*zaba* Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Weź proszę smycz i piłeczkę pospacerujmy troszeczkę! ja razem z tobą gdzieś w parku usiądźmy sobie tam gdzie drzewko rośnie popatrzmy sobie na zachód słońca Bez zbędnych słów i kagańca wykrzyknij "aport" i rzuć piłeczkę pospacerujmy troszeczkę! (znaleziony w necie) Wierze,ze Jasiu biega sobie radosny z pileczka. Charly,dziekuje,teraz jest tylko Jasienka. Quote
*zaba* Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 piekna pogoda,w sam raz na dluuugi psi spacerek ale ty jasienku masz caly czas taka piekna pogode i napewno biegasz sobie szczesliwy,prawda ... ?? Quote
Charly Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 mój malutki piesku. YouTube - Wojciech Kilar - Smuga cienia - motyw Quote
*zaba* Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Lato sie konczy Jasienku... Tam gdzie jestes trwa ciagle,prawda?? Quote
stonka1125 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 też nie zapomnę jasienka,oczka perełkowe:-( Quote
*zaba* Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 wpadlam Jasienku do Ciebie na chwilke ... :-( Quote
Charly Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 jezu jak to strasznie bolało, co z nim zrobiono. on nie miał umrzec. trochę widziałam już. Ale te przytomne bacznie spoglądające oczka w ciałku, które praktycznie już odeszło........I jak leżał w tej reklamówce z wystającą główką i czekał, co my teraz z nim zrobimy... Quote
Charly Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Myśląc o Jaśku zawsze natknę się na coś pięknego..jak to np. YouTube - POLSKIE DROGI Quote
*zaba* Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 piekne!!!!!! no i sie poryczalam..... ehhhh zycie Quote
*zaba* Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Jasienku, dzis za TM odszedl Trevor. pies ktory rowniez bardzo cierpial z winy czlowieka. Nie udalo sie go uratoeac... Zaopiekuj sie nim.:-( Quote
Charly Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 umarł jednak Treworek.... [*] Quote
haliza Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Charly']Myśląc o Jaśku zawsze natknę się na coś pięknego..jak to np. Dlaczego to piękno zaklęte jest w chwili ?,a rzeczywistość jest tak okrutna:-(:-( Quote
*zaba* Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 SIADA PAN BÓG WIECZOREM Siada Pan Bóg wieczorem przy kominku, zmęczony W wysiedzianym fotelu, wreszcie w starych kapciach Wzdycha ciężko i smutno, potrząsając głową Ciężko być Panem Bogiem w takich trudnych czasach Panie...z pyskiem na Bożej nodze mruczy Boży Pies Ten Azor, ten z wioski pod lasem, ma za krótki łańcuch Widzę, że jesteś zmęczony, ale wiesz, jak to jest... I, Panie Boże, ta Bella, co oszczeniła się w lesie Umarła wczoraj. Z głodu. Anioł duszę już niesie. Ale wzięliśmy mamę, a dzieci zostały same... I w lesie psa ktoś przywiązał, bo miał już jego dość Daj żeby jeszcze dzisiaj szedł lasem inny ktoś Pomyśl o psach, które tęsknią, i wszystkich tych, co są głodne I o tych, które są bite, i wielu tych, co samotne I przejechanych na drogach – żeby trafiły do Boga... Panie...jesteś zmęczony, ale wiesz, jak to jest One mnie proszą o ciebie, mruczy do Boga pies - dobrze już, dobrze, piesku, zrobimy wszystko w lot - z boku, na cichych łapach, skrada się Boży Kot... Barbara Borzymowska Quote
agat21 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 piękny wiersz żaba :-( Jasiu, śpij spokojnie (') (') (') Quote
*zaba* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Jasienku, mam nadzieje, ze tam za TM nie beda straszyc Cie fajerwerki i petardy.... Quote
Charly Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 no coś Ty- tam nie ma głosnych ludzi- moze wcale ich tam nie ma:) Quote
*zaba* Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Wiosna Jasienku nadchodzi.... Jakos nie potrafie zapomniec.... Quote
Charly Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 niedawno minęła rocznica. czasem myśle, ze mozna bylo coś zrobić więcej, coś inaczej i on może by żyl. nigdy nie zapomnę jego oczu i ich wyrazu. ludzie bardzo go zawiedli. ja zresztą tez- tak myślę. chciałabym się pożegnac z tego wątku. czas nie leczy nic. http://www.youtube.com/watch?v=A_hp2ubJaNo Quote
Charly Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 nie wierzę w żadne TM. Ale może istnieje. Coś lepszego. Dla Jasia Quote
haliza Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 A ja myślę, że musimy wierzyć bo inaczej to całe cierpienie i nasze działania nie miałyby sensu....Jasieńku pamiętamy o Tobie malutki....... Quote
Recommended Posts