Shel Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Znajoma rysowała obrazki. Tą sigmę którą kupuję we wrześniu - to jest do makro. A na ścianie troszkę się leje.. ZNOWU tylko w innym miejscu... ZNOWU.. fachowcy... Quote
Chantell Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Shel napisał(a):Znajoma rysowała obrazki. Tą sigmę którą kupuję we wrześniu - to jest do makro. A na ścianie troszkę się leje.. ZNOWU tylko w innym miejscu... ZNOWU.. fachowcy... jeżu -.-' chodziło mi o tą sigmę. Nie wiem skad mi się wziął nikkor xD niezły sprzęt. Kurcze no to masz utalentowaną koleżankę :) Quote
Shel Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Chantell napisał(a):jeżu -.-' chodziło mi o tą sigmę. Nie wiem skad mi się wziął nikkor xD niezły sprzęt. Kurcze no to masz utalentowaną koleżankę :) Dżisas, wchodzisz w allegro ---> fotografia ---> obiektywy ---> sony i szukasz. Quote
Chantell Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Shel napisał(a):Dżisas, wchodzisz w allegro ---> fotografia ---> obiektywy ---> sony i szukasz. spokojnie. Tak tylko zapytałam. Kusi mnie makro obiektyw, ale na razie mnie nie stać xD Uzupełniamy się xD ja mam niby pancerną szybę założoną rok temu i jest pęknięta przez pół. Tak zimno wieje, ze masakra -.- xD Quote
Shel Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Chantell napisał(a):spokojnie. Tak tylko zapytałam. Kusi mnie makro obiektyw, ale na razie mnie nie stać xD Uzupełniamy się xD ja mam niby pancerną szybę założoną rok temu i jest pęknięta przez pół. Tak zimno wieje, ze masakra -.- xD Dzisiaj nie jestem zdenerwowana, mam bardzo spokojny dzień:eviltong: Quote
Chantell Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 no to jeszcze Cię pomęczę :evil_lol: jak się sprawuje tele? :) Quote
Shel Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 [quote name='Chantell']no to jeszcze Cię pomęczę :evil_lol: jak się sprawuje tele? :) Używałam go tylko na wystawie w ogromnych strugach deszczu. Tzn ja siedziałam w namiocie no ale zero słońca, wiatr i ulewa. Foty wyszły wstrętnie : Focić to nim zacznę jak słońce wylezie. Quote
Shel Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Chantell napisał(a):a na słońce coś sie nie zapowiada :roll: W środę mają być przejaśnienia. Quote
jonQuilla Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [FONT=Georgia]świetne rysunki, szczególnie ten ołówkowy :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Cavy Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Rysunki robią wrażenie. Rysunek Tofika od tej samej autorki na zdjęciu nie wyglądał rewelacyjnie, ale za to jak doszedł mi list z rysunkiem - szczena opadła mi i całej mojej rodzinie, dosłownie. Teraz sobie Tofik wisi na honorowym miejscu. :loveu: Quote
Shel Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Dokładnie, na żywo robi to ogroomne wrażenie. Byłam nimi zachwycona przez internet a teraz to już oderwać się od nich nie mogę :) Quote
Cavy Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Shel napisał(a):Dokładnie, na żywo robi to ogroomne wrażenie. Byłam nimi zachwycona przez internet a teraz to już oderwać się od nich nie mogę :) U mnie wisi to na ścianie naprzeciwko łóżka, więc zaraz jak się obudzę to pierwsze wzrok mi tam ucieka. :loveu: Quote
malwina693 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 hyhy :) A Można taki rysunek zamówić u Twojej koleżanki :) ???? Ojjjjj zachwyciłam się !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Shel Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Zdjęcia będą jak będzie pogoda, pisałam już setki razy... Głupi deeszcz Quote
jonQuilla Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [FONT=Georgia]zgadzam się z postem wyżej :)[/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Cześć :cool3: Fajny ten kwiatek :loveu: Deszcz ci służy. Quote
Shel Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a): Fajny ten kwiatek :loveu: Deszcz ci służy. Chyba pomyliłaś wątki :evil_lol: Dzisiaj miałam tak błotny spacer, gorzej niż wczoraj w Czwie :lol: A ten kwiatek to ot tak. Z nudów :shake: Mam Miecia, też z nudów, najzwyklejszego w świecie, potem wrzucę. Tyle co wylazłam z książek :roll: Quote
Ewa&Duffel Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Uwielbiam Twoje kropelkowe zdjęcia, są cudne :loveu: Przez tą pogodę to można zwariować, leje i leje...:shake: Quote
tonacja Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 bardzo ładnie :D a o pogodzie to ja już nie będę się wypowiadać :-/ Quote
Shel Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Co z tego, że nie pada, jak słońca wcale nie widać :( Quote
Recommended Posts