Izabela124. Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Shel napisał(a):Zaczynam oszczędzać migawkę :] Aresowych może dłużej nie być, zwłaszcza, że w niedzielę będę focić w Częstochowie, a to urwie się trochę na liczniku:evil_lol:A co w Częstochowie ma być? Jakaś wystawa? A żadnych zaległych fotek Aresika nie masz? Quote
Shel Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Izabela124. napisał(a):A co w Częstochowie ma być? Jakaś wystawa? A żadnych zaległych fotek Aresika nie masz? Wystawa. Nie mam. Zawsze wstawiam na bieżąco. Quote
Illusion Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ooo, to zrób jakieś niecollakowe zdjęcia (poza tymi z collakami ;)) :cool3:. Quote
Shel Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 RCookie napisał(a):Ooo, to zrób jakieś niecollakowe zdjęcia (poza tymi z collakami ;)) :cool3:. W Katowicach tak planowałam... Cóż nie wyszło, może teraz się uda:diabloti: Quote
Izabela124. Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 To ja poproszę o zrobienie zdjęć sztlandom i grzywkom :) Quote
Shel Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Z tego co pamiętam to sheltie gdzieś obok ringu collie były... Na pewno będą BC i może Corgi, bo ten sam ring... A grzywki nawet nie wiem czy w niedzielę będą, ale postaram się ;) Quote
WeronikaM Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 niecierpliwie czekam na fotorelacje z wystawy :multi: a fotki kilka stron wcześciej są śliczne ;) Quote
Illusion Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ja bym się zadowoliła jakimiś owczarami i terrierowatymi też nie pogardzę :evil_lol:. Quote
Shel Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Nie wymyślać, bo pewnie znowu tylko z kolakowymi przyjadę i będzie płacz:diabloti: Ogólnie to pogoda jak na razie nie sprzyja i nie zapowiadają poprawy.. :roll: Quote
Illusion Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Shel napisał(a):Nie wymyślać, bo pewnie znowu tylko z kolakowymi przyjadę i będzie płacz:diabloti: Ogólnie to pogoda jak na razie nie sprzyja i nie zapowiadają poprawy.. :roll: Ja wcale nie wymyślam :siara:. W weekend może być chłodniej, byleby nie padało :lol:. Quote
Shel Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 RCookie napisał(a):Ja wcale nie wymyślam :siara:. W weekend może być chłodniej, byleby nie padało :lol:. Eeh niestety zapowiadają nawet powodzie do poniedziałku, głównie na śląskim i małopolsce:angryy: od wczoraj leje jak z cebra! Quote
Cavy Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Shel napisał(a):Eeh niestety zapowiadają nawet powodzie do poniedziałku, głównie na śląskim i małopolsce:angryy: od wczoraj leje jak z cebra! U mnie na Podkarpaciu jest największe zagrożenie powodziowe na weekend i nie histeryzuję. . Dobrze, że mieszkam na górce i z dala od rzeki. :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/mietokopiamay.jpg świetne :loveu: Quote
Shel Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Cavy napisał(a):U mnie na Podkarpaciu jest największe zagrożenie powodziowe na weekend i nie histeryzuję. . Dobrze, że mieszkam na górce i z dala od rzeki. :lol: Przecież nie histeryzuję :roll: Moja miejscowość jeszcze nigdy nie była zalana, tutaj chodzi o wystawę, a nie wylane rzeki... Bartiśkowa_ napisał(a):http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/mietokopiamay.jpg świetne :loveu: :) Pamiętacie fotę Mieczysława w pudełku? :cool3: dzisiaj mam dla Was jego ulubione zajęcie Quote
Cavy Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Shel napisał(a):Przecież nie histeryzuję :roll: Moja miejscowość jeszcze nigdy nie była zalana, tutaj chodzi o wystawę, a nie wylane rzeki... Śmieje się tylko. :roll: Mietek fajny. Quote
Shel Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Cavy napisał(a):Śmieje się tylko. :roll: Mietek fajny. Jakoś nie zauważyłam po pierwszym zdaniu. Dzięki Quote
Zuzia&Snoopy Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Fajne zdjęcia :) Szczególnie kropelki :razz: Quote
Cavy Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Shel napisał(a):Jakoś nie zauważyłam po pierwszym zdaniu. Dzięki Minkę mi osunęło, z resztą, od wystawy wszystko nie zależy. Nie pojedziesz na tą, to na następną. A jak będzie padac ciągle to wątpię żeby wystawę zrobili, chodzi mi juz, że jak już będzie taki stan krytyczny.;) Nie mniej jednak trzymam kciuki, żeby się udały twoje zamiary co do tej wystawy. :cool3: Bo szykują się świetne zdjęcia. :diabloti: Quote
Shel Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Cavy napisał(a):Minkę mi osunęło, z resztą, od wystawy wszystko nie zależy. Nie pojedziesz na tą, to na następną. A jak będzie padac ciągle to wątpię żeby wystawę zrobili, chodzi mi juz, że jak już będzie taki stan krytyczny.;) Nie mniej jednak trzymam kciuki, żeby się udały twoje zamiary co do tej wystawy. :cool3: Bo szykują się świetne zdjęcia. :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::lol::lol::lol::lol: Odwołać wystawę z powodu deszczu? Nigdy nie słyszałam :diabloti: Nieważne jaka pogoda i tak będę, tylko bez deszczu jednak byłoby wygodniej :evil_lol: Będzie tak jak w Łodzi tydzień temu (nie znalazłam transportu :( ), lało, lało, lało i jeszcze raz lało. Quote
Chantell Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 ja się nie obrażę, jak znajdziesz jakiegoś peruwianka :loveu: a chomiś prze agent :D Quote
Izabela124. Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Jednak się znalazło jakieś zdjęcie Areska :multi::loveu: Quote
Shel Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Izabela124. napisał(a):Jednak się znalazło jakieś zdjęcie Areska :multi::loveu: Chciałam wypróbować ustawienia na deszczową pogodę :cool3: Oryginał nie szumi, dodałam je, jakoś bardziej mi pasowało. Mam jeszcze parę, ale to potem, muszę pozmniejszać. Quote
Recommended Posts