Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cześć deklomaniacy. :evil_lol: :diabloti: Quote
Infortune. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Poznańska kosteczka smakuje o wiele lepiej niż ta śląska. :evil_lol: Quote
Pestka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witam, witam co tam u Was ciekawego? :) Quote
bianka19 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Heej :) Ślicznie wygląda :loveu: Ale , żeś go ustroiła :evil_lol: http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/PICT0001-5.jpg Mniamuśna kość :diabloti: Quote
Shel Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Ania!']Świetne fotki :lol: Bardzo mi się podobają te jego wielkie oczyska :loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale wielką kość dostał :razz: no ale skoro tak ładnie wyprosił to dostał :) :loveu: http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/PICT0011-5.jpg super zdjęcie, jednak czarno białe foty mają to coś :loveu::loveu: [/FONT][FONT=Georgia]http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/PICT0017-9.jpg[/FONT] [quote name='QQk']Super foty! Biedny, porzucony pies?? - z niego szczęście aż kapie :p [quote name='Bartiśkowa_']Świetne fotki :loveu: Dziękujemy!! :) [quote name='Cavy']Cześć deklomaniacy. :evil_lol: :diabloti: Czeeeść :megagrin: [quote name='Infortune.']Poznańska kosteczka smakuje o wiele lepiej niż ta śląska. :evil_lol: A gryzłaś? :evil_lol::evil_lol: i poznański wiatrrr [quote name='Pestka']Witam, witam co tam u Was ciekawego? :) U nas? Dzisiaj miałam stracha, że Ares zginął - mój tata był w kotłowni, pies wlazł, tata go zamknął, ja potem piesy szukam a tu ni maa. A tak poza tym to biorę się za bannery i lekcje, muszę biolę zaliczać :roll: [quote name='bianka19']Heej :) Ślicznie wygląda :loveu: Ale , żeś go ustroiła :evil_lol: http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/PICT0001-5.jpg Mniamuśna kość :diabloti: Hej! Dziękujemy za wpis :] pzdr Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cześć Kochani, na dworze zimno i brzydko to sobie do Was przyszłam ;) Na wystawie w Katowicach Pepe może być wystawiany w klasie baby. Przypuszczam, że to nie szczy Twoich marzeń ale nie masz wyboru :evil_lol: Quote
Berneska Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ale macie ładne kongo :-o Moje takie brudne i obżarte :lol: Quote
Shel Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Ania! napisał(a):Cześć Kochani, na dworze zimno i brzydko to sobie do Was przyszłam ;) Na wystawie w Katowicach Pepe może być wystawiany w klasie baby. Przypuszczam, że to nie szczy Twoich marzeń ale nie masz wyboru :evil_lol: Rozczaruję Cię - u nas mglisto, mokro i w ogóle fuuuj Oszz pech :evil_lol: Berneska napisał(a):Ale macie ładne kongo :-o Moje takie brudne i obżarte :lol: Witamy :] Się okaże jakie będzie po dłuższym użytkowaniu :diabloti: na razie chyba dostały go jakieś 10razy :razz: Quote
Berneska Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 ja rzadko używam go do tego po co jest przeznaczony :lol: raczej do aportu :D Quote
Shel Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Berneska napisał(a):ja rzadko używam go do tego po co jest przeznaczony :lol: raczej do aportu :D My też czasami, fajnie się odbija :evil_lol::evil_lol: Quote
Infortune. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Shel napisał(a):A tak poza tym to biorę się za bannery i lekcje, muszę biolę zaliczać :roll: 1. Któż normalny uczy się w wieczór przed dniem wolnym? :evil_lol: 2. Jak można nie zaliczyć BIOLOGII? :mad: :diabloti: Quote
Berneska Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 odbijanie super :lol: tym bardziej od twardej nawierzchni, to nie wiadomo gdzie poleci i zazwyczaj ląduje na mojej twarzy :lol: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Infortune. napisał(a):1. Któż normalny uczy się w wieczór przed dniem wolnym? :evil_lol: 2. Jak można nie zaliczyć BIOLOGII? :mad: :diabloti: Biologia to taki fajny przedmiot jest, bardzo dużo sie można dowiedzieć, np. ja się dowiedziałam ostatnio, czemu nas skóra czasami swędzi. :lol: Quote
Shel Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Infortune. napisał(a):1. Któż normalny uczy się w wieczór przed dniem wolnym? :evil_lol: 2. Jak można nie zaliczyć BIOLOGII? :mad: :diabloti: Ale ja się dzisiaj nie uczę :eviltong: dzisiaj robię bannerki, jutro się uczęęęę. I jeszcze z fizyki, ale to łatwiejsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a z bioli wychodzi mi 2/3 :angryy: muszę poprawić dwa z kartkówki >jedna z najlepszych ocen w klasie z tej kart :diabloti:< i napisać sprawdzian na którym byłam nieobecna i 4 albo pińć będzie :cool1::cool1::cool1: Biola jest nawet ok, ale to co, jest na sprawdzianie bardzo mnie zaskakuje :evil_lol::evil_lol: Berneska napisał(a):odbijanie super :lol: tym bardziej od twardej nawierzchni, to nie wiadomo gdzie poleci i zazwyczaj ląduje na mojej twarzy :lol: ....albo na psim pysku :lol::lol: Cavy napisał(a):Biologia to taki fajny przedmiot jest, bardzo dużo sie można dowiedzieć, np. ja się dowiedziałam ostatnio, czemu nas skóra czasami swędzi. :lol: bu, my nie mamy takich >fajnych< rzeczy :placz::evil_lol: Quote
Berneska Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 to trzeba jakieś pomoce naukowe mieć pod kartką :evil_lol: co do kongo to jeszcze ląduje u sąsiadów XD czekamy na coś nowego! :eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/PICT0004-5.jpg fajnie mu w tej chustce :lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Shel napisał(a): I jeszcze z fizyki, ale to łatwiejsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Fizyka i chemia to dla mnie czarna magia i własnie dlatego nie mogłam na weterynarię iść :shake: Quote
Shel Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Berneska']to trzeba jakieś pomoce naukowe mieć pod kartką :evil_lol: co do kongo to jeszcze ląduje u sąsiadów XD czekamy na coś nowego! :eviltong: Hmm, nie wiem kiedy coś nowego, w domu nienawidzę focić, a pogoda dupiata, z resztą aparat rozładowany :evil_lol: co do jumpera to nasz u sąsiadów jeszcze nie wylądował :diabloti: [quote name='agaciaaa']http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/PICT0004-5.jpg fajnie mu w tej chustce :lol: dziękujemy :] [quote name='Ania!']Fizyka i chemia to dla mnie czarna magia i własnie dlatego nie mogłam na weterynarię iść :shake: Na razie fizyka nie jest aż taka zła... Chemia jest debilna, ale to też zależy od nauczyciela... Ja spadam zaraz kuć na biolę i fizykę >w mniejszym stopniu< i czytać Krzyżaków. Żeby się wyrobić to muszę dziennie lecieć po 80 stron :roll::lol: Quote
Shel Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Jaa, ale ten czas szybko leci... Stuknęła mi już kolejna łapka :evil_lol::evil_lol: Mam dla Was coś na poprawienie humoru YouTube - Mam Talent-Donal Tusk (parodia) :evil_lol::evil_lol: Quote
Infortune. Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Shel napisał(a): Na razie fizyka nie jest aż taka zła... Chemia jest debilna, ale to też zależy od nauczyciela... Ja spadam zaraz kuć na biolę i fizykę >w mniejszym stopniu< i czytać Krzyżaków. Żeby się wyrobić to muszę dziennie lecieć po 80 stron :roll::lol: Dziecko nie wie co mówi. :shake: Fizyka lepsza od chemii i biologi? :crazyeye: :diabloti: Dostałaś z dekla w głowę czy jak? :lol: Quote
Shel Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Bartiśkowa_ napisał(a):haha świetne :roflt::roflt: Też tak uważam :cool3: Infortune. napisał(a):Dziecko nie wie co mówi. :shake: Fizyka lepsza od chemii i biologi? :crazyeye: :diabloti: Dostałaś z dekla w głowę czy jak? :lol: Fizyka o wiele lepsza :cool3: Własnie skończyłam kuć na biolę, idę znów z psem, wrócę - znów biologia, potem fizyka i Krzyżacy :placz: Już prędzej z Jumpera niż z dekla :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [FONT=Georgia]:crazyeye: fizyki nigdy nie kumałam, do teraz nie wiem o co tam chodziło...też nie wiem jakim cudem udało mi się przebrnąć przez ten przedmiot w szkole :evil_lol::evil_lol: biologię lubiłam :) i chyba najlepiej mi szedł właśnie ten przedmiot [/FONT] Quote
Berneska Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 ej ej Krzyżacy są fajni :lol::loveu: naprawdę :D:D nie przeczytałam drugiego tomu do końca, bo brakło czasu, ale są mega :D fizyka jest okropna bleee w ogóle nie kapie też jej a z biologii jest strasznie dużo kucia . ja muszę na piątek wszystko wykuć z bioli , bo narazie jest klapa :roll: Quote
Recommended Posts