Ewa&Duffel Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Kashdog napisał(a):Szkoda tylko, że takie wielkie wory są :diabloti: Ja zawsze kupuję duże worki, bo taniej wychodzi ;) Ale rozumiem, że przy małym psie może to być niewygodne... Quote
taxelina Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 widac malo czytasz w necie bo od dawna sie pisze ze krakvet ma ogromne opoznienia... Quote
malwina693 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Achhhhhhh........ Ja Czekam na zdjęcia !!!!!!!!!!!!!!!! :P Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 rewizyta :diabloti: szukam zdjęć i szukam i znaleźć nie mogę :mad:za dużo gadacie :eviltong: Quote
Infortune. Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):Ja zawsze kupuję duże worki, bo taniej wychodzi ;) Ale rozumiem, że przy małym psie może to być niewygodne... Hahaha, gdybym ja zmówiła 15kg miałabym na jakieś...pół roku. :diabloti: Jak to ekonomicznie mieć małego psa. :lol: Shel, super portery i kwiatki! :loveu: Quote
Shel Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Kashdog napisał(a):Musze powiedzieć, że nie polecam tych preparatów w sprayu, bardzo dużo psiarzy się na nie skarży, ja stosowałam fiprexa i frontlina w pipetkach i odkąd Fifka jest u mnie ani jednego kleszcze nie miała (odpukać oczywiście) My też stosujemy pipetki + od czasu do czasu spray dla świętego spokoju :) Kashdog napisał(a):Nie ma za co ;) telekarma.pl czy swiatkarm ? :diabloti: Telekarma :) malwina693 napisał(a):Kasiu dawaj foty Areska i Twoje :P Chwilka :) Ewa&Duffel napisał(a):telekarma ma świetne ceny i spory wybor roznych produktow, nie tylko karm ;) ja tam prawie zawsze kupuje ;) a jaką karmę Aresik wcina ? Przerabialiśmy już tyle karm, że na palcach u ręki nie można wyliczyć, teraz znowu zmieniamy, zamówiłam 15kg Boscha Active, jak nie podpasuje to Suza zeżre cały worek, bo ona wcina wszystko i z rewelacyjnym skutkiem :evil_lol: Kashdog napisał(a):Szkoda tylko, że takie wielkie wory są :diabloti: No dla mnie akurat ok, w sam raz :) Ewa&Duffel napisał(a):Ja zawsze kupuję duże worki, bo taniej wychodzi ;) Ale rozumiem, że przy małym psie może to być niewygodne... Dokładnie. Jak nie było Aresa to kupowałam w zoologicznym na wagę 2-3kg... deer_1987 napisał(a):widac malo czytasz w necie bo od dawna sie pisze ze krakvet ma ogromne opoznienia... Nie czytam całej dogomanii, a zawsze tam zamawiałam i wiedziałąm, ze wpadki się zdarzają, wcale nie byłam zdziwiona :roll:. malwina693 napisał(a):Achhhhhhh........ Ja Czekam na zdjęcia !!!!!!!!!!!!!!!! :P :diabloti: smallpati napisał(a):rewizyta :diabloti: szukam zdjęć i szukam i znaleźć nie mogę :mad:za dużo gadacie :eviltong: łoj taam. Zaraz będą :) Ostatnio mało wstawiam i raczej tak zostanie, bo migawka na krańcu życia :evil_lol: Infortune. napisał(a):Hahaha, gdybym ja zmówiła 15kg miałabym na jakieś...pół roku. :diabloti: Jak to ekonomicznie mieć małego psa. :lol: Shel, super portery i kwiatki! :loveu: Dzięki! :) Quote
Shel Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Pańcia oczywiście wyglądała nie inaczej, przecież jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie... :shake::evil_lol: Fota trochę bardzo zamydlona, bo po fakcie skapłam się, że jest umazana soczewka od M42 :lol: Quote
QQk Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_0002-19.jpg - super :) jak Ci się migawka wykończy to co będzie, zmiana systemu? Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 to trzeba coś nowego kupić :P http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_0005-21.jpg :loveu: obcinasz go czy ma tak mało włosia za uszami ? Quote
malwina693 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Noooooooooooooooooooooooooo :) Wkońcu :) hehhee ;) Jaki mokrutki :P Milusi :P A jego pozy BOSKIE !!!!!!!!!!!!!! MORE MORE MORE !!!!!!!!! Quote
jonQuilla Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [FONT=Georgia]tak się mocno oblizywał że cały się zmoczył :evil_lol::evil_lol: http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_0002-19.jpg cudne zdjęcie :loveu:[/FONT] Quote
Shel Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='QQk']http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_0002-19.jpg - super :) jak Ci się migawka wykończy to co będzie, zmiana systemu? Pewnie kupię nowe body, d70/d80, ja mam o tyle dobrze, że sam korpus, bo obiektywy już mam :) Ale wolę żeby chociaż do końca roku ten dotrwał... [quote name='smallpati']to trzeba coś nowego kupić :P http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_0005-21.jpg :loveu: obcinasz go czy ma tak mało włosia za uszami ? Kasa, kasa, kasaaa, to wtedy mogę kupować :cool3::diabloti: Nie, nie obcinam go, wolę nie próbować :evil_lol: [quote name='malwina693']Noooooooooooooooooooooooooo :) Wkońcu :) hehhee ;) Jaki mokrutki :P Milusi :P A jego pozy BOSKIE !!!!!!!!!!!!!! MORE MORE MORE !!!!!!!!! Dziękujemy :) A more nie ma :evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]tak się mocno oblizywał że cały się zmoczył :evil_lol::evil_lol: http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_0002-19.jpg cudne zdjęcie :loveu:[/FONT] hahah :) Dziękujemy! Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 kasa kasa, wiem co to znaczy bo mam deficyt budżetowy :P a chciałoby się nowy obiektyw, oj chciałoby się Quote
Chantell Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Kashdog napisał(a):Musze powiedzieć, że nie polecam tych preparatów w sprayu, bardzo dużo psiarzy się na nie skarży, ja stosowałam fiprexa i frontlina w pipetkach i odkąd Fifka jest u mnie ani jednego kleszcze nie miała (odpukać oczywiście) pipetki też stosowaliśmy frontline długo, ale też wysiadły... Quote
Shel Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 smallpati napisał(a):kasa kasa, wiem co to znaczy bo mam deficyt budżetowy :P a chciałoby się nowy obiektyw, oj chciałoby się Oj tak... Ja niby mam od niedawna "nowy" obiektyw, ale po wakacjach kupuję nowy :diabloti: albo puszkę;-) No i chciałabym odkupić ten "pożyczony" :cool3: Chantell napisał(a):pipetki też stosowaliśmy frontline długo, ale też wysiadły... Tylko nie generalizuj, to indywidualna sprawa od regionu, a przede wszystkim od skóry psa ;-) Quote
Feigned Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 oj a jak mi się chce nowego obiektwuuuu :loveu: :loveu: bardzo bardzo bardzo :diabloti: ale kasa, kasa.. więc na razie się nie zapowiada :cool3: Quote
Shel Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Feigned napisał(a):oj a jak mi się chce nowego obiektwuuuu :loveu: :loveu: bardzo bardzo bardzo :diabloti: ale kasa, kasa.. więc na razie się nie zapowiada :cool3: Źle jest jak się ma tylko KIT'a, ale jeszcze gorzej jak ma się więcej niż jeden, bo kupowanie szkieł wciąga :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 mi się marzy obiektyw tele, ale nie mam 1500zł żeby na niego wyłożyć :/ niestety A mój obecny w ogóle mnie już nie cieszy, wręcz mnie dobija Quote
Shel Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 smallpati napisał(a):mi się marzy obiektyw tele, ale nie mam 1500zł żeby na niego wyłożyć :/ niestety A mój obecny w ogóle mnie już nie cieszy, wręcz mnie dobija A jaki masz? Ja mam pożyczone tele, miałam je kupić za parę stów, ale nie chciałam, bo muszę MF, teraz jednak się zdecydowałam, ale nie wiem jak sprzedawca:diabloti: Quote
Feigned Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Shel napisał(a):Źle jest jak się ma tylko KIT'a, ale jeszcze gorzej jak ma się więcej niż jeden, bo kupowanie szkieł wciąga :diabloti: wcale nie gorzej :cool3: z samym kitem to dopiero masakra :evil_lol: tego się obawiam :shake: :lol: Quote
Shel Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Feigned napisał(a):wcale nie gorzej :cool3: z samym kitem to dopiero masakra :evil_lol: tego się obawiam :shake: :lol: Też miałam samego kita i mam porównanie:eviltong::diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Jaka zmokła kura :D woda dla ochłody :D http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_0002-19.jpg A mi się też marzy nowy tele...ciekawe, czy mi na 18stke kupią :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Shel napisał(a):A jaki masz? Ja mam pożyczone tele, miałam je kupić za parę stów, ale nie chciałam, bo muszę MF, teraz jednak się zdecydowałam, ale nie wiem jak sprzedawca:diabloti: tamrona 17-50 portrety itd. wychodzą super, ale fotografowanie psa w ruchu i z daleka to już klapa Quote
Shel Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='smallpati']tamrona 17-50 portrety itd. wychodzą super, ale fotografowanie psa w ruchu i z daleka to już klapa Jakie on ma światło? To ten jasny, czy ciemny? No tak, coś o tym wiem, kitem też nie umiałam robić zdjęć w ruchu, "za krótkie" szkło. [quote name='Ewa&Duffel']Jaka zmokła kura :D woda dla ochłody :D http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/DSC_0002-19.jpg A mi się też marzy nowy tele...ciekawe, czy mi na 18stke kupią :diabloti: Taa, dla ochłody :diabloti: Ares nigdy, wody jak ognia unika. Pańcia bestialsko wykąpała ;) Quote
Ewa&Duffel Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Shel napisał(a): Taa, dla ochłody :diabloti: Ares nigdy, wody jak ognia unika. Pańcia bestialsko wykąpała ;) Szczerze mowiąc, moj, chociaż wodolubny, za kapielami też nie przepada ;) Quote
Recommended Posts