Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aresik jest chory... W zeszłym roku nie widziałam jego reakcji po tabletkach, w tym widzę - NIGDY WIĘCEJ SEDALINU!! Pies cały się trzęsie, nie umie się załatwić, nie utrzymuje równowagi, oczy rozjechane, ledwo je na leżąco! Mam nadzieję, że z tego wyjdzie :(

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A nie możesz skontaktować się jakoś z weterynarzem, poradzić co w takiej sytuacji zrobić? (o ile w domu w ogóle można jakoś pomóc psu)
Ja dostałam Sedalin na wakacyjny wyjazd i suka tak nie reagowała po nim, jak Ares.

Posted

RCookie napisał(a):
A nie możesz skontaktować się jakoś z weterynarzem, poradzić co w takiej sytuacji zrobić? (o ile w domu w ogóle można jakoś pomóc psu)
Ja dostałam Sedalin na wakacyjny wyjazd i suka tak nie reagowała po nim, jak Ares.

Ale po co wet? Po tylu opiniach na kolakowym oraz przede wszystkim dogo - reakcje psów takie same jak Aresa - potrzebny sen, z resztą jego stan an szczęście się już poprawia.
Zuzia&Snoopy napisał(a):
Jaaakie super zdjęcia:)
http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_0026-3.jpg
Fajnie Ci fotki w ruchu wychodzą:D

Cavy napisał(a):
Niech Aresik zdrowieje. ;-)

Dziękujemy!

Posted

Kurcze to się porobiło, dobrze że są oznaki poprawy - szkoda psiaka, bo pewnie nie rozumie co się z nim dzieje :shake:

Kasia będzie dobrze futrzaczek dojdzie do siebie i ja też stanowczo wolę takiego radosnego Aresika

Jeśli chcesz to porozmawiaj z wetem na temat Relanium.
Mój pies boi się burzy i fajerwerków i właśnie Relanium zalecił wet - u nas się sprawdza ;)

Posted

[quote name='zuza:D']Życzę Areskowi szybkiego powrotu do zdrówka.;)
[quote name='NATKA']Kurcze to się porobiło, dobrze że są oznaki poprawy - szkoda psiaka, bo pewnie nie rozumie co się z nim dzieje :shake:

Kasia będzie dobrze futrzaczek dojdzie do siebie i ja też stanowczo wolę takiego radosnego Aresika

Jeśli chcesz to porozmawiaj z wetem na temat Relanium.
Mój pies boi się burzy i fajerwerków i właśnie Relanium zalecił wet - u nas się sprawdza ;)
[quote name='CaneSs']najlepszego kaskaa :)
[quote name='QQk']Szczęśliwego Nowego Roku!
Niech dochodzi do siebie po prochach, wyśpi się i będzie OK.
[quote name='sunshine']http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_0026-3.jpg
Super fotka :D

Wiecie co, z tego co czytam tu i na haskowym forum to wszystkie psy po tym preparacie tak reargują. On ma w ten sposób działać... Ale osobiście wolała bym żeby pies się już bał niż tak cierpiał nieprzytomny...
Biedny Aresik :*
[quote name='WeronikaM']racja super fotka :D
[quote name='WeronikaM']w MP było, żeby sedalinu nie dawać :)
biedactwo :-(
Dziękujemy wszystkim. Tylko gdyby ten lek nie był niebezpieczny dla collie to bym się nie martwiła, bo wszystkie psy do siebie dochodziły. Ale jeżeli zaatakowałoby Aresa przez MDR-1 to mógłby nawet umrzeć... Na szczęście dzisiaj już jest ok, ale wczorajszy dzień był najgorszy w moim życiu :roll:

Posted

Shel napisał(a):
Dziękujemy wszystkim. Tylko gdyby ten lek nie był niebezpieczny dla collie to bym się nie martwiła, bo wszystkie psy do siebie dochodziły. Ale jeżeli zaatakowałoby Aresa przez MDR-1 to mógłby nawet umrzeć... Na szczęście dzisiaj już jest ok, ale wczorajszy dzień był najgorszy w moim życiu :roll:

Cieszę się, że już dobrze. :) Domyślam się co wczoraj czułaś :(