Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chantell napisał(a):
kurcze przy takiej przysłonie tak ładnie bokehuje x)
Masz nowe Aresowe? :)

Nie nic nie mam, bo pogoda jakaś taka do d... Jak już się robi chłodniej to słońce schodzi,zaczyna grzmieć i błyskać, ale oczywiście zero deszczu... A potem zdjęć nie da rady zrobić, bo oświetlenie marne ;-)
Także na zdjęcia chyba trzeba troszkę poczekać..

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Chantell napisał(a):
grzmi u Ciebie? wow.
U mnie w ogóle nic się nie dzieje, a na niedziele zapowiadają uley, buerz i co tylko. Akurat wtedy co wystawa ;/

Już jakieś trzy dni z rzędu po południu zawsze grzmi, dzisiaj dość mocno.

Ogólnie dzisiaj i jutro zapowiadają okropne burze z gradem na opolskie i szczególnie dolnośląskie.

Posted

[quote name='Daga & Maks']u mnie też grzmi, a deszczu ani kropli nie spadnie. Chyba pierwszy raz nie mogę się doczekać aż zacznie padać, bo ta pogoda jest nie do zniesienia
A kuzynka mnie dobiła, bo mieszka 10km dalej i mówiła, że u niej padało :lol:.

Posted

Shel napisał(a):
Nie nic nie mam, bo pogoda jakaś taka do d... Jak już się robi chłodniej to słońce schodzi,zaczyna grzmieć i błyskać, ale oczywiście zero deszczu... A potem zdjęć nie da rady zrobić, bo oświetlenie marne ;-)
Także na zdjęcia chyba trzeba troszkę poczekać..

W takim razie trzeba wcześniej wstać :diabloti:.

Posted

Chantell napisał(a):
Jak żeś do tego motyla podlazła, że Ci nie zwiał? xD
Super ujęcie :D

Po xxxxxx próbie nareszcie się udało ;-)

Posted

Ja od dawna nie wiem, jak jest o 5:00, ale planuję to zmienić :lol:, a skoro od kilku dni jesteś na nogach o tej godzinie, to chociaż jeden mogłabyś poświęcić na jakieś Aresowe zdjęcia, a nie marudzisz, że nie masz kiedy mu zrobić :eviltong:.

To z biedronką fajne, szkoda tylko, że nie ma większego zbliżenia.

Posted

RCookie napisał(a):
Ja od dawna nie wiem, jak jest o 5:00, ale planuję to zmienić :lol:, a skoro od kilku dni jesteś na nogach o tej godzinie, to chociaż jeden mogłabyś poświęcić na jakieś Aresowe zdjęcia, a nie marudzisz, że nie masz kiedy mu zrobić :eviltong:.

To z biedronką fajne, szkoda tylko, że nie ma większego zbliżenia.

Z biedroną nie ma zbliżenia, bo robiłam przypadkowo, wzięłam jeden pierścień tylko, dla motyli. ;)

Jak już idę z nim na spacer to, jak już pisałam - tak samo jak wieczorem - nie biorę aparatu, tylko go męczę ile się da :P

Posted

Shel napisał(a):
A kuzynka mnie dobiła, bo mieszka 10km dalej i mówiła, że u niej padało :lol:.

U mnie też padało.:diabloti:

Świetne zdjęcia, jak zawsze. ;)

Posted

[quote name='Shel']Z biedroną nie ma zbliżenia, bo robiłam przypadkowo, wzięłam jeden pierścień tylko, dla motyli. ;)

Jak już idę z nim na spacer to, jak już pisałam - tak samo jak wieczorem - nie biorę aparatu, tylko go męczę ile się da :P

Nic by Ci się nie stało, jakbyś zrobiła mu kilka zdjęć, przecież nikt nie każe poświęcać Ci na to całego spaceru, nie popadajmy ze skrajności w skrajność :eviltong:.

http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/198/3/9/Butt_e_r_fly_by_kaskaa96.jpg

Ładny ten motylek, ale jakiś taki mydlany (?), kontrastu trochę brakuje.

Posted

[quote name='RCookie']Nic by Ci się nie stało, jakbyś zrobiła mu kilka zdjęć, przecież nikt nie każe poświęcać Ci na to całego spaceru, nie popadajmy ze skrajności w skrajność :eviltong:.

http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/198/3/9/Butt_e_r_fly_by_kaskaa96.jpg

Ładny ten motylek, ale jakiś taki mydlany (?), kontrastu trochę brakuje.
Nie chce mi się wykręcać filtrów, bo bolec mi się odblokuje i znowu będę się z tym pierdzielić pól godziny :eviltong: z resztą wstawiałam zdjęcia w tym tygodniu :cool3:

Mz kontrast jest ok, ale to już indywidualna sprawa, dzięki :]

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Jakim obiektywem były robine te ostatnie zdjęcia? :D Strasznie mi się podobają ;)

Heliosem z pierścieniami pośrednimi ;)

Posted

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Bardzo mi się podobają kolorki, takie pastelowe :) Obrabiałaś te zdjęcia jakoś? (chodzi głównie o kolor)

Kolory? Nie ;) jedynie czasami wyostrzyłam modela ;)

Posted

Tak dla przypomnienia ;-)

aaa zapomniałam dodać, że wczoraj od 18 do późnej nocy mielismy burzę, o 18 padało, a o 1 lało jak z cebra :loveu::eviltong:

Posted

wiq napisał(a):

i co, dziś pada od rana i zimnooo... :D

Tak, tak... To dzisiaj powinnyśmy być na spacerze, ale zawaliłyśmy :roll::diabloti::lol: Taką pogodę przepuścić.. :placz: