cockermaister Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Witanko ;);););) co tam nowego u Aresa ??? Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Darianna']Ania, nie płacz, jakby co to ja Pepe wystawię, co prawda o wystawianiu briardów pojęcia nie mam, ale co to komu przeszkadza ;) [FONT=Comic Sans MS]Dobra, to już się nie martwię ;) SHEL, ŚNIEG CIĘ ZASYPAŁ? :cry: [/FONT] Quote
zuza:D Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS] SHEL, ŚNIEG CIĘ ZASYPAŁ? :cry: [/FONT] No co ty.. Nadała by S.O.S.P:D Quote
WeronikaM Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 zimno u was ??? u nas o 18 było -19 ;) Quote
zuza:D Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 zuza:D napisał(a):No co ty.. Nadała by S.O.S.P:D WeronikaM napisał(a):zimno u was ??? u nas o 18 było -19 ;) Ee. To u nas rano było tylko ( jeśli można tak powiedzieć) -14.;) Quote
zuza:D Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Sory za to na górze, ale mi się niechcący wkleiło.:oops: Quote
Illusion Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Z tego co wiem, to Shel ma problemy z internetem ;). Quote
Shel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 zuza:D napisał(a)::crazyeye:A ja jeszcze ani razu nie byłam na Waszym blogu.:oops: Muszę to nadrobić.. Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]To zupełnie tak jak ja :oops:[/FONT] zuza:D napisał(a):To ze mną nie jest tak źle.. Ja później do skopańców dołączyłam.:) Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Bo to wszystko wina Shel :evil_lol: [/FONT] zuza:D napisał(a)::DAnia, zależy które wszystko.. Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Jak wszystko to wszystko :evil_lol: [/FONT] zuza:D napisał(a):Widzę, że coś zmalowała..:diabloti: :mad::mad::mad: QQk napisał(a):Witamy się po nocy ;) Witamy :multi: Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Coś rzadko wpada na pogaduchy :placz:[/FONT] Od wtorku nie miałam neta :angryy: Quote
Shel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 zuza:D napisał(a):Tak to prawda. Nie to co kiedyś...:roll: Już wróciłam, bójcie się :diabloti: wiki4 napisał(a):Czeeeeść. :diabloti: Ja pogadam :evil_lol: :multi: Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Opuściła nas :cry: Pewnie się boi, że będzie musiała Pepka w Opolu wystawiać :evil_lol: [/FONT] Ja z MP chyba rezygnuję, bo nie wywalę finansowo :evil_lol: to nie dla mnie :evil_lol: Ale pokibicować Wam przyjadę :multi: Ania! napisał(a)::multi::multi::multi: wiki4 napisał(a):Łops, sorry, jednak idę :evil_lol: Mama każe,pfff :watpliwy: Ta, rodzice xD zuza:D napisał(a):Nie jesteś sama. Ja się mam wziąć za obieranie ziemniaków.:evil_lol: Może Shel boi się skrajnego wyczerpania??:) wiki4 napisał(a):Hahaha, rodziców da się wykiwać :diabloti: Chyba zawału :evil_lol: Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Możliwe :evil_lol: No i gdzie ona się podziewa? :stop: [/FONT] wiki4 napisał(a):Pewnie w domu... :evil_lol: zuza:D napisał(a):Już obrane.:) Jak już padnie przy Pepku daj jej Powerade.:evil_lol: Zawiodłam się na Was. Przecież ja jestem niezniszczalna :eviltong: Quote
Shel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]I się nie odzywa? :mad:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nic jej nie dam, bo nas ignoruje :evil_lol:[/FONT] zuza:D napisał(a):Tak. A później zwali na biednych Krzyżaków..:evil_lol::evil_lol: I tak nie przeczytałam Krzyżaków :eviltong: Czytam teraz Wampira Lestata :loveu: a potem czeka mnie Romeo i Julia :angryy: Ania! napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zuza:D napisał(a):Już nawet w "swojej" galerii nas spotka..:D Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Przywłaszczyłyśmy sobie jej galerię :evil_lol:[/FONT] Nie zdziwiłam się, bo Wy to takie kradzieje jesteście :eviltong: zuza:D napisał(a):Trochę do poczytania będzie miała.:diabloti: Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]No trudno :evil_lol: Gdyby była obowiązkowa i czytała regularnie to nie miałaby zaległości :diabloti:[/FONT] Ano mam co czytać... Ale tym to też się po Was nie zdziwiłam :evil_lol: zuza:D napisał(a):To się zgadza. Ale ona jest zbyt chytra, żeby tak to zostawić..:hmmmm: Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]To znaczy, że jeszcze wróci? :hmmmm:[/FONT] zuza:D napisał(a):Ona nas obserwuje.. :D Buu :eviltong: wyłaniam się z ciemności :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]No jesteś nareszcie :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/FONT] Quote
Shel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]No coś tak czuję ... że ktoś na mnie patrzy[/FONT] :evil_lol: Ja widzę wszystkich. Zawsze i wszędzie :evil_lol::lol: QQk napisał(a):Gdzie zdjęcia mojego ulubionego kolegi? Zaraz będą :razz: Bartiśkowa_ napisał(a):Może zasnęła przed kompem xd Nie no aż taka nie jestem xd NATKA napisał(a):Hejka :hand: :multi: zuza:D napisał(a):Żadnej poprawy..:roll: Żadnych fotek..:-( Zawalę Was tak fotami jeszcze, że będziecie mieli dość ;) wiki4 napisał(a):Hejka :cool3: Teraz mogę gadać :diabloti: zuza:D napisał(a):No. W końcu ktoś rozsądny się znalazł.:) o jaaa, jeszcze więcej czytania będzie :evil_lol: Quote
Shel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Tych Waszych pierdół to sobie odpuszczę cytowanie xd [quote name='Ania!'] [FONT=Comic Sans MS]To szczęśliwy miesiąc :D Ja się w kwietniu urodziłam :evil_lol:[/FONT] Wróciłam :multi: [quote name='Minerva']Hej hardcory :hand: A ty, Zuza, babo wstrętna, co się nie chwalisz, że tygrysa masz w domu, hę? heeej [quote name='Darianna']Ania, nie płacz, jakby co to ja Pepe wystawię, co prawda o wystawianiu briardów pojęcia nie mam, ale co to komu przeszkadza ;) A Shel się znajdzie ;) Ja to w ogóle nie mam za dużego pojęcia o wystawianiu :evil_lol: Quote
Shel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 cockermaister napisał(a):Witanko ;);););) co tam nowego u Aresa ??? Hej!Ares kuleje na łapy, nie ma ran ani nic, na początku mocno się przestraszyłam ,ze stawy zaczynają mu dokuczać, ale jak zobaczyłam, że Suza też kuleje na dwie łapy to się trochę uspokoiłam, bo może im jest za zimno w poduszki, ale i tak dalej mam stracha zuza:D napisał(a):No co ty.. Nadała by S.O.S.P:D Taaa, do Was :evil_lol::diabloti: WeronikaM napisał(a):zimno u was ??? u nas o 18 było -19 ;) Oj zimno zimno RCookie napisał(a):Z tego co wiem, to Shel ma problemy z internetem ;). Dokładnie ;-) Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]No jesteś nareszcie :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/FONT] :multi::multi::multi: Dziękujemy wszystkim za pamięć!! Zuza:D a jakiego Ty w końcu będziesz miała psa? Quote
Shel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Do Waszych galerii wpadnę dopiero wieczorem, bo na razie uciekam z psem póki jest jasno :) Ale zostawię Wam na pocieszenie parę zimowych, przepalonych fotek... Quote
Shel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 papa, uciekam na spacerek ;-) Mam ponad 200 zdjęć,może dzisiaj też coś strzelę :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]No i fotki Aresa są :multi::multi::multi: Chyba też zadowolony ze śniegu ;) A wygląda cudnie :loveu: [/FONT] Quote
Pestka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Hej!Ares kuleje na łapy, nie ma ran ani nic, na początku mocno się przestraszyłam ,ze stawy zaczynają mu dokuczać, ale jak zobaczyłam, że Suza też kuleje na dwie łapy to się trochę uspokoiłam, bo może im jest za zimno w poduszki, ale i tak dalej mam stracha Prawdopodobnie zrobiły im się kulki między opuszkami łap, musisz po prostu im wyjmowac. Ja Benowemu kilka razy wyjmuję na spacerze, bo strasznie ten śnieg im tam wchodzi.. :shake: A foty cudowne :loveu: Quote
kajkoowa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Jesteście:multi: http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_00133.jpg :loveu::loveu: Quote
Infortune. Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Jesteście! :multi: :loveu: Aresowo śniegowe fotki bardzo fajne! :loveu: Quote
Czarnulka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_00172.jpgśliczniee:loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 No kolejny wielki powrót To jakieś boisko na pierwszych fotkach ?xd świetne śniegowe fotki Quote
QQk Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Witam! http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_00302.jpg - słodka gęba :) http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_00243.jpg - się zapatrzył http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_00133.jpg - przystojniak Fajne fotki, a czemu piszesz że przepalone? Quote
Shel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]No i fotki Aresa są :multi::multi::multi: Chyba też zadowolony ze śniegu ;) A wygląda cudnie :loveu: [/FONT] Oj tak, Ares bardzo zadowolony ze śniegu, jak spada z drzew to goni go jak mały szczeniaczek :loveu: [quote name='Pestka']Prawdopodobnie zrobiły im się kulki między opuszkami łap, musisz po prostu im wyjmowac. Ja Benowemu kilka razy wyjmuję na spacerze, bo strasznie ten śnieg im tam wchodzi.. :shake: A foty cudowne :loveu: No własnie nie wiem czy to śnieg, ale jeszcze zobaczę ze smarowaniem łapek kremem :] Dziękujemy! [quote name='Kaja10014']Jesteście:multi: http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_00133.jpg :loveu::loveu: [quote name='Infortune.']Jesteście! :multi: :loveu: Aresowo śniegowe fotki bardzo fajne! :loveu: [quote name='Czarnulka']http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_00172.jpgśliczniee:loveu: Bardzo dziękujemy! [quote name='Bartiśkowa_']No kolejny wielki powrót To jakieś boisko na pierwszych fotkach ?xd świetne śniegowe fotki Tak, boisko ;-) dziękujemy!! [quote name='QQk']Witam! http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_00302.jpg - słodka gęba :) http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_00243.jpg - się zapatrzył http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_00133.jpg - przystojniak Fajne fotki, a czemu piszesz że przepalone? Moim zdaniem są przepalone, i to dość sporo, dlatego tak piszę ;-) Dziękujemy!! I Ares pozdrawia Misię :] Quote
Recommended Posts