Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tym, że w bioli jest dużo kucia to się zgadzam :roll: cały dzień to robię dzisiaj :roll: a fizyka jest fajna :diabloti: a Krzyżacy nieee :placz:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

WeronikaM napisał(a):
:crazyeye: :shake::shake:
nigdy się z chemii nie uczę, a z testów mam zawszę 5 :multi:
z fizyki kuje i kuje i z testu 2 lub 3 :-(

Z bioli kułam wczoraj cały dzień i dostałam dwie piątki >kartk i spr< a z fizy sie wcale nie uczyłam i dostałam 5- ze spr :multi:

Posted

[quote name='Minerva']Hej Wam :hand:
Gratuluje piatek :razz:
Heej :) No, piątki wychodzą z popraw :evil_lol: przynajmniej z bioli. Dzisiaj dostałam dwie piątki z bioli - za sprawdzian na którym mnie nie było oraz za poprawę kartkówki, z której wcześniej miałam dwa :evil_lol:
[quote name='Korciaczki']Fajne :loveu:
Ares piękny :loveu:
Pozdrawiamy :loveu:
Dziękujemy!
[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witaj mój Ty kujonku :calus:[/FONT]
Cześć skopańcu :kiss_2::D
[quote name='Minerva']A tak w ogóle to mam pytanie. Czemu Ares nie jest już hardcorem :cool3:?
Bo myślę nad jakąś lepszągłupsiejszą nazwą :evil_lol:

Posted

Shel napisał(a):
Bo myślę nad jakąś lepszągłupsiejszą nazwą :evil_lol:

Hm... TurboDymoMen :evil_lol: Może lepiej nie, bo bana dostaniesz jeszcze :eviltong:. Ja myślę nad czymś w stylu 'Niech agent Tomek się schowa. Nadchodzi agent Cielak' :evil_lol:. Ale narazie się wstrzymam, kilka razy przeczytam regulamin :evil_lol:...

Posted

Minerva napisał(a):
Hm... TurboDymoMen :evil_lol: Może lepiej nie, bo bana dostaniesz jeszcze :eviltong:. Ja myślę nad czymś w stylu 'Niech agent Tomek się schowa. Nadchodzi agent Cielak' :evil_lol:. Ale narazie się wstrzymam, kilka razy przeczytam regulamin :evil_lol:...

haha :lol:

Posted

sunshine napisał(a):
Czesć Aresowaci...jakies Aresowe fotki??:razz:
A to może byc Ares Tusk:diabloti:

Tusk? No w sumie to lepiej niż Kaczyński, ale jak chcemy coś fajnego to daj 'Ares Palikot' :lol:

Posted

sunshine napisał(a):
Czesć Aresowaci...jakies Aresowe fotki??:razz:
A to może byc Ares Tusk:diabloti:

Haha! :evil_lol: :lol::lol::lol::lol:

A aresowe fotki... hmmm może jutro... :cool3:

Posted

Minerva napisał(a):
Tusk? No w sumie to lepiej niż Kaczyński, ale jak chcemy coś fajnego to daj 'Ares Palikot' :lol:

Jeszcze lepsze :evil_lol::laugh2_2::mdleje:

Posted

QQk napisał(a):
Od nazwisk osób publicznych lepiej z daleka - poważnie. Oni nie mają poczucia humoru - bez względu na kreowany w mediach wizerunek.

A ja mam w 4 literach ich poczucie humoru :diabloti:. Oni podwyzszając podatki i okradając państwo nie biorą pod uwagę mojego braku poczucia humoru :diabloti:.
Ale to prawda skrzywdzimy Aresa nazywając go tak :evil_lol:

Posted

sunshine napisał(a):
A ja mam w 4 literach ich poczucie humoru :diabloti:. /ciach/

Tak jak pewnie większość normalnych ludzi ma ich gdzieś. Chodzi mi o to, że jak taki ktoś stwierdzi, że na zrobieniu afery i ciąganiu po sądach za [IMIĘ_PSA_NAZWISKO_POLITYKA] można zrobić sobie reklamę to bez dwóch zdań tak uczyni.