Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='QQk']Wiem, że z soczewką. Ale jakie Nikon ma szkła. Aż grzech M42 do niego przypinać. Tylko te ceny jak dla szejka naftowego :([/QUOTE]
Aa oto Ci chodzi.
Ja na razie skupiam się na puszce co by mi AF działał przy 70-300.

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zaproponowano mi wyjazd do Chorwacji (nie wiem na ile, ale w przyszłym tygodniu) ale chyba nie jadę... Nie chce mi się. :eviltong: Ja we wakacje lubię leżeć w łóżku do 10 i biegać z psem po łąkach i okolicznych miejscowościach, Jura itp...

Posted

3-ciego wyjeżdżam do Chorwacji :razz::multi:. Ale wracam w nocy 11-12.07 , a skoro Daria na 2 tyg przyjeżdżasz to spotkanie spokojnie się odbędzie :loveu:.

Posted

[quote name='Shel']3-ciego wyjeżdżam do Chorwacji :razz::multi:. Ale wracam w nocy 11-12.07 , a skoro Daria na 2 tyg przyjeżdżasz to spotkanie spokojnie się odbędzie :loveu:.[/QUOTE]
Ares też jedzie? :evil_lol:

Posted

Nie piszemy post pod postem:diabloti:

Też jadę do Chorwacji, ale troszkę później:cool3:. A co do filtru to też planuję zakup, ale to po powrocie z wakacji, tylko jeszcze nie wiem dokładnie jaki. Chociaż pewnie najpierw zainwestuję w stałkę, a dopiero później w filtr polaryzacyjny.

Posted

[quote name='Izuuus']Nie piszemy post pod postem:diabloti:

Też jadę do Chorwacji, ale troszkę później:cool3:. A co do filtru to też planuję zakup, ale to po powrocie z wakacji, tylko jeszcze nie wiem dokładnie jaki. Chociaż pewnie najpierw zainwestuję w stałkę, a dopiero później w filtr polaryzacyjny.[/QUOTE]
52 mm mam i w kicie (18mm do krajobrazów) i w stałce :loveu:. Jutro zamawiam.

A jak się zdjecia wstawia to co? Nie ma post pod postem?:eviltong:

Posted

A jak się zdjecia wstawia to co? Nie ma post pod postem?

Wtedy to taka jakby konieczność, bo max w jednym może być 5 zdjęć, a tak to sobie można edytować:cool3:.
Nic Aresowego nie masz? ;)

Posted

[quote name='Izuuus']Wtedy to taka jakby konieczność, bo max w jednym może być 5 zdjęć, a tak to sobie można edytować:cool3:.
Nic Aresowego nie masz? ;)[/QUOTE]
Nie mam nic. Będzie może w poniedziałek... Mam bardzo upchany tydzień.
We wtorek jadę na maraton nocny do Cinema City, jeszcze z psami do weta, planuję parę dłuższych spacerów z rudymi... Nie wiem jak to upcham. Do tego jeszcze chyba wycieczka rowerowa (psia). Ale jakieś zdjęcia przed wyjazdem na pewno wstawię, tylko niekoniecznie za dwa dni ;).

Dzisiaj dowiedziałam się, że jutro koncertuję, może przywiozę jakieś zdjęcia, chociaż nie wiem, nie lubię zabierać aparatu. :shake:

Posted

Oczywiście się nie pobujałam przez aparat :shake: ten jeden raz niech będzie wyjątkiem...

Troszkę jakość spadła po zmniejszeniu i wyskoczyły pikselki, ale nie zwracajcie na nie uwagi.
Ogólnie to dupa blada jak na koncert, bo za jasno. Dobrze, że dziś wybrałam robić zdjęcia :eviltong:. I w ogóle organizacja h$%^&, organizator nie przewidział możliwości wstępu backstage.. ale jakoś się przecisłam. LEDWO :roll:.

Posted

[quote name='Izabela124.']Tylko jedno zdjęcie?[/QUOTE]
Mam więcej, ale najpierw muszę poodzielać te co robił brat, a te co ja. Było 300, bo on bezmyślnie strzela. Teraz jest 100, ale i tak wszystkich nie wrzucę, niektóre są okropne, ale zostawiłam, bo on potem będzie marudził, że tyle jego prac wywaliłam ;).

Posted

btw zamówiłam filtr polaryzacyjny wczoraj ;-)

Byłyby psie zdjęcia, ale słońca nie ma.

Trochę krzywo..

Nikon fans :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Uwielbiam Twoje zdjęcia :) Świetne ujęcia i super kolory.
To mi się chyba najbardziej podoba, fajnie ostrość złapana
http://i49.tinypic.com/22cfb9.jpg

I ten radosny Ares :loveu:
http://i46.tinypic.com/6jpvkz.jpg
Jeszcze trochę i będę mogła się przestać pieprzyć z tym manual focus..
Dzięki :)
[quote name='Daga & Maks']http://i48.tinypic.com/2qk81g0.jpg
a co to jest to czarne?
Bo mi się z kurtką na wieszaku skojarzyło :lol:
Strach na wróble ;-).