rodzina poszukiwala spanielki - nie udalo sie wyciagnac spanielki ze schronu, moze dom jeszcze aktualny - sprawa swieza jest tez jakas rodzina z warszawy ktora ma spanielke dwojke dzieci 10 i 12 lat i chca pieska lub suczka do towarzystwa dla swojej / po kastracji sadze bylby w sam raz..o ile dom odpowiedni / tola wrzucila watek w spanieli ja rozeslalam w nocy gg do osob z watku moze to cos da w jakim on jest wieku? poproscie weta przy okazji - to wazne jak rozumiem nie jest kastrowany a czipa nie ma? czy nie ma tatuazu ? pewnie to wszystko zostalo sprawdzone - pytam jednak dla pewnosci czy rozejrzalyscie sie na forach zamoscia czy nikt go nie szuka? Quote
gonia66 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Konieczny przynajmniej tymczas..serce sie kroi..juz sobie nawet wyobrazam jak on placze...nie...no.....:-( Quote
evel Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 http://img510.imageshack.us/img510/4690/spamielam8.jpg on tak siedzi na mrozie? :placz: Quote
funia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 dzwoniłam przed chwilą do naszych dziewczyn ,które są w schronie i mówiły ze ktoś ma jutro po spaniela przyjechać .Ale to nie jest wiążące ,schroniskowa adopcja nigdy nie jest pewna . Quote
gonia66 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Eh...oby.....no to czekamy na dobre wiadomosci.........:roll: Quote
wanda szostek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Jak nie wyjdzie ta adopcja to trzeba kombinować jak go ze schroniska wyrwać Quote
pixie Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 jogi dzieki, za to, ze rozgladasz sie jak i my wszyscy dzisiaj znowu tak zimno oczyi te przerazone oczy i pytanie : za jakie grzechy tu trafilem? Quote
BBeta Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 funia napisał(a):dzwoniłam przed chwilą do naszych dziewczyn ,które są w schronie i mówiły ze ktoś ma jutro po spaniela przyjechać Wiadomo już coś? Pies został zabrany czy nadal siedzi w schronisku? Quote
wanda szostek Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ciągle widzę jego zziębniętego i mokrego. Quote
funia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 dzisiaj tego nie wiem ,jutro zadzwonię i zapytam .Ja w piątek dopiero będę ..Na wczoraj wieczorem jeszcze był. Quote
Cockermaniaczka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 :placz: biedaczek:-( jak tam u niego? Quote
Tola Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Spaniela nie ma juz w schronisku; dzisiaj pojechał dos wojego nowego domu. To była adopcja przez schronisko, wiec niestety nie wiemy co to za dom:roll: Quote
pixie Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 napisalam post i kasuje...hmmm cieszyc sie nalezy ze nie jest na zimnie i miec nadzieje ze trafil w odpowiedzialne rece:roll: psinko szkoda, ze nie udalo nam sie pomoc na czas, by w spokoju pomagac innym Quote
Tola Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 pixie napisał(a):wielka szkoda nikt dzis nie zadzwonil dowiedziec sie co ze spanielem :-( funia czy telefoniczna informacja bedzie pewna? czy zaden z wolontariuszy jutro nie bedzie w schronisku? moze Tola bedzie? A Magda z Zamoscia? moze Madzia moglaby podjechac i sprawdzic czy spaniel jest i w jakim stanie? Jesli bylby dom tymczasowy - /Bbeta czy cos sie kroi?/ - czy jest mozliwosc wydostania go ze schronu przez ktoregos z wolontariuszy czy tez jakies schody do pokonania? Ponadto: Istnieje możliwosc transportu z Zamościa do Warszawy /raz na trzy tygodnie ktos jezdzi, moze akurat?- na razie nie ma do kogo, ale tak informacyjnie podaje. Rowniez ta sama dogomaniaczka oferuje pomoc finansową, jesli zaistnieje potrzeba. Najwazniejsze pytanie jednak to czy pies nadal czeka na dom!? Pixie - informacja jest raczej pewna, tym bardziej, ze wczoraj wolontaruiszki słyszały, ze ktos ma przyjechac do schronu. Dzwoniłam dzisiaj po 16 i psa nie ma... W piątek będzie w schronie funia. Wiem od ala 123, ze mówiła znajomemu o spanielu, był zainteresowany, moze to on zabrał psa. Quote
tomcug Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Mam nadzieję, że to dobry domek będzie. Quote
bico Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 evl napisał(a):maluchu, obyś dobrze trafił... właśnie, oby psinka trafił w dobre i ODPOWIEDZIALNE ręce... ale bądźmy dobrej myśli, bądźmy, bądźmy;) Quote
Asia & Ginger Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Oby trafił do dobrego domku. :kciuki: :kciuki: Przydałoby się zmienić tytuł wątku. ;) Quote
Recommended Posts