Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Darianna']Shel, gdzieś zagubiłam Twój wątek bannerkowy... robisz jeszcze?
Robię, robię tylko mam poślizg. Tzn te z dogo jakoś tak nie mam ochoty, a mam pełno innych, z których szybciej mogę się wywiązać, ale jak coś to do końca tego tyg mogę Ci coś zrobić jak chcesz;)

Dziękujemy za odwiedziny!!

Posted

Witam:D
Jutro o północy (tj. piątek, 05.03) zakończy się nabór uczestników naszego plebiscytu:). Po północy natomiast (tj. sobota, 06.03) rozpocznie się głosowanie. TERMINY I SZCZEGÓŁY W PIERWSZYM POŚCIE NA WĄTKU PLEBISCYTU.

Zapraszam do głosowania na swojego wybrańca:). Przypominam że nie głosujemy na swojego zwierza:eviltong:.

NIECH WYGRA NAJLEPSZY :multi:!!! Powodzenia:)

Posted

Dziękujemy !! Sorki, że tak dogo zaniedbuję, ale nie mam czasu :( może jutro uda mi się zacząć normalnie funkcjonować.. ;)

Takie dwa szumki ... ;)

* * *

Posted

Dziękujemy!!

Daria - będzie dziś wieczorem albo jutro ;) Jeszcze muszę walnąć jeden szablon, jeden banner i Twój. Ostatnie dwa - mogą być w odwrotnej kolejności, zależy kiedy dostanę dane(nie chodzi o Twój oczywiście) ;)