Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 A mnie się podoba. Oczywiście, nie na tyle, żebym chciała miec w domu jamnika...:lol: Ale, jak zobaczę na własne oczy jamnika trikolora, to kto wie...? Moze na starośc se fundnę? aro - ale czy to kolor uznany? Pytam się i o pręguski i o trikolorki. Pzdr. Quote
aro Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Asiaczek']A mnie się podoba. Oczywiście, nie na tyle, żebym chciała miec w domu jamnika...:lol: Ale, jak zobaczę na własne oczy jamnika trikolora, to kto wie...? Moze na starośc se fundnę? aro - ale czy to kolor uznany? Pytam się i o pręguski i o trikolorki. Pzdr. Tu jest pewien problem z nomenklaturą. Ale o tym już w realu, bo sprzątać muszę ;) Tygrysie tak, marmurki oczywiście, a co do reszty, to ponoć jakieś zmiany we wzorcu były w ostatnich latach. ps. "fundnę se na starość" - no nie słyszałem żeby ktoś planował zakup psa z pięćdziesięcioletnim wyprzedzeniem... ;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 aro napisał(a):Tu jest pewien problem z nomenklaturą. Ale o tym już w realu, bo sprzątać muszę ;) Tygrysie tak, marmurki oczywiście, a co do reszty, to ponoć jakieś zmiany we wzorcu były w ostatnich latach. ps. "fundnę se na starość" - no nie słyszałem żeby ktoś planował zakup psa z pięćdziesięcioletnim wyprzedzeniem... ;) pzdr. Oj, jaki Milaczek z Ciebie!;):lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Czy ktoś z Was uchwycił bernardyna, ktory wygrał BIS? Quote
Argus Electra Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Dzięki! Tak, z polskimi psami tez trzeba się liczyć, nawet w Austrii! Ciekawe jak innym rasom poszło w W.? W niedzielę były tez wystawiane polskie czarne terriery rosyjskie... Pzdr. Witam Was, gratulacje :multi:dla całej Polskiej ekipy, choć po niewczasie :oops:, my też zaszaleliśmy właśnie w Ruskich Terierach moja suka Argus Electra CONTESSA CACA i CACIB , a konkurentkę mileliśmy przednią, tym bardziej ciesze się, i podciągnięty dalej ChA, no nic pózniej będziemy popychac dalej . Fakt pogoda jak marzenie hale również , ale na naszych z Polski wielu nie wpadłam, może dlatego, że nie znam wielu dogomaniaków :oops: Quote
olaglowka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Argus Electra napisał(a):Witam Was, gratulacje :multi:dla całej Polskiej ekipy, choć po niewczasie :oops:, my też zaszaleliśmy właśnie w Ruskich Terierach moja suka Argus Electra CONTESSA CACA i CACIB , a konkurentkę mileliśmy przednią, tym bardziej ciesze się, i podciągnięty dalej ChA, no nic pózniej będziemy popychac dalej . Fakt pogoda jak marzenie hale również , ale na naszych z Polski wielu nie wpadłam, może dlatego, że nie znam wielu dogomaniaków :oops: Gratulacje !! Quote
Argus Electra Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Dzięki a to moja pannica w ringu http://img245.imageshack.us/img245/369/tokawieselburg.jpg Quote
Asiaczek Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 No to juz teraz wiem, komu gratulowałam;) http://img245.imageshack.us/img245/369/tokawieselburg.jpg Pzdr. Quote
Argus Electra Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 heh widać byłas jedną z tych, z którymi miałam okazję chwilę zamienić kilka słów, fajnie Pamiętam, że rozmawiałam z kimś przy włoskim stoisku groomerskim Antonelli - dłuższą chwilkę, i psy tej Pani dużo powygrywałay , ale trudno jest mi osadzić ją wsród dogomaniowej braci :oops: Quote
Asiaczek Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Argus Electra napisał(a):heh widać byłas jedną z tych, z którymi miałam okazję chwilę zamienić kilka słów, fajnie Pamiętam, że rozmawiałam z kimś przy włoskim stoisku groomerskim Antonelli - dłuższą chwilkę, i psy tej Pani dużo powygrywałay , ale trudno jest mi osadzić ją wsród dogomaniowej braci :oops: Ha, tak to ja!!! Dla moich basków wystawa była baaaardzo udana, to fakt! Do zobaczeni, bo na pewno jeszcze gdzies się na siebie natkniemy...:lol: Pzdr. Quote
AGATA I BRIARD Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ARGUSY - GRATULACJE ;) !!! chyba byłyśmy w różne dni Agata ??? :-( Quote
Argus Electra Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Hah Asiaczku, alez ten świat jednak mały jest, albo net tak skraca dystanse ;), pewnie na siebie wpadniemy jeszcze nie raz , bo sporo jeżdzę na zagraniczne wypady Hej hej Agata:multi:, jak wiesz, zazwyczaj owczary idą w innym dniu niż II gr , ale przyznaję, że nasz wspólny wypad do Kecskemet wspominam do dziś, i nie powiem tęskinię za taką szaloną babską wyprawą :cool3: Quote
Recommended Posts