sleepingbyday Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 a to nie będzie tylko kacik adopcyjny emirowy? tak zrozumiałam z twojego postu.. dziecko twe ma intuicje i ty sie go (jej?) słuchaj :diabloti: Quote
Erazm Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Pomysl jest dobry, ale wlasnie to male ale....On jest super,orginalny pies dla flegmatyka moze w ten sposob go promowac? Quote
sonikowa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Erazm napisał(a):Pomysl jest dobry, ale wlasnie to male ale....On jest super,orginalny pies dla flegmatyka moze w ten sposob go promowac? Trzbea postawić na jego oryginalność, i to może zadziałać. Dla mnie to pies albo dla emerytki, albo własnie do młodego i pięknego co to przed kompem życie spędza, a potem ewentualnie spotkanie w knajpce - on nie potrzebuje psa do joggingu, tylko żeby łazić i leżał i zachwycał oryginalnością. Raz mi się zdarzyło, że byliśmy z łaciatym Sonarek w piątkową noc na Foksal i baaardzo zwracał uwagę. Pan kelner mu miseczkę z wodą przynosił :loveu: Myślę, że przodkowie łaciatka, który wisieli u budy w życiu by w to nie uwierzyli :crazyeye: Bambek jest super, naprawdę. I to chyba nie kącik adopcyjny Emira. Słuchajcie, jak się zgadzacie, to ja zadzwonie i sprawdzę. Chyba, że ktoś ma jakieś kontakty w TVP i może to zrobić sprawniej. Quote
sleepingbyday Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 dzwon. kontakt by trzeba miec dokładnie z tym programem, albo z prezesem. tam w tiwi to jest jakies burkina faso :roll: Quote
Erazm Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Nie mam takich kontaktow. Kazda szansa jest wazna, tytul w all zmienilam z zaznaczeniem orginalny i dla flegmatyka. \hihi, ta..... przodkowie u budy wisieli, czasy sie zmieniaja:evil_lol: Quote
sonikowa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Akurat w TVP nie znam nikogo, ale namierzę wydawców programu. Dam znac co i jak, bo może oni maja swoją listę i z 'ulicy" psow nie biorą. Bambaryłek jest dobry bo to tez pozytywna historia, nie ma tam jakiejś makabry, a wiem, że takie rzeczy ze śniadaniowych programów raczej wypadają (ewentualnie chore dziecko, to ok, ale pobity pies już raczej nie..:roll:). I jeszcze jedna myśl, on jest z Palucha, prawda? A w piątkowej wyborczej jest kącik adopcyjny z Palucha. Nie można tam Bamberka pokazać? Tu trzeba by sie chyba w schronisku dowiedzieć jak to wygląda organizacyjnie.. Quote
APSA Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Pomysł jest świetny, tylko... to jest Paluch. Paluch daje pieski do wyborczej, Paluch pokazuje czasem pieski w programie Kawa i Herbata (chyba skutecznie, chwalą się na oficjalnej stronie tymi adopcjami). Tylko o wyborze psa decyduje sam Paluch, a nie wolontariusze, a już na pewno nie jacyś ludzie z zewnątrz :shake: Quote
sonikowa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 APSA napisał(a):Pomysł jest świetny, tylko... to jest Paluch. Paluch daje pieski do wyborczej, Paluch pokazuje czasem pieski w programie Kawa i Herbata (chyba skutecznie, chwalą się na oficjalnej stronie tymi adopcjami). Tylko o wyborze psa decyduje sam Paluch, a nie wolontariusze, a już na pewno nie jacyś ludzie z zewnątrz :shake: No własnie, nie chciałabym narobić jakiś szkód. Czy ktoś może delikatnie zrobić wywiad czy na Paluchu jest jakaś lista psów do mediów i czy można na nią upchnąc Bambaryczka? A ja oczywiscie dowiem sie w TVP jaka jest procedura... Quote
luka1 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 a ja tu zaglądam i myslę że gdzies domek buja w obłokach. Quote
sleepingbyday Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 a konkretnie na urlopie w wietnamie ;) Quote
APSA Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Listę psów do promocji ustala prawdopodobnie pracownik ds. promocji, w porozumieniu z dyrekcją. Współpraca wolontariatu z dyrekcją jest... trudna. Z pracownikiem od promocji praktycznie nie mam kontaktu, bo ja tam bywam w weekendy, a ta pani pracuje pn-pt. Quote
Erazm Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Hmmm, czyli jedyna mozliwosc to spotkanie tej osoby w tygodniu...... Quote
Erazm Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 W all malego jest numer wolentariuszki:cool3: dziewczyny pewnie stana na glowie zeby malemu sie udalo:cool1: Quote
sleepingbyday Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 mam pomysł na tytuł ogłoszenia - "Pies jak koniak - tylko dla smakoszy" :eviltong: Quote
sonikowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Tytuł super :-) Czyli co, wlaściwe możemy tylko Bamabrylka ogłaszać na własną rękę tutaj i na innych portalach, ale nic więcej bez zgody dyrektorostwa, a o zgodę i kontakt niełatwo? Quote
morisowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 APSA napisał(a): Z pracownikiem od promocji praktycznie nie mam kontaktu, bo ja tam bywam w weekendy, a ta pani pracuje pn-pt. współpraca wolontariatu z osobą od promocji jest ... trudna (w końcu ta osoba jest jednocześnie koordynatorem wolontariatu ... :roll: ) "Pies jak koniak - tylko dla smakoszy" fajne :eviltong: Quote
brazowa1 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Piesek o aparycji swinki wietnamskiej-brzmi swietnie i bardzo adekwatnie.Własnie wyglad swinki przyniesie mu dom-zobaczycie,bo nie wierze,ze tylko ja uwielbiam takie dziwolągi.Jest uroczy!! Quote
sleepingbyday Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 bo to wyjatkowy dziwolag jest :loveu: koniak wietnamski Quote
madcat1981 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dałam się złapać na banerek;) Zapisuję wątek:) Quote
Nel_a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='sleepingbyday']bo to wyjatkowy dziwolag jest :loveu: koniak wietnamski heheh dobre :)) Quote
Recommended Posts