Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='RCookie']Tamron? ;)[/QUOTE]
Si :)
[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Chodź Ares, pójdziemy na spacerek :painting:[/FONT][/QUOTE]
Ares sobie nuna i o spacerku nie myśli :D

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shel']Si :)
[/QUOTE]

Też go chciałam :evil_lol:, ale w końcu zdecydowałam się na coś innego, teraz chyba nie ma sensu kupować już podobnych obiektywów, tylko na coś jaśniejszego odkładać :hmmmm:.

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Aresik nie śpij, chodź na spacerek [/FONT]:Dog_run::Dog_run:
:evil_lol:
[quote name='QQk']Cześć
Wszystkie z ziewaniem i przeciąganiem super ale to:
http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_0004-2.jpg jest powalające :)
Dziękujemy :]
[quote name='deer_1987']Widac Twoj talent poprzednich zdjec bo ja nie widze duzej roznicy jakosciowo ;)
Bardzo dziękuję! No ja widzę różnicę,lepsiejsza głębia ostrości :diabloti: No i o wiele łatwo ją uzyskać... bo w Minolcie, żeby zrobić prawie taką jak teraz z Nikonem, musiałam miec maxymalny zoom. A przy nikonie to stoję krok od psa i jest lepiej niż jak max zoom w hybrydzie. No cóż, lustro w końcu :)
[quote name='RCookie']Też go chciałam :evil_lol:, ale w końcu zdecydowałam się na coś innego, teraz chyba nie ma sensu kupować już podobnych obiektywów, tylko na coś jaśniejszego odkładać :hmmmm:.
Ja odkładam na ten, ale znając życie to przed samym kupnem zmienię decyzję :evil_lol:

A fotek nowych niestety nie mam, bo leje :roll:

Posted

[quote name='cockermaister']Hejka :);)

co u was ??[/QUOTE]
Hej :] Po staremu :lol:
[quote name='Zuzia&Snoopy']Haha super bąbelki!!! :D[/QUOTE]
Dziękujemy!!
[quote name='sunshine']Czerwonooki wkurzony fotami;p[/QUOTE]
A tam, Ares lubi być focony :P
[quote name='QQk']No i sobie filmy obejrzałem :)[/QUOTE]
[quote name='zuza:D']Fajny filmik.:) Toście się postarali:D[/QUOTE]
Dziękujemy!
[quote name='Agata_Roki']Łał,super bąbelki :crazyeye::cool3: Ja nie potrafię skłonić swojego kundla do zanurzenia nosa w wodzie więc Was podziwiam :evil_lol:[/QUOTE]
Kliker czyni cuda :] Nie no, Ares boi się wody i jak pierwszy raz zrobił bąbelka to chyba z tydzień czekałam żeby znów podchodził do miski :shake:
[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Więcej filmików :jumpie::jumpie::jumpie:[/FONT][/QUOTE]
okej :]
[quote name='NATKA']Obejrzałam filmika Aresikowego - ciekawy :p[/QUOTE]
dziękujemy :]
[quote name='Infortune.']Brawo :multi: Zawsze mówiłam, że Ares to zdolniacha :diabloti:

Macie taką miskę jak my :cool3::eviltong:[/QUOTE]
Mam lepszej jakości, bo nakręcony na dworze,jutro jeszcze nagram parę sztuczek i znów będzie filmik :] :eviltong:
A miske podkradłam mamie, nie za bardzo zadowolona :evil_lol: a my mamy takie dwie, haha! :P
Dziękujemy!

Ja właśnie wróciłam z lodowiska i idę sprzątać xd potem wpadnę do innych działów ;-)