Shel Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Chantell napisał(a):kurcze przy takiej przysłonie tak ładnie bokehuje x) Masz nowe Aresowe? :) Nie nic nie mam, bo pogoda jakaś taka do d... Jak już się robi chłodniej to słońce schodzi,zaczyna grzmieć i błyskać, ale oczywiście zero deszczu... A potem zdjęć nie da rady zrobić, bo oświetlenie marne ;-) Także na zdjęcia chyba trzeba troszkę poczekać.. Quote
Chantell Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 grzmi u Ciebie? wow. U mnie w ogóle nic się nie dzieje, a na niedziele zapowiadają uley, buerz i co tylko. Akurat wtedy co wystawa ;/ Quote
Shel Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Chantell napisał(a):grzmi u Ciebie? wow. U mnie w ogóle nic się nie dzieje, a na niedziele zapowiadają uley, buerz i co tylko. Akurat wtedy co wystawa ;/ Już jakieś trzy dni z rzędu po południu zawsze grzmi, dzisiaj dość mocno. Ogólnie dzisiaj i jutro zapowiadają okropne burze z gradem na opolskie i szczególnie dolnośląskie. Quote
Daga&Maks Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 u mnie też grzmi, a deszczu ani kropli nie spadnie. Chyba pierwszy raz nie mogę się doczekać aż zacznie padać, bo ta pogoda jest nie do zniesienia Quote
Shel Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 [quote name='Daga & Maks']u mnie też grzmi, a deszczu ani kropli nie spadnie. Chyba pierwszy raz nie mogę się doczekać aż zacznie padać, bo ta pogoda jest nie do zniesienia A kuzynka mnie dobiła, bo mieszka 10km dalej i mówiła, że u niej padało :lol:. Quote
Illusion Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Shel napisał(a):Nie nic nie mam, bo pogoda jakaś taka do d... Jak już się robi chłodniej to słońce schodzi,zaczyna grzmieć i błyskać, ale oczywiście zero deszczu... A potem zdjęć nie da rady zrobić, bo oświetlenie marne ;-) Także na zdjęcia chyba trzeba troszkę poczekać.. W takim razie trzeba wcześniej wstać :diabloti:. Quote
Shel Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 RCookie napisał(a):W takim razie trzeba wcześniej wstać :diabloti:. Od kilku dni jestem na nogach od 5 ;-) Quote
Shel Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Ale dla psa wtedy czasu nie ma, tylko... na gnioty! Quote
Chantell Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Jak żeś do tego motyla podlazła, że Ci nie zwiał? xD Super ujęcie :D Quote
Shel Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Chantell napisał(a):Jak żeś do tego motyla podlazła, że Ci nie zwiał? xD Super ujęcie :D Po xxxxxx próbie nareszcie się udało ;-) Quote
Chantell Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 brawo xD ja zrezygnowałam z tych latających dziadów Quote
Illusion Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Ja od dawna nie wiem, jak jest o 5:00, ale planuję to zmienić :lol:, a skoro od kilku dni jesteś na nogach o tej godzinie, to chociaż jeden mogłabyś poświęcić na jakieś Aresowe zdjęcia, a nie marudzisz, że nie masz kiedy mu zrobić :eviltong:. To z biedronką fajne, szkoda tylko, że nie ma większego zbliżenia. Quote
Shel Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 RCookie napisał(a):Ja od dawna nie wiem, jak jest o 5:00, ale planuję to zmienić :lol:, a skoro od kilku dni jesteś na nogach o tej godzinie, to chociaż jeden mogłabyś poświęcić na jakieś Aresowe zdjęcia, a nie marudzisz, że nie masz kiedy mu zrobić :eviltong:. To z biedronką fajne, szkoda tylko, że nie ma większego zbliżenia. Z biedroną nie ma zbliżenia, bo robiłam przypadkowo, wzięłam jeden pierścień tylko, dla motyli. ;) Jak już idę z nim na spacer to, jak już pisałam - tak samo jak wieczorem - nie biorę aparatu, tylko go męczę ile się da :P Quote
Ismena Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Shel napisał(a):A kuzynka mnie dobiła, bo mieszka 10km dalej i mówiła, że u niej padało :lol:. U mnie też padało.:diabloti: Świetne zdjęcia, jak zawsze. ;) Quote
Illusion Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='Shel']Z biedroną nie ma zbliżenia, bo robiłam przypadkowo, wzięłam jeden pierścień tylko, dla motyli. ;) Jak już idę z nim na spacer to, jak już pisałam - tak samo jak wieczorem - nie biorę aparatu, tylko go męczę ile się da :P Nic by Ci się nie stało, jakbyś zrobiła mu kilka zdjęć, przecież nikt nie każe poświęcać Ci na to całego spaceru, nie popadajmy ze skrajności w skrajność :eviltong:. http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/198/3/9/Butt_e_r_fly_by_kaskaa96.jpg Ładny ten motylek, ale jakiś taki mydlany (?), kontrastu trochę brakuje. Quote
Shel Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 [quote name='RCookie']Nic by Ci się nie stało, jakbyś zrobiła mu kilka zdjęć, przecież nikt nie każe poświęcać Ci na to całego spaceru, nie popadajmy ze skrajności w skrajność :eviltong:. http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/198/3/9/Butt_e_r_fly_by_kaskaa96.jpg Ładny ten motylek, ale jakiś taki mydlany (?), kontrastu trochę brakuje. Nie chce mi się wykręcać filtrów, bo bolec mi się odblokuje i znowu będę się z tym pierdzielić pól godziny :eviltong: z resztą wstawiałam zdjęcia w tym tygodniu :cool3: Mz kontrast jest ok, ale to już indywidualna sprawa, dzięki :] Quote
Zuzia&Snoopy Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Jakim obiektywem były robine te ostatnie zdjęcia? :D Strasznie mi się podobają ;) Quote
Shel Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Jakim obiektywem były robine te ostatnie zdjęcia? :D Strasznie mi się podobają ;) Heliosem z pierścieniami pośrednimi ;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Bardzo mi się podobają kolorki, takie pastelowe :) Obrabiałaś te zdjęcia jakoś? (chodzi głównie o kolor) Quote
Shel Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Zuzia&Snoopy napisał(a):Bardzo mi się podobają kolorki, takie pastelowe :) Obrabiałaś te zdjęcia jakoś? (chodzi głównie o kolor) Kolory? Nie ;) jedynie czasami wyostrzyłam modela ;) Quote
Shel Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Tak dla przypomnienia ;-) aaa zapomniałam dodać, że wczoraj od 18 do późnej nocy mielismy burzę, o 18 padało, a o 1 lało jak z cebra :loveu::eviltong: Quote
wiq Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 hej! trzymam kciuki za badania;) zdjęcia bombowe jak zawsze :) i co, dziś pada od rana i zimnooo... :D Quote
Shel Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 wiq napisał(a): i co, dziś pada od rana i zimnooo... :D Tak, tak... To dzisiaj powinnyśmy być na spacerze, ale zawaliłyśmy :roll::diabloti::lol: Taką pogodę przepuścić.. :placz: Quote
Recommended Posts