alicjazar Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Niestety woda była zimna... ...ale Gacek i tak się wykąpał. ;) Quote
alicjazar Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Trochę popracowali: :eviltong: Ich miłość nadal kwitnie: :loveu: Quote
alicjazar Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Nie, Fiodor, kiełbasa jeszcze się nie przypiekła. :) Znalezisko Gacka: :crazyeye: Quote
izzie1983 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 To Wy cały przedział musieliście zarezerwować czy ktoś z Wami jechał? :lol: Ale Bambaryła schudła. Dobrze, że nazywa się Fiodor, bo poprzedniego imienia dłużej nie mógłby nosić :evil_lol: Quote
izzie1983 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 http://img25.imageshack.us/img25/5503/pediki1.jpg :-o Jednak wyszła na jaw ich prawdziwa natura :eviltong: Quote
alicjazar Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 izzie1983 napisał(a):To Wy cały przedział musieliście zarezerwować czy ktoś z Wami jechał? :lol: Ale Bambaryła schudła. Dobrze, że nazywa się Fiodor, bo poprzedniego imienia dłużej nie mógłby nosić :evil_lol: Nie robiliśmy rezerwacji- tylko w jedną stronę mieliśmy taki komfort. Jak wracaliśmy Gacek siedział na kolanach, a Fiodor spał w nogach. Przepraszam, że poupychałam tu tyle zdjęć, ale zrobiłam ich kilkaset i miałam ogromny problem z wyborem. :eviltong: Quote
izzie1983 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 A ja przepraszam, że nie poczekałam grzecznie aż skończysz wrzucać, ale jakoś same się posty poukładały jak trzeba :lol: A nie mieli pasażerowie uwag co do piesków? Ja nigdy z psem nie jechałam, ale słyszałam, że niektórzy się nie zgadzają... A zdjęcia cudne, cu-do-wne :-) Quote
alicjazar Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 izzie1983 napisał(a):A ja przepraszam, że nie poczekałam grzecznie aż skończysz wrzucać, ale jakoś same się posty poukładały jak trzeba :lol: A nie mieli pasażerowie uwag co do piesków? Ja nigdy z psem nie jechałam, ale słyszałam, że niektórzy się nie zgadzają... Według prawa psy mają swoje bilety, muszą znajdować się w transporterach albo na ziemi. Jeżeli współpasażerowie nie wyrażają zgody na obecność psa w przedziale, trzeba go opuścić, nawet jeżeli zajęło się go wcześniej. Tyle teorii. W praktyce "tłukliśmy się" pociągami z naszą poprzednią sunią co najmniej kilkadziesiąt razy i było OK. Dodam, że Fiodor i Gacek są o wiele bardziej spokojni niż nasza sunia.. Quote
izzie1983 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 No to się cieszę. Ja swojej suni niestety nigdy nie wiozłam, bo to sunia osiadła i nie podróżuje. Jakoś tak się składało, że zawsze ktoś zostawał w domu. Tylko urodziła się nad morzem, w Dębkach. Moja koleżanka wyjechała ze swoją sunią na wakacje, wróciła z czterema :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='alicjazar']Dlaczego Fiodor leży jak nieżywy? :D Polowanie na mewy jest bardzo wyczerpujące. o, no, nie moge, jaka cudna przyczajka :evil_lol: Quote
alicjazar Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='izzie1983']No to się cieszę. Ja swojej suni niestety nigdy nie wiozłam, bo to sunia osiadła i nie podróżuje. Jakoś tak się składało, że zawsze ktoś zostawał w domu. Tylko urodziła się nad morzem, w Dębkach. Moja koleżanka wyjechała ze swoją sunią na wakacje, wróciła z czterema :evil_lol: :lol: U nas też praktycznie zawsze ktoś zostaje, ale wolę nie ryzykować i nie zostawiać psów z moimi rodzicami. Po powrocie zapewne zastalibyśmy dwie spasione beczki. -_-' Co do grilla- czy sobota 09.05 może być? Quote
sleepingbyday Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 o matko, grill bedzie?? mniam mniam.... :eviltong: Quote
alicjazar Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 sleepingbyday napisał(a):o matko, grill bedzie?? mniam mniam.... :eviltong: Plany są już od dawna. Pora je zrealizować. ;) Pytanie tylko czy może być najbliższa sobota... Quote
izzie1983 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Co do soboty to jak po południu to jak najbardziej :lol: Quote
Erazm Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='izzie1983']http://img25.imageshack.us/img25/5503/pediki1.jpg :-o Jednak wyszła na jaw ich prawdziwa natura :eviltong: Ryje ze smiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, zeby tylko jakis posel z PiSu tego nie zobaczyl Quote
izzie1983 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 togaa napisał(a):Lepiej zasłonic bo ocenzurują....:evil_lol: http://img25.imageshack.us/img25/5503/pediki1.jpg Dokładnie to samo chciałam napisać, ale resztkami sił się pohamowałam :evil_lol: Quote
Ank@ Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 proszę zaglądnijcie: Kora czasami przymyka smutne oczy i wydaje się że marzy… DT/DS NA CITO - ona umiera ! Quote
APSA Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Ja niestety na 9-go zostałam już umówiona gdzie indziej (z wszystkimi PSaMi, oczywiście ;) ). Ale gdyby jeszcze kiedyś szykowała się imprezka, to chętnie :) Quote
sleepingbyday Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 a ja myslałąm, ze moge, ale mi sie daty pomyliły - urodziny koleżanki mam w piasecznie, w sobote, nie w piatek, o czym byłam przekonana :roll: Quote
izzie1983 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Czyli jest szansa, że w innym terminie i ja będę mogła :multi: Quote
alicjazar Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Nic nie szkodzi- będzie więcej dla futrzaków. :evil_lol: A tak na poważnie - "co się odwlecze, to nie uciecze". ;) Quote
Erazm Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 A ja nadal z przyjemnoscia zagladam do Fiedki i Gacka Quote
Recommended Posts