Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Shel']Jeszcze trochę i będę mogła się przestać pieprzyć z tym manual focus..
.[/QUOTE]
Tylko że ten autofocus wcale nie jest taki fajowy, przynajmniej w moim szkle. :diabloti:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Infortune.']Tylko że ten autofocus wcale nie jest taki fajowy, przynajmniej w moim szkle. :diabloti:[/QUOTE]
Kręć manualnie przez parę miesięcy to zmienisz zdanie :) Fajna zabawa, owszem, ale tylko do portretów :evil_lol:

Doszedł mój filtr :).

Posted

[quote name='smallpati']fajne te jaszczury, szkoda że nie ma ich w małym rozmiarze[/QUOTE]
Szkoda, szkoda, bo wzór naprawdę fajny. I do Molli by pasował:cool3:

A ja się zwijam, do jutra, wywalam na noc do Cinema - City : Saga Zmierzch do Zaćmienia :roll:. Poprzewalam się przez sweet fanki Edzia i Jacoba :eviltong:.

Posted

[quote name='Kashdog']Ewa ja fanką nie jestem i nie przepadam za Zmierzchem itd. :eviltong:[/QUOTE]
Ja też nie jestem fanką. Film jak każdy inny film. ;)

Wróciłam po 3ciej, przez cały Zmierzch brechtaliśmy jak na komedii romantycznej, ale to akurat norma. Na Księżycu w Nowiu już mniej, ale też, a na Zaćmieniu tylko jak były fajne kwestie :evil_lol:.
Ogólnie z czasem trochę pojechali, tzn mi to pasuje, ale Zaćmienie miało zacząć się o 00:00, a zaczęło się o 1:00 :eviltong:. Pytasz się pana ile trwa przerwa - on chyba nie potrafi odróżnic 10-15min od 30-40 :lol:
A na koniec drzwi wyjściowe się zakleszczyły, pełny hol wyjściowy ludzi, a nie wróci się do recepcji, bo tamte drzwi są otwierane tylko w jedną stronę :lol:. Ale po jakiś 5-7minutach komuś udało się otworzyć wyjściowe :multi::evil_lol:
Dobra koniec tego wątku :diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']Jaki koniec wątku :mad: ja dopiero się rozkręcam :diabloti:

A jak wrażenia po zaćmieniu? lepszy od reszty?[/QUOTE]
Nie było złe. Muszę powiedzieć, że nie było tak komicznych scen (nie chodzi tu o teksty, ale ogół, że wyszło przypadkowo śmiesznie) jak w Zmierzchu gdy Edward siedzi w klasie z Bellą pierwszy raz, albo jak w KwN biegną w tych barokowych (?) strojach po lesie :lol:.

Mnie się podobało :).

Posted

[quote name='smallpati']Tyle że Edłardowi się zbrzydło i to sporo :) ale on co film to wygląda gorzej.
Miałam dziś jechać do kina, ale mi grill wypadł, ale pojadę na to na pewno, nie odpuszczę sobie ;][/QUOTE]
Wg mnie on zawsze był brzydki:diabloti:

Posted

[quote name='Darianna']A Ares mi nie zje moich rudych jak wpadniecie do Truskolasów? :D[/QUOTE]
Na pewno będzie się pluł ;/ Jak Twoje reagują na coś takiego?

Btw, będziesz miała tam dostęp do internetu? Bo ja w piatek wyjeżdżam i wracam w nocy 11/12.07 :-)

Posted

[quote name='Darianna']Moje unikają konfrontacji, a jeśli do niej dojdzie to ładnie csują. więc dopóki Brando nikt nikt nie skacze na grzbiet to z każdym się dogada :)[/QUOTE]
To dobrze. W najgorszym wypadku Ares będzie łaził na smyczy i w kagańcu :diabloti:

To jak z tym netem u Ciebie? Bo trzeba będzie się jakoś zgadać. Może jeszcze Wojtek i Alaś?