Jump to content
Dogomania

CACIB-Wieselburg/AT, 4-5.4.2009 r.

Recommended Posts

Posted

A mnie się podoba. Oczywiście, nie na tyle, żebym chciała miec w domu jamnika...:lol:

Ale, jak zobaczę na własne oczy jamnika trikolora, to kto wie...?
Moze na starośc se fundnę? aro - ale czy to kolor uznany? Pytam się i o pręguski i o trikolorki.

Pzdr.

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']A mnie się podoba. Oczywiście, nie na tyle, żebym chciała miec w domu jamnika...:lol:

Ale, jak zobaczę na własne oczy jamnika trikolora, to kto wie...?
Moze na starośc se fundnę? aro - ale czy to kolor uznany? Pytam się i o pręguski i o trikolorki.

Pzdr.

Tu jest pewien problem z nomenklaturą. Ale o tym już w realu, bo sprzątać muszę ;) Tygrysie tak, marmurki oczywiście, a co do reszty, to ponoć jakieś zmiany we wzorcu były w ostatnich latach.
ps.
"fundnę se na starość" - no nie słyszałem żeby ktoś planował zakup psa z pięćdziesięcioletnim wyprzedzeniem... ;)
pzdr.

Posted

aro napisał(a):
Tu jest pewien problem z nomenklaturą. Ale o tym już w realu, bo sprzątać muszę ;) Tygrysie tak, marmurki oczywiście, a co do reszty, to ponoć jakieś zmiany we wzorcu były w ostatnich latach.
ps.
"fundnę se na starość" - no nie słyszałem żeby ktoś planował zakup psa z pięćdziesięcioletnim wyprzedzeniem... ;)
pzdr.

Oj, jaki Milaczek z Ciebie!;):lol:

Pzdr.

Posted

Dzięki!
Tak, z polskimi psami tez trzeba się liczyć, nawet w Austrii! Ciekawe jak innym rasom poszło w W.?

W niedzielę były tez wystawiane polskie czarne terriery rosyjskie...

Pzdr.

Witam Was, gratulacje :multi:dla całej Polskiej ekipy, choć po niewczasie :oops:, my też zaszaleliśmy właśnie w Ruskich Terierach moja suka Argus Electra CONTESSA CACA i CACIB , a konkurentkę mileliśmy przednią, tym bardziej ciesze się, i podciągnięty dalej ChA, no nic pózniej będziemy popychac dalej . Fakt pogoda jak marzenie hale również , ale na naszych z Polski wielu nie wpadłam, może dlatego, że nie znam wielu dogomaniaków :oops:

Posted

Argus Electra napisał(a):
Witam Was, gratulacje :multi:dla całej Polskiej ekipy, choć po niewczasie :oops:, my też zaszaleliśmy właśnie w Ruskich Terierach moja suka Argus Electra CONTESSA CACA i CACIB , a konkurentkę mileliśmy przednią, tym bardziej ciesze się, i podciągnięty dalej ChA, no nic pózniej będziemy popychac dalej . Fakt pogoda jak marzenie hale również , ale na naszych z Polski wielu nie wpadłam, może dlatego, że nie znam wielu dogomaniaków :oops:

Gratulacje !!

Posted

heh widać byłas jedną z tych, z którymi miałam okazję chwilę zamienić kilka słów, fajnie

Pamiętam, że rozmawiałam z kimś przy włoskim stoisku groomerskim Antonelli - dłuższą chwilkę, i psy tej Pani dużo powygrywałay , ale trudno jest mi osadzić ją wsród dogomaniowej braci :oops:

Posted

Argus Electra napisał(a):
heh widać byłas jedną z tych, z którymi miałam okazję chwilę zamienić kilka słów, fajnie

Pamiętam, że rozmawiałam z kimś przy włoskim stoisku groomerskim Antonelli - dłuższą chwilkę, i psy tej Pani dużo powygrywałay , ale trudno jest mi osadzić ją wsród dogomaniowej braci :oops:

Ha, tak to ja!!!
Dla moich basków wystawa była baaaardzo udana, to fakt!
Do zobaczeni, bo na pewno jeszcze gdzies się na siebie natkniemy...:lol:

Pzdr.

Posted

Hah Asiaczku, alez ten świat jednak mały jest, albo net tak skraca dystanse ;), pewnie na siebie wpadniemy jeszcze nie raz , bo sporo jeżdzę na zagraniczne wypady

Hej hej Agata:multi:, jak wiesz, zazwyczaj owczary idą w innym dniu niż II gr , ale przyznaję, że nasz wspólny wypad do Kecskemet wspominam do dziś, i nie powiem tęskinię za taką szaloną babską wyprawą :cool3: