Jump to content
Dogomania

Szczeniaki i ich mama w NOWYCH DOMACH!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Do oddania jest 5 szczeniaków suczek i ich mama

Są to małe mieszańce, ich matka jest trochę w typie owczarka niemieckiego - czarna z podpalanymi elementami.

Obecnie przebywaja u ludzi ktorzy maja bardzo dobre serce i zgodzili się nimi zaopiekować. Zabrali szczenna suke do domu, aby nie urodzila na mrozie.

Pieski maja tylko miesiac czasu.
Bardzo prosimy o domy tymczasowe i stałe.

Matka piesków rownież jest do adopcji. Przed oddaniem zostanie wysterylizowana, więc nowy właściciel nie będzie musiał się martwić o nadmierne rozmnażanie.

Psiaki znajdują się w Ścinawie woj. dolnośląskie, powiat lubiński...

Kontakt:
Monika

eMail: ladymonia@poczta.onet.pl

• 2 weeks later...
Posted

ojej Beata czemu nie dałas znać że takie stadko szuka domku ...... one są gdzieś w naszych okolicach? bo ta miejscowość co napisałaś nic mi nie mówi, za krótko tu mieszkam:roll:
czy w razie wojny one trafią do dłuzyny?
jak będą lepsze fotki to wywieszę w schroo, tam w tej chwili nie ma takich misiaków a ludzie przybywają więc jakies szanse są

Posted

Dokadnie nie wiem gdzie to jest...ale napewno okolice Legnicy wiec jesli domki sie nie znajda to trafia do schronu w Legnicy...jak beda lepsze foty dam znac;)Z allegro napisal Pan z Glogowa zainteresowny jednym szczeniorem, poprosilam o telefon no i na razie cisza:roll:

Posted

Beata19 napisał(a):
Dokadnie nie wiem gdzie to jest...ale napewno okolice Legnicy wiec jesli domki sie nie znajda to trafia do schronu w Legnicy...jak beda lepsze foty dam znac;)Z allegro napisal Pan z Glogowa zainteresowny jednym szczeniorem, poprosilam o telefon no i na razie cisza:roll:

hm.... nie znam schroniska w legnicy
podsune temat Beacie z bogatyni ona wyszukuje domy spod ziemi, nie wiem jak jej się to udaje
a jak długo maluchy mogą zostac u tych ludzi?

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...