Asiaczek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Jest juz rozpiska wystawy w m-ści Wieselburg/AT, 4-5.4.2009 r. Sobota - 3,4,5,6,7,10 gr. Niedziela - 1,2,9 gr. I termin mija 7.2.2009 r. Jest jeszcze II termin. Reszta informacji na stronie OEKV. Jest ktoś zainteresowany wystawą? Pzdr. Quote
M&S Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Asiaczek'] Jest ktoś zainteresowany wystawą? Pzdr.[/quote] pytanie....jasne :p Asiu zgłosiłaś już swoje psiaki?...bo oni dalej nie mają on-line'a uruchomionego :shake: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Jutro, a właściwie dzisiaj wysyłam normalnie pocztą. A opłaty zrobię jakoś tak w połowie lutego lub pod koniec. Trzymać dla Was miejsce w busie? Ile osób i ile psów? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='jovi']Ja to sobie z Dreznem połączyłam ;)[/quote] Ja tak to nie mogę...:cool1::shake: Pzdr. Quote
jovi Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Mi akurat dni pasują , sobota Drezno, niedziela -Austria . Quote
Asiaczek Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Jovi - tu nie chodzi o dni wystawowe, ale o czas; gdybym zaryzykowała i pojechała do Drezna, to w domu nie byłoby mnie prawie 3 dni (sumując). To trochę za duzo.. Taka ewentualnośc muszę sobie zostawić na naprawde baaaardzo interesujące wystawy. A mam takie na oku;) Pzdr. Quote
Elitesse Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 ja w tym czasie jade do ostravy :roll: strasznie duzo wystaw w ten weekend wypada, jest tez Papa na wegrzech - szkoda :placz: Quote
M&S Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Asiaczek'] Trzymać dla Was miejsce w busie? Ile osób i ile psów? Pzdr. no jasne, tu jeden zestaw: Marysia + Malutki:loveu: Quote
Asiaczek Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='Maks i Spark']no jasne, tu jeden zestaw: Marysia + Malutki:loveu: OK, zapisane!:lol: Kto jeszcze? Pzdr. Quote
AiK Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Asiaczek']OK, zapisane!:lol: Kto jeszcze? Pzdr.[/quote] jak są miejsca to proszę wpisać nas ;) jedna ja i moja suczka Quote
AiK Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 chyba jednak się z Wami nie zabirę grzywacze w niedzielę są sędziowane Quote
Asiaczek Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Szkoda... Czekamy na dalsze zgłoszenia... Pzdr. Quote
AiK Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Szkoda... Czekamy na dalsze zgłoszenia... Pzdr.[/quote] ciągle zapominam że Twoje psiaki to nie IX chociaż takie ładne;) jak będziecie szukać kogoś na jakiś inny wypad i nasze grupy będą razem to chętnie się zabiorę lubię grupowe wypady;) Quote
M&S Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jest już statystyka :) Anmeldestatistik Internationale Hundeausstellung Wieselburg 2009 Quote
Asiaczek Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Sprawdziłam. I podejrzewam, że moje zgłoszenia nie sa jeszcze wpisane... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Dzisiaj dostałam "pisemne" oficjalne potwierdzenie, że moje baski sa przyjęte. I, niestety, chyba znowu zrobiłam błą wpisując 2 moje baski do jednej klasy, a powinny byc w osobnych. A tyle razy sprawdzałam przed wysłaniem, czy dobrze wypełniłam zgłoszenia... No nic. Usiłowałam się dzisiaj z nimi skontaktowac, ale Pani Automatyczna coś mówi po niemiecku, a ja nie kumata w tym języku. Tak więc napisałam do nich maila i... zobaczymy, czy odpowiedzą. Bo może to nie ja zrobiłam błąd...? Parokrotnie zdarzyło się tak, że gdy dawałam utytułowanego psa do otwartej klasy, to Organizatorzy dzwonili do mnie, czy ja aby na pewno chcę tego psa do otwartej, a nie do championów... Może i tym razem, widząć sporo tytułów przed imieniem psa, dali go "z automatu" do championów... może... Ze statystyk wynika, że jesteśmy na razie sami. Termin przyjmowania zgłoszeń jest do 7.3.2009 r. Pzdr. Quote
havana Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 czy ktos probowal wyslac zgloszenie elektronicznie? wywala mi zgloszenie online a poczta juz nie dojdzie :( Quote
Asiaczek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 havana napisał(a):czy ktos probowal wyslac zgloszenie elektronicznie? wywala mi zgloszenie online a poczta juz nie dojdzie :( Termin jest do 7.3.2009 r., a liczy się data stempla pocztowego. Leć jutro na pocztę i nadaj. jak chcesz to nawet możesz nadac priorytetem:lol: I będzie OK. Pzdr. Quote
havana Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Termin jest do 7.3.2009 r., a liczy się data stempla pocztowego. Leć jutro na pocztę i nadaj. jak chcesz to nawet możesz nadac priorytetem:lol: I będzie OK. Pzdr. kurcze, nie pomyslalam :roll: dzieki! :multi: Quote
havana Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 caly dzien szukam noclegu iiiiiiiii albo daleko, albo zajete albo drogie ;) mozecie cos polecic? Quote
Asiaczek Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 havana napisał(a):caly dzien szukam noclegu iiiiiiiii albo daleko, albo zajete albo drogie ;) mozecie cos polecic? Nie mam pojęcia. My jedziemy bez noclegu. Pzdr. Quote
jovi Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Asiaczku, a macie może jeszcze jakieś miejsce w busie ? Quote
Asiaczek Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Jovi - miejsce mamy, ale my jedziemy tylko na sobotę, a twoja grupa jest w niedziele... Pzdr. Quote
Recommended Posts