Agnieszka(Visenna) Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Oddam w dobre ręce piękne, radosne kundelki. nie dosc, ze wzieli suke ze schroniska, to rozmnozyli i jeszcze wydaja sie z tego bardzo dumni :placz: Nie moglam sie powstrzymac:angryy::angryy::angryy: funkcjonuje tyle organizacji, ale akcje edukacyjne wciaz stoja w miejscu.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 masz racje Kinguś.Jutro będę w schronisku to zapisze te dwie kudłateczki z 39. ale się wk.. Quote
Kisses Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Psy w schronach powinny być sterylizowane... Przygarnęła ją 2 lata temu... Czyli musiała nieźle pilnować psiny, skoro ojca nie zna... Quote
Negri Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Aga ja proponuje Ci przyłączenie się do mojej "tajnej akcji" mianowicie jak tylko widzę podrasowionego pas od razu lecę z kartą do Dominiki. Może warto to rozszerzyć na"ładne kundle" bo wszystkiego nie damy rady:roll: Quote
Negri Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Agnieszka(Visenna)']masz racje Kinguś.Jutro będę w schronisku to zapisze te dwie kudłateczki z 39. ale się wk..[/quote] Te kudłaczki matka i córa z działki już po sterylce ;) Quote
WŁADCZYNI Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Kisses_xox']Psy w schronach powinny być sterylizowane... Przygarnęła ją 2 lata temu... Czyli musiała nieźle pilnować psiny, skoro ojca nie zna...[/QUOTE] patrząc na mnogość wyglądu to chyba nie raz nie dopilnowała:mad: Quote
Nikki Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Tu była podobna sytuacja: http://www.mielecbezdomne**********/adoptowane,2/dzefi-i-tina-czyli-jak-rozmnazac-psy-ze-schroniska,130.html Przecież w umowie adopcyjnej jest wyraźnie napisane o nierozmnażaniu suki :shake: Quote
evel Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 mam pytanie - czy schronisko jako strona podpisująca umowę adopcyjną może wyciągnąć jakieś konsekwencje z nieprzestrzegania tej umowy? czy ma ona jakąkolwiek moc prawną? Quote
Nikki Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='evl']mam pytanie - czy schronisko jako strona podpisująca umowę adopcyjną może wyciągnąć jakieś konsekwencje z nieprzestrzegania tej umowy? czy ma ona jakąkolwiek moc prawną?[/quote] myślę, że jakieś konsekwencje z tego się da wyciągnąć, w końcu po cos ta umowa jest, tylko pytanie: kto się tym zajmie ? :placz: Quote
Negri Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Wiecie co ból w tym że prawne to ta umowa właściwie nic nie może :shake: Quote
Samturia Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Skoro tatuś nieznany to pewnie puścili suczkę z cieczką... pogratulować :roll: Quote
PATIszon Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='WŁADCZYNI']Czemu? Umowa to umowa. Ja bym próbowała coś z tym jednak zrobić:mad:[/quote] Bo tak jest i juz. Zaplacilas Twoje, mozesz robic co chcesz. Tak samo z kupowaniem psa od hodowcy, cale te umowy sa ......:shake: Quote
PATIszon Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Alez mnie wkurwia to przeskakiwanie postow, no! Quote
WŁADCZYNI Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Negri']Wiecie co ból w tym że prawne to ta umowa właściwie nic nie może :shake:[/QUOTE] Czemu? Umowa to umowa. Ja bym próbowała coś z tym jednak zrobić:mad: Quote
Recommended Posts