Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: Ares ywgląda w nich szałowo, ale nie mam porównania, więc nie wiem, czy od Ciebie lepiej czy też nie ;) Nawet nie mam jak Ciebie podbudować ^^a szczekania cd?

Posted

Jeśli chłopak mojej córki nie pojedzie, to nie ma sprawy z zabraniem do Katowic ;)

Ares jest wspaniały, a w okularach to zupełnie wymiata :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
W niedziele na spacerku spotkaliśmy owczarka collie, dostojny chłopak :lol: W promieniu 1 km od nas mieszkają 3 collie, a ani jednego seterka. Musimy kiedyś spotkać się z Nelli i mam nadzieję, że też będziecie :lol:

Posted

[quote name='AlaŚ']Jeśli chłopoak mojej córki nie pojedzie, to nie ma sprawy z zabraniem do Katowic ;)

Ares jest wspaniały, a w okularach to zupełnie wymiata :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
W niedziele na spacerku spotkaliśmy owczarka collie, dostojny chłopak :lol: W promieniu 1 km od nas mieszkają 3 collie, a ani jednego seterka. Musimy kiedyś spotkać się z Nelli i mam nadzieję, że też będziecie :lol:[/QUOTE]
Dzieki! ;)

Ja widziałam te 3 collie i cały czas próbuję znaleźć z nimi kontakt! A na następny spacer z Nelli wpadniemy ;)

Jedną sukę moja mama widzi na Cegielnianej, drugą widziałam ja na rondzie koło Steblowa, a 3 na Rynku... Na rondzie jechałam w aucie, a na Rynku peis był przed sklepem, musiałam na chwilkę wyjść, a jak wróciłam to już ich nie było.... :(

BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJEMY!

Posted

[quote name='AlaŚ']3 collie, które my znamy mieszkają na ulicy Skłodowskiej :lol:[/QUOTE]
Dzięki za lokalizację :P
No ten z Cegielnianej to tam się od czasu do czasu błąka, ale podobno zadbany, więc wywnioskowałam, że wł. puszczają go "samopas".. ;)

A macie z nimi kontakt? ]:->