Infortune. Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Shel']Jeszcze trochę i będę mogła się przestać pieprzyć z tym manual focus.. .[/QUOTE] Tylko że ten autofocus wcale nie jest taki fajowy, przynajmniej w moim szkle. :diabloti: Quote
Shel Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Infortune.']Tylko że ten autofocus wcale nie jest taki fajowy, przynajmniej w moim szkle. :diabloti:[/QUOTE] Kręć manualnie przez parę miesięcy to zmienisz zdanie :) Fajna zabawa, owszem, ale tylko do portretów :evil_lol: Doszedł mój filtr :). Quote
Kashdog Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 http://i50.tinypic.com/9ptcic.jpg On zawsze taki radosny jest :loveu: Quote
Shel Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Jeszcze dwa, które miały nie ujrzeć światła internetowego. Pozdrawiamy :] Quote
NightQueen Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 fajne te jaszczury, szkoda że nie ma ich w małym rozmiarze Quote
Izabela124. Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 http://i50.tinypic.com/v44iop.jpg prawie latający Ares :D Quote
Shel Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='smallpati']fajne te jaszczury, szkoda że nie ma ich w małym rozmiarze[/QUOTE] Szkoda, szkoda, bo wzór naprawdę fajny. I do Molli by pasował:cool3: A ja się zwijam, do jutra, wywalam na noc do Cinema - City : Saga Zmierzch do Zaćmienia :roll:. Poprzewalam się przez sweet fanki Edzia i Jacoba :eviltong:. Quote
NightQueen Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 u mnie też jest nocny seans, ale ja akurat na to się nie wybieram, pójdę na Zaćmienie tylko :cool3: Na Moli wszystko ładniej wygląda :diabloti::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 hehe ja jutro tez do kina sie wybieram, ale na 20.45, bilety kupione, zaklepane, i nawet dostałam gratis plakat filmowy :D Quote
Ewa&Duffel Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Hehe, ja też się jutro wybieram na "Zaćmienie" :evil_lol: Widzę, że tu same fanki są :diabloti: Quote
Kashdog Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Ewa ja fanką nie jestem i nie przepadam za Zmierzchem itd. :eviltong: Quote
Shel Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Kashdog']Ewa ja fanką nie jestem i nie przepadam za Zmierzchem itd. :eviltong:[/QUOTE] Ja też nie jestem fanką. Film jak każdy inny film. ;) Wróciłam po 3ciej, przez cały Zmierzch brechtaliśmy jak na komedii romantycznej, ale to akurat norma. Na Księżycu w Nowiu już mniej, ale też, a na Zaćmieniu tylko jak były fajne kwestie :evil_lol:. Ogólnie z czasem trochę pojechali, tzn mi to pasuje, ale Zaćmienie miało zacząć się o 00:00, a zaczęło się o 1:00 :eviltong:. Pytasz się pana ile trwa przerwa - on chyba nie potrafi odróżnic 10-15min od 30-40 :lol: A na koniec drzwi wyjściowe się zakleszczyły, pełny hol wyjściowy ludzi, a nie wróci się do recepcji, bo tamte drzwi są otwierane tylko w jedną stronę :lol:. Ale po jakiś 5-7minutach komuś udało się otworzyć wyjściowe :multi::evil_lol: Dobra koniec tego wątku :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Jaki koniec wątku :mad: ja dopiero się rozkręcam :diabloti: A jak wrażenia po zaćmieniu? lepszy od reszty? Quote
Shel Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='smallpati']Jaki koniec wątku :mad: ja dopiero się rozkręcam :diabloti: A jak wrażenia po zaćmieniu? lepszy od reszty?[/QUOTE] Nie było złe. Muszę powiedzieć, że nie było tak komicznych scen (nie chodzi tu o teksty, ale ogół, że wyszło przypadkowo śmiesznie) jak w Zmierzchu gdy Edward siedzi w klasie z Bellą pierwszy raz, albo jak w KwN biegną w tych barokowych (?) strojach po lesie :lol:. Mnie się podobało :). Quote
NightQueen Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Tyle że Edłardowi się zbrzydło i to sporo :) ale on co film to wygląda gorzej. Miałam dziś jechać do kina, ale mi grill wypadł, ale pojadę na to na pewno, nie odpuszczę sobie ;] Quote
Shel Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='smallpati']Tyle że Edłardowi się zbrzydło i to sporo :) ale on co film to wygląda gorzej. Miałam dziś jechać do kina, ale mi grill wypadł, ale pojadę na to na pewno, nie odpuszczę sobie ;][/QUOTE] Wg mnie on zawsze był brzydki:diabloti: Quote
Shel Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Dzisiejszy spacer... Fajnie jest mieć chociaż przez wakacje dwa pracujące psy. Jak wrócę do szkoły, znów nie będę miała czasu, to nie wiem jak bez tej dwójki wytrzymam . CDN.... a zdjęcia rudej tu http://www.dogomania.pl/threads/137970-Nelli-moje-rude-szcz%C4%99%C5%9Bcie?p=14962402#post14962402 Quote
Daga&Maks Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 ile tu fanów zmierzchu :lol: ja się jutro na zaćmienie wybieram, bilety już zarezerwowane :D Quote
Darianna Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 A Ares mi nie zje moich rudych jak wpadniecie do Truskolasów? :D Quote
Shel Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Darianna']A Ares mi nie zje moich rudych jak wpadniecie do Truskolasów? :D[/QUOTE] Na pewno będzie się pluł ;/ Jak Twoje reagują na coś takiego? Btw, będziesz miała tam dostęp do internetu? Bo ja w piatek wyjeżdżam i wracam w nocy 11/12.07 :-) Quote
Darianna Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Moje unikają konfrontacji, a jeśli do niej dojdzie to ładnie csują. więc dopóki Brando nikt nikt nie skacze na grzbiet to z każdym się dogada :) Quote
Shel Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Darianna']Moje unikają konfrontacji, a jeśli do niej dojdzie to ładnie csują. więc dopóki Brando nikt nikt nie skacze na grzbiet to z każdym się dogada :)[/QUOTE] To dobrze. W najgorszym wypadku Ares będzie łaził na smyczy i w kagańcu :diabloti: To jak z tym netem u Ciebie? Bo trzeba będzie się jakoś zgadać. Może jeszcze Wojtek i Alaś? Quote
Recommended Posts