Kashdog Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Ja zawsze kupuję duże worki, bo taniej wychodzi ;) Ale rozumiem, że przy małym psie może to być niewygodne... I to bardzo niewygodne, zamówiłam kiedyś mojej pchle 15 kg worek (nie wiem co mnie do tego skusiło :diabloti:)...jadła, jadła i dojeść nie mogła aż dałam ją bezdomniakom :) Teraz chodzę do zoologa i kupuję tak z 2 kg i stracza na długo ;) Shel ja także planuje zakupić tele tyle, że nie wiem jakie :roll: Mam nadzieję, że mój nikuś jeszcze pożyje długo :evil_lol: Quote
Shel Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Kashdog napisał(a):I to bardzo niewygodne, zamówiłam kiedyś mojej pchle 15 kg worek (nie wiem co mnie do tego skusiło :diabloti:)...jadła, jadła i dojeść nie mogła aż dałam ją bezdomniakom :) Teraz chodzę do zoologa i kupuję tak z 2 kg i stracza na długo ;) Shel ja także planuje zakupić tele tyle, że nie wiem jakie :roll: Mam nadzieję, że mój nikuś jeszcze pożyje długo :evil_lol: A sprawę z karmą absolutnie rozumiem :) A co do Twojego tele to zależy ile masz kasy :diabloti: Ja ogólnie po wakacjach kupuję tego Nikkora, ale raczej bardziej mi zależy na kolejnej stałce ;) I nowej puszce, ale to chyba po świętach :) Quote
Kashdog Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Shel napisał(a):A sprawę z karmą absolutnie rozumiem :) A co do Twojego tele to zależy ile masz kasy :diabloti: Ja ogólnie po wakacjach kupuję tego Nikkora, ale raczej bardziej mi zależy na kolejnej stałce ;) I nowej puszce, ale to chyba po świętach :) Zbieram i się zobaczy ile do sierpnia/września uzbieram(bo wtedy chciałabym nabyć obiektyw) :diabloti: Quote
Shel Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Doszła, doszła bransoleta :multi: Teraz biorę biedronę do pary, a potem się okaże :) No i... Sory za syf na półce i biurku, ale za gorąco jest i trudno utrzymać porządek :evil_lol: :diabloti: Quote
Chantell Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 a 70-200 2.8 jest dobry? czy lepszy od niego jest 18-250 3.5-5.6? albo może 28-105 2,8-4,0 ?? Nie mogę się zdecydować na co chciałabym zacząć zbierać kase...:roll: ew. wybłagać rodziców za pasek :D ED ja tu komentuję, a tu fotki nowe nagle xD Tuuupek :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Co to za bransoleta? Śliczna jest! :) I mam taką samą półkę w pokoju :razz: tylko ciemniejszą Quote
malwina693 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 To nie chcialabys zobaczyc mojego bałaganu :) Quote
Shel Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Chantell napisał(a):a 70-200 2.8 jest dobry? czy lepszy od niego jest 18-250 3.5-5.6? albo może 28-105 2,8-4,0 ?? Nie mogę się zdecydować na co chciałabym zacząć zbierać kase...:roll: ew. wybłagać rodziców za pasek :D ED ja tu komentuję, a tu fotki nowe nagle xD Tuuupek :loveu: Jeszcze pytasz :-o Jak masz możliwość to pewnie, że 70-200. Zuzia&Snoopy napisał(a):Co to za bransoleta? Śliczna jest! :) I mam taką samą półkę w pokoju :razz: tylko ciemniejszą A Avonu :razz: Wiem, widziałam :razz: i też Ci pisałam w galerii :D malwina693 napisał(a):To nie chcialabys zobaczyc mojego bałaganu :) U mnie bywa gorszy :diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 fajna bransoletka :) ładna ta żółwiowa przywieszka :) też mam w takim stylu, tylko z Apartu ;) Quote
Shel Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Infortune. napisał(a):A ta bransoletka to 100% srebro?:cool3: Nie wiem właściwie ;-) Jak będę w domu to sprawdzę :D. Quote
NightQueen Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 fajne te bransoletki są. Apart ma świetne przywieszki :loveu: tyle że apart się ceni :razz: Quote
Shel Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 smallpati napisał(a):fajne te bransoletki są. Apart ma świetne przywieszki :loveu: tyle że apart się ceni :razz: Ja mam z Avonu. Jedna zawieszka chyba niecałe 15zł, a bransoletka 20 ;-) Quote
Chantell Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 70-200 mówisz? A powiesz mi czym on tak naprawdę się różni i doc zego się najlepiej nadaje? Za cholera nie mogę znaleźć o nim sensownych informacji... :roll: No ale. póki co wolę siedzieć cicho, bo dostałam nowe lustro. Odezwę się może w zakończenie roku :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Shel napisał(a):Ja mam z Avonu. Jedna zawieszka chyba niecałe 15zł, a bransoletka 20 ;-) widziałam w katalogu :) też fajne, ale jednak nie to co apart, no i to nie jest srebro Quote
Shel Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 Chantell napisał(a):70-200 mówisz? A powiesz mi czym on tak naprawdę się różni i doc zego się najlepiej nadaje? Za cholera nie mogę znaleźć o nim sensownych informacji... :roll: No ale. póki co wolę siedzieć cicho, bo dostałam nowe lustro. Odezwę się może w zakończenie roku :evil_lol: To nie wiesz? Naucz się co oznaczają liczby i znaki w nazwie obiektywu.. on ma światło 2.8 na całej ogniskowej. smallpati napisał(a):widziałam w katalogu :) też fajne, ale jednak nie to co apart, no i to nie jest srebro Pewnie, ze nie, ale mnie szkoda kasy na apart. Oglądałam je dzisiaj, też fajne, ale na cenę nawet nie patrzałam :diabloti: Miałam jutro jechać na zakupy, ale autobusy mi się nie zgadzały i musiałabym się spieszyć, więc dzisiaj po szkole się wybrałam i trafiłam na noc zakupów - zniżki do 50% :evil_lol: Była od 19 i specjalnie zostałam i wróciłam autobusem godzinę później. Tak właściwie to przed chwilą weszłam do domu. No... trochę się zaoszczędziło. Quote
Chantell Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Znam te znaki i wiem co mówią, tylko zastanawiam się do czego najlepiej się nada ten tele, ale z tego co się naczytałam, to jest dobry do wszystkiego, tylko ciężki i wielki :P Quote
Shel Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Chantell napisał(a):Znam te znaki i wiem co mówią, tylko zastanawiam się do czego najlepiej się nada ten tele, ale z tego co się naczytałam, to jest dobry do wszystkiego, tylko ciężki i wielki :P Z takim światłem to i do portretów... Sama oceń, skoro wiesz co to oznacza Quote
Chantell Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Nom. Taki uniwersalny, ale na wycieczki znowu za wielki xD Dasz jakieś fotki? :) Quote
Shel Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='Chantell']Nom. Taki uniwersalny, ale na wycieczki znowu za wielki xD Dasz jakieś fotki? :) Co do ciężkości to fakt, ręka bardzo lata, trzymałam go:diabloti: Tylko już nie pamiętam czy to jest 70-200, czy 80... Zdjęcia wstawię, ale potem ;-) Muszę posprzątać :angryy: Quote
Chantell Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Haha :D jaka dokumentacja. A to na wystawie chyba było nie? :) Oj to sprzątaj szybciutko i wstawiaj fotki :evil_lol: Quote
Shel Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='Chantell']Haha :D jaka dokumentacja. A to na wystawie chyba było nie? :) Oj to sprzątaj szybciutko i wstawiaj fotki :evil_lol: Tak, to była mokra Częstochowa ;) Psie później, na razie tylko z chomikiem zrobiłam porządek, matko, ale mi się wlecze to wszystko :shake: Quote
BBeta Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_0002-21.jpg?t=1276338119 Słodki :loveu: Nie boisz się, że ucieknie? ;) Quote
Kashdog Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Boski chomik ;) Zresztą wszystkie chomiki dżungarskie są prawie identyczne :diabloti: Quote
Recommended Posts