Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Dzień dobry! :):)

Fajne kolorki! I obróżka... :):)
http://img688.imageshack.us/img688/8571/dsc0002zj.jpg
Najbardziej nasycone kolorki wychodzą o zachodzie słońca :-)
[quote name='jonQuilla']:loveu::loveu::loveu::loveu:
[FONT=Georgia]brak mi słów pochwały już :)
http://img683.imageshack.us/img683/3315/dsc0004nz.jpg

[/FONT]

[quote name='Chantell']Aresisko :loveu:
przekochane stworzątko :D
Dziękujemy ;-)

Mam na historię pracę na około 7 kartek a4 :mdleje: RĘCZNIE.

Posted

Daga & Maks napisał(a):
ja bym chyba z nudów umarła nad tym :mdleje:

Ja do tego typu tematów jestem przyzwyczajona, gorzej z ilością, bo jak dostaję pracę karną to "tylko" na 2-4 a4 :diabloti:

Posted

Shel napisał(a):
Kronika Polskich Piastów...

Wgłąb się trochę w temat... Poszukaj coś nowego, mało znanego... Fakt, że się nie chce, bo ciepło, wakacje prawie i w ogóle... Ale tak fajnie dowiedzieć się czegoś nowego! :D
Lubię hostorię.. :evil_lol:

Posted

Aga&Ganja napisał(a):
Wgłąb się trochę w temat... Poszukaj coś nowego, mało znanego... Fakt, że się nie chce, bo ciepło, wakacje prawie i w ogóle... Ale tak fajnie dowiedzieć się czegoś nowego! :D
Lubię hostorię.. :evil_lol:

Mimo, że czeka mnie rozszerzona historia to i tak nie mam zamiaru się w nią jakoś specjalnie pogłębiać... Praca wyszła nawet nieźle, ciekawe jak ją oceni ;-) Sprawdzian z tego też poszedł znośnie, 4 na koniec zostanie :razz: Ogólnie moje oceny są śmieszne, kilka 3, trochę 4 i 5 oraz 6 za notatki o Piastach :diabloti:

Gdybym się przyłożyła do historii od początku to byłoby 5, no cóż, w przyszłym roku może spróbuję ;) Coraz bardziej zaczynam ją lubić. Albo nie. Inaczej. Znosić, to lepsze słowo ;-)
Biologii nienawidziłam, teraz jest to mój ulubiony przedmiot ;-) nie ma to jak 6teczka :diabloti: na półrocze miałam 2/3 :-o takiego nitro dostałam, że szok :cool3::evil_lol: No i polubiłam :loveu:

Posted

Odkręciłam przelotkę m42 od heliosa :multi: i nareszcie znowu mogę używać pierścieni pośrednich do makro :). Dzisiaj byłam wypróbować, ale nie dość, że ciemno i mżawka to jeszcze wiatr :shake:. Mam biedrona, ale wyszedł okropnie. :eviltong::roll:

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Śliczny portrecik :) I ten uśmiech :loveu:
http://img683.imageshack.us/img683/3315/dsc0004nz.jpg

Ja tam za historią nie przepadam specjalnie, no ale mam z niej 5, bo nauczyciel (i przy okazji wychowawca) za mną przepada :diabloti::evil_lol: No i oczywiście trochę się uczę ;)

Ja niedawno jeszcze toczyłam wojny z historykiem, teraz jest tak normalnie, nie powiem, ze mnie uwielbia, ale nie pokazuje, że mnie nie lubi ;-). Ani razu mnie nie spytał :diabloti:. Ale parę prac karnych było... :shake::evil_lol:
Ogólnie jest śmieszny, bo ma bardzo niski głos i chodzi jakby narobił w gacie :lol:.

Posted

Shel napisał(a):
Ja niedawno jeszcze toczyłam wojny z historykiem, teraz jest tak normalnie, nie powiem, ze mnie uwielbia, ale nie pokazuje, że mnie nie lubi ;-). Ani razu mnie nie spytał :diabloti:. Ale parę prac karnych było... :shake::evil_lol:
Ogólnie jest śmieszny, bo ma bardzo niski głos i chodzi jakby narobił w gacie :lol:.

Mój też jest specyficzny, może to taka cecha historykow ? :diabloti: Ma śmieszną łysinkę, brodę i wielki brzuch :evil_lol: I ciągle powtarza "kolego" i "prawda hehe" i oczywiście śmieje się z własnych dowcipów :cool3:
Ale z drugiej strony zawsze mu trochę współczujemy, bo historia to całe jego życie...

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Mój też jest specyficzny, może to taka cecha historykow ? :diabloti: Ma śmieszną łysinkę, brodę i wielki brzuch :evil_lol: I ciągle powtarza "kolego" i "prawda hehe" i oczywiście śmieje się z własnych dowcipów :cool3:
Ale z drugiej strony zawsze mu trochę współczujemy, bo historia to całe jego życie...

"xxx masz jakiś problem? To zaraz go rozwiążemy"
"xxx chcesz pisać pracę karną?"
:evil_lol:

Ale za rok wraca Baśka, znowu luz na lekcjach :)

Posted

Witam wszystkich :)
Kurcze, dlaczego w heliosie przy f/16 jest taka sama GO jak przy f/2? Zero zmiany, straaszne mydło :shake: Coś czuję, że tylko mój egzemplarz jest taki felerny... :roll: Jak zwykle :roll:
Oczywiście chodzi mi z użyciem pierścieni pośrednich.