Asiaczek Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 AGATA I BRIARD napisał(a):gratulacje dla POLSKICH ZWYCIĘZCÓW ! :terazpol: mój "maluch" BRIARD - IVANHOE HOCKY też wczoraj : V1, CACA, CACIB, BOB :knajpa: Pięknie! Oby zawsze takie wyniki towarzyszyły naszym psiakom, prawda? pzdr. Quote
musia Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 AGATA I BRIARD napisał(a):gratulacje dla POLSKICH ZWYCIĘZCÓW ! :terazpol: mój "maluch" BRIARD - IVANHOE HOCKY też wczoraj : V1, CACA, CACIB, BOB :knajpa: A dzień wcześniej (w sobotę ) w Dreźnie - Niemcy - CAC w użytkach Quote
J.G Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Dla nas również cudowna wystawa,nasz czarny pomeranian rozpoczął INTERCHAMPIONAT i CHAMPIONAT AUSTRII. Quote
aro Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 No widzisz Asiaczku - innym rasom też się powiodło :oops: BRAWO dla Wszystkich ! :multi: Quote
AGATA I BRIARD Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 JASNE - :terazpol::terazpol::terazpol: SZCZEGÓLNIE NA OBCZYŹNIE - WSPIERAJMY SIĘ I POKAŻMY, ŻE POLSKA KYNOLOGIA GÓRĄ !!! GRATULACJE !!! :laola: Quote
M&S Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 J.G napisał(a):Dla nas również cudowna wystawa,nasz czarny pomeranian rozpoczął INTERCHAMPIONAT i CHAMPIONAT AUSTRII. gratulujemy:multi::multi::multi:, a my dzielnie robimy championat Austrii:p Quote
Asiaczek Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='musia']A dzień wcześniej (w sobotę ) w Dreźnie - Niemcy - CAC w użytkach Hohoho, piekny weekend!:multi: Pzdr. [quote name='J.G']Dla nas również cudowna wystawa,nasz czarny pomeranian rozpoczął INTERCHAMPIONAT i CHAMPIONAT AUSTRII. J.G - jeszcze raz pogratuluję pięknego wyniku!:multi: Pzdr. [quote name='Maks i Spark']gratulujemy:multi::multi::multi:, a my dzielnie robimy championat Austrii:p Jaaaaaa, juz tak niedużo brakowało....:cool1: Pzdr. Quote
J.G Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='Asiaczek']J.G - jeszcze raz pogratuluję pięknego wyniku!:multi: Pzdr. Dziękuję bardo serdecznie i wzajemnie.:loveu: Quote
aro Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 J.G napisał(a):Dziękuję bardo serdecznie i wzajemnie.:loveu: Maks i Spark J.G macie priva :lol: Quote
J.G Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 aro napisał(a):Maks i Spark J.G macie priva :lol: Ja nie mam,ale kliknij na mój baner i na mej stronie w kontakt jest e-mail do mnie. Quote
M&S Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 aro napisał(a):Maks i Spark J.G macie priva :lol: ....nie mam:shake: Quote
AGATA I BRIARD Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ;)dzięki Taaak weekend bardzo udany, ale wyczerpujący też niestety, urządziliśmy sobie mały maratonik, na szczęście efekty są, kontynuujemy obydwa championaty :p Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 aro napisał(a):Maks i Spark J.G macie priva :lol: A dlaczego ja nie dostałam...?:placz: pzdr. Quote
aro Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Asiaczek napisał(a):A dlaczego ja nie dostałam...?:placz: pzdr. No bo wydawało mi się, że Ty tym tematem nie jesteś zainteresowana. A reszta tak. Ale, Asiaczku i tak nie udało mi się wysłać priva... Ps. A chodziło o wystawę w Salzburgu. Zaraz postaram się założyć wątek. Quote
Asiaczek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 aro napisał(a):No bo wydawało mi się, że Ty tym tematem nie jesteś zainteresowana. A reszta tak. Ale, Asiaczku i tak nie udało mi się wysłać priva... Ps. A chodziło o wystawę w Salzburgu. Zaraz postaram się założyć wątek. No po prostu czytasz w myślach...ale nie do końca...;) Pzdr. Quote
M&S Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 aro napisał(a): A chodziło o wystawę w Salzburgu. Zaraz postaram się założyć wątek. Hej, to co z tym Salzburgiem;) A. ps. ja chcę zobaczyć jamniorkę....chcę fotek!!!!!!! Quote
aro Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Maks i Spark napisał(a):Hej, to co z tym Salzburgiem;) A. ps. ja chcę zobaczyć jamniorkę....chcę fotek!!!!!!! Założyłem wątek o Salzburgu. A co do fotek, to chyba Asiaczek prześle ;) Pozdrówka Quote
Asiaczek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='aro']Założyłem wątek o Salzburgu. A co do fotek, to chyba Asiaczek prześle ;) Pozdrówka ARO - ależ na CD masz tę śmieszną jamnioreczkę... Możesz spokojnie wstawiać. No, chyba, ze nie masz czasu lub/i ochoty... Zaraz polecę na watek salzburgski :lol: Pzdr. Quote
aro Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Asiaczek']ARO - ależ na CD masz tę śmieszną jamnioreczkę... Możesz spokojnie wstawiać. No, chyba, ze nie masz czasu lub/i ochoty... Zaraz polecę na watek salzburgski :lol: Pzdr. Tak, mam już tę jamniorkę i ją postaram się wrzucić. ;) Bardzo ciekawe umaszczenie (tygrysie, pręgowane) i ja takie widziałem pierwszy raz. Ale nie każdemu musi się podobać. Maks i Spark - mało podobna do Tofika, nie ? Po 15 minutach: No cóż, sorki, walczyłem dzielnie, ale niestety nie wiem, jak się wstawia tu fotki/ Quote
M&S Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 aro napisał(a):Tak, mam już tę jamniorkę i ją postaram się wrzucić. ;) Bardzo ciekawe umaszczenie (tygrysie, pręgowane) i ja takie widziałem pierwszy raz. Ale nie każdemu musi się podobać. Maks i Spark - mało podobna do Tofika, nie ? Po 15 minutach: No cóż, sorki, walczyłem dzielnie, ale niestety nie wiem, jak się wstawia tu fotki/ Moj jamnior w domu miał na imię Topaz:eviltong:, a w papierach Sirion Scrato, a zdjęć jamników nie widziałam:shake: my fotki wstawiamy przez "żabę" A. Quote
aro Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Maks i Spark napisał(a):Moj jamnior w domu miał na imię Topaz:eviltong:, a w papierach Sirion Scrato, a zdjęć jamników nie widziałam:shake: my fotki wstawiamy przez "żabę" A. Pomyliłem Topaza z Tofikiem. Wybacz. Ale, obaj na T. ;) Ps. Dobrze znałem tatusia. I dziadka. Ps.2 'żaby' nie łapię. Może więc poprosimy Asiaczka o wstawienie tej fotki z jamniorkiem ? Asiaczku... ;) Quote
Asiaczek Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 [quote name='aro']Pomyliłem Topaza z Tofikiem. Wybacz. Ale, obaj na T. ;) Ps. Dobrze znałem tatusia. I dziadka. Ps.2 'żaby' nie łapię. Może więc poprosimy Asiaczka o wstawienie tej fotki z jamniorkiem ? Asiaczku... ;) Voila! Ale nie chce mi się szukać imienia tej suni w katalogu. Aro - teraz Twoja kolej...:evil_lol: Pzdr. Quote
aro Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Asiaczek']Voila! Ale nie chce mi się szukać imienia tej suni w katalogu. Aro - teraz Twoja kolej...:evil_lol: Pzdr. Poszalałaś z fotkami ;) Sunia to Diva von der Goldstadt. Zarejestrowana w Niemczech. Quote
Asiaczek Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 aro napisał(a):Poszalałaś z fotkami ;) Sunia to Diva von der Goldstadt. Zarejestrowana w Niemczech. Zrobionych było 6 fotek, jedno nie za bardzo ostre. To wszystkie pozostałe wstawilam. A co, źle? Pzdr. Quote
M&S Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 sunia ma ładny pyszczek, ucho, ale ja wolę tradycyjne umaszczenia A. Quote
Recommended Posts