Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

QQk napisał(a):
Bry wieczorek, gdzie zdjęcia mojego ulubionego kumpla? :angryy::diabloti:

ano niestety pogoda niefajna, bo same mgły. Około 13 było nawet fajnie, ale ja siedzę w szkole do 15 :angryy:

Posted

Ja codziennie >oprócz poniedziałku< mam na ósmą. Jedynie w pon na 7:30 do 13:05, wtorek i piątek na 8:25 do 14:05, a w czwartki i środy od 8:25 do 15:00.

Posted

QQk napisał(a):
A qrcze, lepiej gadać o szkole niż o pracy, ile bym dał za to by być znów w szkole :bigcry:

dokladnie.. ile bym dala zeby nie miec tych problemow co mam.. z powodu tego ze jest sie doroslym..

Posted

deer_1987 napisał(a):
dokladnie.. ile bym dala zeby nie miec tych problemow co mam.. z powodu tego ze jest sie doroslym..

Nawet nie z powodu problemów. Jak ja bym chciał mieć znów kilkanaście, a kij nawet z 20 kilka lat. Jak ktoś wam powie, że życie zaczyna się po 40-stce to lać od razu w pysk a jak się przewróci to kopać ;)

Posted

QQk napisał(a):
Nawet nie z powodu problemów. Jak ja bym chciał mieć znów kilkanaście, a kij nawet z 20 kilka lat. Jak ktoś wam powie, że życie zaczyna się po 40-stce to lać od razu w pysk a jak się przewróci to kopać ;)

Ja mam 22 :D

Posted

[quote name='QQk']A czemu kupiłaś Nikona? ;) - ale złośliwa świnia ze mnie ;)
hehe już sobie poradziłam :P

Fotki strasznie marne, a pogoda wcale nam nie ułatwia..

Posted

Ania! napisał(a):
Wiedziałam, że w jego żyłach płynie błękitna krew ale, że nie tylko w żyłach to nie wiedziałam :evil_lol:

:lol:
deer_1987 napisał(a):
e nie takie marne ;)

Ja chcę słońce! ;<

Posted

Shel napisał(a):

Ja chcę słońce! ;<

O tak, podpisuję się pod tym wszystkim czym tylko mogę. Przy tej beznadziejnej pogodzie nie da się zrobić dobrego zdjęcia, bo albo za ciemne, albo niebo białe i odbija i sa przepalenia i potem szumy widać, bo w ogóle brak światła dziennego jest. Wr.. :angryy: