AMIŚKA Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 śliczny jamniś:crazyeye: a włochaty,bo nie wytrymowany! to jest jamnik szorstkowłosy, piękny!!! Quote
zebra12 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Może jakiś miłośnik rasy? Piesek nie nadaje się do domu z małymi dziećmi, jest impulsywny, ma swój charakterek. Ale do starszych dzieci jak najbardziej :) Quote
taxelina Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/cudny-jamnik-mlodziutki-boski-pilne-130837/ dwa razy to samo? Quote
daaga Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Śliczny jest!!! :multi: Tylko, że bardzo, bardzo, bardzo nie wytrymowany... A gdzie ten psiak obecnie jest? Quote
Wisełka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Tak włochatego jamniorka jeszcze nie widziałam! Jest BOSKI :loveu: Quote
daaga Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Wisełka']Tak włochatego jamniorka jeszcze nie widziałam! Jest BOSKI :loveu:[/quote] Ja też jeszcze takiej szczotki nie widziałam. :crazyeye: Taki kudłaty i do tego te loki... Jesteście pewni, że to 100% szczotka? Mam nadzieję, że domek szybko się znajdzie.:cool3: Quote
AMIŚKA Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='daaga']Ja też jeszcze takiej szczotki nie widziałam. :crazyeye: Taki kudłaty i do tego te loki... Jesteście pewni, że to 100% szczotka? Mam nadzieję, że domek szybko się znajdzie.:cool3:[/quote] To młody jamnik szorstkowłosy, nie jest wytrymowany!!! Po wytrymowaniu bedzie miał dziczy kolor!!! Nawet czarny nie bedzie;);) Quote
daaga Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='AMIŚKA']To młody jamnik szorstkowłosy, nie jest wytrymowany!!! Po wytrymowaniu bedzie miał dziczy kolor!!! Nawet czarny nie bedzie;);)[/quote] Tak myślałam. Ja miałam taką dziczą szczotkę ale nigdy tak nie wyglądała, nawet przed trymowaniem - stąd moje wątpliwości. :hmmmm::hmmmm::hmmmm: Jak mówisz, że dzicza szczotka to tak jest, bez dyskusji. :) Oby znalazł się domek... Quote
zebra12 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Wszystkie namiary macie w pierwszym poście. Jest tymczasowo u pewnej pani. Ale ona nie moze go zbyt długo trzymać, bo ma już psa, z którym niezbyt się lubią :) Już ktoś wczoraj dzwonił o jamniorka. Oby to było TO! Ale czemu nie spytacie o szczegóły na gg? Ja tylko pośredniczę i niewiele wiem. I fakt, ma dwa wątki :) Quote
daaga Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Nie będę zawracać komuś głowy na gg skoro nie mam domku dla psiaczka. Mnie czasem pytają o szczotki, zawsze podaję namiary hodowcy od którego miałam swojego jamnika ale będę o nim pamiętać gdyby ktoś pytał. Quote
Wisełka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 No piesku, skikaj biegusiem po domek :lol: Quote
_ogonek_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Podnoszę, trzeba powiadomić ciotki od jamników !!! Quote
ata Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 :eek:jaki cudaczek w przeszlosci mialam jamnika szorstkowlosego ale nigdy nie mial takiej czupryny:loveu: piekny afro:evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='deer_1987']na tym drugim watku pisalam gdzie go oglosilam i jest na jamnikach wiec ciotki od jamnikow wiedza o nim.. http://www.dogomania.pl/forum/11732141-post6.html A już widzę, przepraszam :oops: W górę, nie zapominajcie o kudłatku!!! Quote
taxelina Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='AdaK']Podnoszę, trzeba powiadomić ciotki od jamników !!! na tym drugim watku pisalam gdzie go oglosilam i jest na jamnikach wiec ciotki od jamnikow wiedza o nim.. http://www.dogomania.pl/forum/11732141-post6.html Quote
_ogonek_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Może dać pieskowi na imię (jeśli chcecie) Shaggy (czytaj Szagi) co po angielsku oznacza kudłaty. ;) Quote
_ogonek_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Trochę wolno kojarzę ale czyżby włochacz znalazł domek?? Tak jest przynajmniej w tytule :evil_lol: Quote
zebra12 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Wczoraj przyjechała po niego pani z Allegro. Czyli jednak to Allegro dużo daje! W każdym razie Łobuz, czy Shaggy (swoją drogą bardzo ładne imię) zamieszkał w Poznaniu. Quote
_ogonek_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Zebrrra']Wczoraj przyjechała po niego pani z Allegro. Czyli jednak to Allegro dużo daje! W każdym razie Łobuz, czy Shaggy (swoją drogą bardzo ładne imię) zamieszkał w Poznaniu. tak mi się wymyśliło, bo mi się kudłaty ze Scooby Doo skojarzył :lol: Quote
taxelina Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 To zaraz go zdejme z naszej klasy i strony Quote
Wisełka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ale słodko że znalazł domek :) Z resztą wcale się o jego przyszłość nie martwiłam, takiemu cudakowi po prostu musiało się udać :evil_lol: Quote
taxelina Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 A ktos napisze cos wiecej o nim - na strone Jamniki i mixy szukaja domow do dzialu: w nowym domu? Quote
taxelina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Dodaje go na Jamniki i mixy szukaja domow do dzialu: w nowym domu. Jest ktos to bny mogl cos skrobnac o nim? :D Quote
Recommended Posts