Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Darianna']tam na miejscu to raczej komórka, 665 810 606[/QUOTE]
Ok, zapisuje, zaraz puszczę strzałkę ;-)

A może Wy dojedziecie do nas? :P

Posted

[quote name='Darianna']popaprałam

665 819 606[/QUOTE]
haha a ja zadzwoniłam na tamten. No trudno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Doszła teraz strzałka?

Posted

[quote name='Kashdog']Ewa ja fanką nie jestem i nie przepadam za Zmierzchem itd. :eviltong:[/QUOTE]
ja też nie jestem jakąś specjalną fanką, aczkolwiek film całkiem mi się podobał ;)

[quote name='Infortune.']Jakie macie cuuudowne tereny... :loveu: :placz:[/QUOTE]
Dokładnie !!!
Ares i Nelli mają gdzie szaleć ;)

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']

Dokładnie !!!
Ares i Nelli mają gdzie szaleć ;)[/QUOTE]
Ojjj dobrze, że Wam nie pokazałam stawu, bo byście zapadły w depresję :diabloti:. Nelli tylko troszkę się w nim potaplała, potem ją wyciągnęłam, bo jakieś osobąki miały tam gniazdo i bałam się, że będą kąsać :shake:

Posted

[quote name='Shel']Wróciłam po 3ciej, przez cały Zmierzch brechtaliśmy jak na komedii romantycznej, ale to akurat norma. Na Księżycu w Nowiu już mniej, ale też, a na Zaćmieniu tylko jak były fajne kwestie :evil_lol:.
Ogólnie z czasem trochę pojechali, tzn mi to pasuje, ale Zaćmienie miało zacząć się o 00:00, a zaczęło się o 1:00 :eviltong:. Pytasz się pana ile trwa przerwa - on chyba nie potrafi odróżnic 10-15min od 30-40 :lol:
A na koniec drzwi wyjściowe się zakleszczyły, pełny hol wyjściowy ludzi, a nie wróci się do recepcji, bo tamte drzwi są otwierane tylko w jedną stronę :lol:. Ale po jakiś 5-7minutach komuś udało się otworzyć wyjściowe :multi::evil_lol:
Dobra koniec tego wątku :diabloti:[/QUOTE]
Gdzie się nie wejdzie tam tylko Edzio i zaćmienie umysłu :shake::evil_lol:.

Posted

[quote name='Shel']Ojjj dobrze, że Wam nie pokazałam stawu, bo byście zapadły w depresję :diabloti:. Nelli tylko troszkę się w nim potaplała, potem ją wyciągnęłam, bo jakieś osobąki miały tam gniazdo i bałam się, że będą kąsać :shake:[/QUOTE]
Wystarczy że powiedziałaś :placz: :placz: :placz:

:evil_lol:
Ale osobąki sprawiły, że moja depresja jest mniejsza. :lol:

Posted

Albo jednak Wam pokazę :razz::diabloti::diabloti:
(zdjęcia z zeszłego roku)
Szkoda tylko, żę tak mało ujęte w tym kadrze :diabloti:

Na dowód, że mój pies tam pływał
:evil_lol:

I ja też :cool3::diabloti:

Koniec wspominania ;)

Chyba czas zacząć się pakować :hmmmm::diabloti:

Posted

A ja dzisiaj bawię się w zgrywanie wszystkiego na płyty. Tzn wszystkie zdjęcia już dawno na płytkach, ale PSD, MP3 i te sprawy nie...
Zmiana systemu :roll:.
+ pakowanie...

Posted

[quote name='Chantell']Znam ten ból. Ja właśnie od kilku dni przenoszę się na nowy system i nowy laptop ;)[/QUOTE]
Poza tym to ja się cieszę, bo w końcu net nie będzie mulił i Mozilla się włączała :lol:.

Posted

[quote name='Chantell']wiadomo :) ale dużo roboty z przenoszeniem :)[/QUOTE]
No mnie jednak nie wyszło tyle, bo tylko zdjęcia z wycieczek (dwie płyty) i PSD (kolejne dwie płyty). 10min i koniec roboty.

Posted

[quote name='Darianna']Z niecierpliwością czekam naszego spotkania :D Mój nr telefonu jeszcze masz?[/QUOTE]
Mam, mam. Zapisałam sobie ;-)