Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Ja zawsze kupuję duże worki, bo taniej wychodzi ;)
Ale rozumiem, że przy małym psie może to być niewygodne...

I to bardzo niewygodne, zamówiłam kiedyś mojej pchle 15 kg worek (nie wiem co mnie do tego skusiło :diabloti:)...jadła, jadła i dojeść nie mogła aż dałam ją bezdomniakom :)
Teraz chodzę do zoologa i kupuję tak z 2 kg i stracza na długo ;)

Shel ja także planuje zakupić tele tyle, że nie wiem jakie :roll:
Mam nadzieję, że mój nikuś jeszcze pożyje długo :evil_lol:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kashdog napisał(a):
I to bardzo niewygodne, zamówiłam kiedyś mojej pchle 15 kg worek (nie wiem co mnie do tego skusiło :diabloti:)...jadła, jadła i dojeść nie mogła aż dałam ją bezdomniakom :)
Teraz chodzę do zoologa i kupuję tak z 2 kg i stracza na długo ;)

Shel ja także planuje zakupić tele tyle, że nie wiem jakie :roll:
Mam nadzieję, że mój nikuś jeszcze pożyje długo :evil_lol:

A sprawę z karmą absolutnie rozumiem :)

A co do Twojego tele to zależy ile masz kasy :diabloti:
Ja ogólnie po wakacjach kupuję tego Nikkora, ale raczej bardziej mi zależy na kolejnej stałce ;) I nowej puszce, ale to chyba po świętach :)

Posted

Shel napisał(a):
A sprawę z karmą absolutnie rozumiem :)

A co do Twojego tele to zależy ile masz kasy :diabloti:
Ja ogólnie po wakacjach kupuję tego Nikkora, ale raczej bardziej mi zależy na kolejnej stałce ;) I nowej puszce, ale to chyba po świętach :)

Zbieram i się zobaczy ile do sierpnia/września uzbieram(bo wtedy chciałabym nabyć obiektyw) :diabloti:

Posted

Doszła, doszła bransoleta :multi: Teraz biorę biedronę do pary, a potem się okaże :)

No i...

Sory za syf na półce i biurku, ale za gorąco jest i trudno utrzymać porządek :evil_lol:
:diabloti:

Posted

a 70-200 2.8 jest dobry? czy lepszy od niego jest 18-250 3.5-5.6?
albo może 28-105 2,8-4,0 ??
Nie mogę się zdecydować na co chciałabym zacząć zbierać kase...:roll: ew. wybłagać rodziców za pasek :D

ED
ja tu komentuję, a tu fotki nowe nagle xD
Tuuupek :loveu:

Posted

Chantell napisał(a):
a 70-200 2.8 jest dobry? czy lepszy od niego jest 18-250 3.5-5.6?
albo może 28-105 2,8-4,0 ??
Nie mogę się zdecydować na co chciałabym zacząć zbierać kase...:roll: ew. wybłagać rodziców za pasek :D

ED
ja tu komentuję, a tu fotki nowe nagle xD
Tuuupek :loveu:

Jeszcze pytasz :-o Jak masz możliwość to pewnie, że 70-200.
Zuzia&Snoopy napisał(a):
Co to za bransoleta? Śliczna jest! :)
I mam taką samą półkę w pokoju :razz: tylko ciemniejszą

A Avonu :razz:
Wiem, widziałam :razz: i też Ci pisałam w galerii :D
malwina693 napisał(a):
To nie chcialabys zobaczyc mojego bałaganu :)

U mnie bywa gorszy :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):
fajne te bransoletki są. Apart ma świetne przywieszki :loveu: tyle że apart się ceni :razz:

Ja mam z Avonu. Jedna zawieszka chyba niecałe 15zł, a bransoletka 20 ;-)

Posted

70-200 mówisz? A powiesz mi czym on tak naprawdę się różni i doc zego się najlepiej nadaje? Za cholera nie mogę znaleźć o nim sensownych informacji... :roll:
No ale. póki co wolę siedzieć cicho, bo dostałam nowe lustro. Odezwę się może w zakończenie roku :evil_lol:

Posted

Chantell napisał(a):
70-200 mówisz? A powiesz mi czym on tak naprawdę się różni i doc zego się najlepiej nadaje? Za cholera nie mogę znaleźć o nim sensownych informacji... :roll:
No ale. póki co wolę siedzieć cicho, bo dostałam nowe lustro. Odezwę się może w zakończenie roku :evil_lol:

To nie wiesz? Naucz się co oznaczają liczby i znaki w nazwie obiektywu.. on ma światło 2.8 na całej ogniskowej.
smallpati napisał(a):
widziałam w katalogu :)
też fajne, ale jednak nie to co apart, no i to nie jest srebro

Pewnie, ze nie, ale mnie szkoda kasy na apart. Oglądałam je dzisiaj, też fajne, ale na cenę nawet nie patrzałam :diabloti:

Miałam jutro jechać na zakupy, ale autobusy mi się nie zgadzały i musiałabym się spieszyć, więc dzisiaj po szkole się wybrałam i trafiłam na noc zakupów - zniżki do 50% :evil_lol: Była od 19 i specjalnie zostałam i wróciłam autobusem godzinę później. Tak właściwie to przed chwilą weszłam do domu. No... trochę się zaoszczędziło.

Posted

Znam te znaki i wiem co mówią, tylko zastanawiam się do czego najlepiej się nada ten tele, ale z tego co się naczytałam, to jest dobry do wszystkiego, tylko ciężki i wielki :P

Posted

Chantell napisał(a):
Znam te znaki i wiem co mówią, tylko zastanawiam się do czego najlepiej się nada ten tele, ale z tego co się naczytałam, to jest dobry do wszystkiego, tylko ciężki i wielki :P

Z takim światłem to i do portretów... Sama oceń, skoro wiesz co to oznacza

Posted

[quote name='Chantell']Nom. Taki uniwersalny, ale na wycieczki znowu za wielki xD
Dasz jakieś fotki? :)
Co do ciężkości to fakt, ręka bardzo lata, trzymałam go:diabloti:

Tylko już nie pamiętam czy to jest 70-200, czy 80...

Zdjęcia wstawię, ale potem ;-) Muszę posprzątać :angryy:

Posted

[quote name='Chantell']Haha :D jaka dokumentacja. A to na wystawie chyba było nie? :)
Oj to sprzątaj szybciutko i wstawiaj fotki :evil_lol:
Tak, to była mokra Częstochowa ;)

Psie później, na razie tylko z chomikiem zrobiłam porządek, matko, ale mi się wlecze to wszystko :shake: