Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

zuza:D napisał(a):

CaneSs napisał(a):
Aresiasty!!!
Jaki słooooooooodziak < 3

CaneSs napisał(a):
Jej, jaj, jej! Miecio < 3

Dziękujemy:]
Infortune. napisał(a):
Jaka cudowna, szara kuleczka :loveu: Ale niestety za mała, żeby się dzielić, więc Miecio będzie cały mój! :diabloti:

Okeej, proszę bardzo :cool3:
RCookie napisał(a):
Strasznie fajnie wyglądają gryzonie na takich zdjęciach, aż chciałoby się takiego mieć :loveu:, ale się nie może :evil_lol:.

Nic prostszego - wystarczy odwiedzić hodowlę bądź sklep zoologiczny :]
Zuzia&Snoopy napisał(a):
http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_0126.jpg śnieżny Aresik cudny :loveu:
A takiego samego chomiczka ma moja siostra;)

Minerva napisał(a):
Życzymy udanego, szampaństkiego Sylwka :cool1: i samych radosnych chwil w 2010 roku

Dziękujemy!
Ismena napisał(a):
Tak, już od kilku lat ;)
Udanego Sylwestra!:p

Pozdrawiam!

To nie wiedziałam. Tam też masz nick Ismena? Coś kojarzę, ale nie jestem pewna. Mam wrażenie, że jest jakaś Ismena z Czech albo Niemiec, ale prawdopodobnie się mylę :lol:
dziękujemy i wzajemnie :]
QQk napisał(a):
Dobry!
Ja też jak wstałem, zobaczyłem ten biały syf to mnie trafiło. Jazda w takich warunkach to męka :angryy:
Ale Ares w śniegu jest odlotowy
http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_0126.jpg - cudna mordka, wyściskać, wycałować i dać polędwicy wołowej, jak lubi ;)

Dostał boczek od ciebie :cool3: jeden plasterek of kors :) Dziękujemy!

Posted

Shel napisał(a):

To nie wiedziałam. Tam też masz nick Ismena? Coś kojarzę, ale nie jestem pewna. Mam wrażenie, że jest jakaś Ismena z Czech albo Niemiec, ale prawdopodobnie się mylę :lol:
dziękujemy i wzajemnie :]

Tak, tam też mam nick Ismena, ale nie jestem z Czech ani Niemiec tylko Siemianowic Śląskich:lol: Możesz mnie nie kojarzyć, bo rzadko się wypowiadam. Nie mam jeszcze collie, ale to kwestia czasu...:diabloti:

Drugie zdjęcia Aresa jest fenomenalne! Bardzo podobają mi się te śniegowe zdjęcia. Więcej, więcej!:razz:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_0006-2.jpg
Jaki boski Miecioo:loveu:

Ty samolubna istoto, Ty .. ! :shake::mad::diabloti:

Troćki niech będzie mój.. :cool3::loveu:

Wolę się nie wtrącać :cool3::evil_lol:
Miecio dziękuje :cool3:
zuza:D napisał(a):
Można mówić..:shake::)

Pijanego Sylwestra.:D A dla Areska spokojnego..;)

No bo jest przepalona :shake:
dziękujemy i wzajemnie :] W sylwa bd na dogo trochę, bo z kumpelą w domu siedzimy, jedynie przed 24 idziemy połazić, ale około 13 wrócimy pewnie :]
i mietkowi sesję będę robić nową :diabloti:
QQk napisał(a):
Jeżeli fota ma przedstawiać śnieg to jest przepalona, jak Aresa jest ok

No ta fota akurat wyszła niestety przepalona :placz:za duże ISO, za krótki czas migawki, za duża przysłona... Ale to był pierwszy raz se słońcem także odpuszczam sobie
Ewa&Duffel napisał(a):

Dziękujemy!
Ismena napisał(a):
Tak, tam też mam nick Ismena, ale nie jestem z Czech ani Niemiec tylko Siemianowic Śląskich:lol: Możesz mnie nie kojarzyć, bo rzadko się wypowiadam. Nie mam jeszcze collie, ale to kwestia czasu...:diabloti:

Drugie zdjęcia Aresa jest fenomenalne! Bardzo podobają mi się te śniegowe zdjęcia. Więcej, więcej!:razz:

Trzymam kciuki za kolaczka ;-) Jak już będziesz go miała to może spotkanko? :evil_lol:
a smooth czy rough? ;-) A może schroniak? :multi::cool3:
Dziękujemy! Zatem zaraz wstawię więcej :]
NATKA napisał(a):
Świetna fotka - przesympatycznie tu wygląda :lol:
http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_0100.jpg

Dziękujemy :)

[usunęłam niektóre emotki]

Posted

Shel napisał(a):

Trzymam kciuki za kolaczka ;-) Jak już będziesz go miała to może spotkanko? :evil_lol:
a smooth czy rough? ;-) A może schroniak? :multi::cool3:
Dziękujemy! Zatem zaraz wstawię więcej :]

Zdecydowanie rough i z hodowli ;) Chciałabym w końcu zacząć przygodę ze światem kynologicznym. Myślę nawet nad zgłoszeniem przydomka do związku żeby sobie nazwę hodowli 'zaklepać':evil_lol:

Ares jest prześliczny, a zdjęcia są fenomenalne! Mają takie ciepłe kolorki ;)

Posted

.......*o*o*o*o*o*o
.........o_o_oo_o_o
....... (´´´´´´´´´´)
.........|´´´´´´´´|
.........|________|
.........|´´´__´´´|
.........|´´ /´´\´´|
.........|´´ \__/´´|
.........|´´2010´´|
.........|´´´´´´´´|
.........|´´´´´´´´|
.........|________|
.........|********|
.........|********|
.........|********|
.........|********|
........„” ******* “„
......„” ********** “„
...../ ************* \
...„” ************** “„
../*****************'\
. |******************|
. |******************|
. |'==============='|
. |...................................|
. |.........Happy.................|
. |...........New................. |
. |...........Year.................|
. |..........2010............... |
. |................................. |
. |................................. |
. |'==============='|
. |******************|
. |******************|
. |******************|
. |******************|
..\'*****************'/
...=============

:buzi:

Posted

Wczoraj wyszłam przed 24, zostawiłam psa, oczywiście na tabletkach, wróciłam o 1 - cały dom nieoświetlony, a były zostawione światła. A brama uchylona (była zamknięta) - pierwsza myśl, że złodzieje. Ale szybko potem przeszła, bo dom był zamknięty, a żadne okno nieuszkodzone. Dobra zadzwoniłam tam do wujka, przyszedł, okazało się, że korki poszły. Ale dlaczego? Wchodzę dalej - cały dom rozwalony, jakieś ręczniki nawet nie wiem skąd, buty porozwalane, Ares na dodatek pociągnął kabel od pieca, wywaliły w nim zabezpieczenia i poszły korki w całym domu... Z piecem już chyba jest ok, bo kaloryfery są ciepłe, a jak rodzice wrócili to wolałam nie schodzić na dół i słuchać narzekania taty na psa.

A do tego dołoży się jeszcze Suzi - zadrapała całe drzwi (była zamknięta,bo spadłaby ze schodów, a cały czas chciała wchodzić i schodzić...)

I z wiekiem z Aresem chyba coraz gorzej, bo w zeszłym roku był sam i nic nie zrobił...

Byłam o 2 na DGM, ale miałam za dużego stresa żeby cos pisać :roll::lol:

[FONT=Times New Roman]BARDZO DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA KOMENTARZE I ŻYCZYMY SZCZĘŚLIWEGO ROKU 2010!!![/FONT]

Posted

No to nieźle Cię psiaki przywitały w nowym roku.
Moja sucz siedziała cały czas w klatce, dałam jej suszki, żeby się nimi zajęła, ale w ogóle nie zwracała na nie uwagi :shake:. Mam nadzieję, że nie będą dzisiaj strzelać...