Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Darianna']Ale duuuża głowa Ci wyszła, hihihihi ;)[/QUOTE]
Widocznie taka jest w rzeczywistości :diabloti:

Stracił się mój filtr polaryzacyjny :placz::placz: jak sie okaże, że mama wywaliła podczas sprzątania.. :mad::-(

Posted

[quote name='Shel']

Stracił się mój filtr polaryzacyjny :placz::placz: jak sie okaże, że mama wywaliła podczas sprzątania.. :mad::-([/QUOTE]

szukaj ;)

Ja dziś miałam cudowna niespodziankę :loveu:
miesiąc temu zgubiłam ipoda. Wracałam z Danii i jakoś w drodze mi znikną, przegrzebałam samochód, wszystkie torby, swój dom, dom siostry, firmowy samochód siostry, nigdzie nie było, byłam pewna że wywaliłam go do śmieci :roll: nie przyznałam się mamie, to był prezent od niej, bo by mnie zabiła, więc już myślałam jak skombinować 500 zł na taki sam :razz: ale kasą teraz nei pachnę no i dziś, po miesiącu czasu się odnalazł :crazyeye: :loveu: moja siostra znalazła go w koszu na pranie, musiał wpaść z ubraniami :evil_lol: teraz leży obok mnie bo się z nim rozstać nie mogę :evil_lol:

także szukaj może i ty znajdziesz :cool3:

Posted

[quote name='NightQueen']szukaj ;)

Ja dziś miałam cudowna niespodziankę :loveu:
miesiąc temu zgubiłam ipoda. Wracałam z Danii i jakoś w drodze mi znikną, przegrzebałam samochód, wszystkie torby, swój dom, dom siostry, firmowy samochód siostry, nigdzie nie było, byłam pewna że wywaliłam go do śmieci :roll: nie przyznałam się mamie, to był prezent od niej, bo by mnie zabiła, więc już myślałam jak skombinować 500 zł na taki sam :razz: ale kasą teraz nei pachnę no i dziś, po miesiącu czasu się odnalazł :crazyeye: :loveu: moja siostra znalazła go w koszu na pranie, musiał wpaść z ubraniami :evil_lol: teraz leży obok mnie bo się z nim rozstać nie mogę :evil_lol:

także szukaj może i ty znajdziesz :cool3:[/QUOTE]
Muszę się zapytać mamy czy czasem czegoś nie wywaliła :lol:. Znając mnie to znajdę go w samochodzie, albo gdzieś głęboko w szafce przy sprzątaniu :lol:.