Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Shel napisał(a):
Zaczynam oszczędzać migawkę :] Aresowych może dłużej nie być, zwłaszcza, że w niedzielę będę focić w Częstochowie, a to urwie się trochę na liczniku:evil_lol:
A co w Częstochowie ma być? Jakaś wystawa?
A żadnych zaległych fotek Aresika nie masz?

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
A co w Częstochowie ma być? Jakaś wystawa?
A żadnych zaległych fotek Aresika nie masz?

Wystawa.
Nie mam. Zawsze wstawiam na bieżąco.

Posted

RCookie napisał(a):
Ooo, to zrób jakieś niecollakowe zdjęcia (poza tymi z collakami ;)) :cool3:.

W Katowicach tak planowałam... Cóż nie wyszło, może teraz się uda:diabloti:

Posted

Z tego co pamiętam to sheltie gdzieś obok ringu collie były... Na pewno będą BC i może Corgi, bo ten sam ring...
A grzywki nawet nie wiem czy w niedzielę będą, ale postaram się ;)

Posted

Nie wymyślać, bo pewnie znowu tylko z kolakowymi przyjadę i będzie płacz:diabloti:

Ogólnie to pogoda jak na razie nie sprzyja i nie zapowiadają poprawy.. :roll:

Posted

Shel napisał(a):
Nie wymyślać, bo pewnie znowu tylko z kolakowymi przyjadę i będzie płacz:diabloti:

Ogólnie to pogoda jak na razie nie sprzyja i nie zapowiadają poprawy.. :roll:

Ja wcale nie wymyślam :siara:.

W weekend może być chłodniej, byleby nie padało :lol:.

Posted

RCookie napisał(a):
Ja wcale nie wymyślam :siara:.

W weekend może być chłodniej, byleby nie padało :lol:.

Eeh niestety zapowiadają nawet powodzie do poniedziałku, głównie na śląskim i małopolsce:angryy: od wczoraj leje jak z cebra!

Posted

Shel napisał(a):
Eeh niestety zapowiadają nawet powodzie do poniedziałku, głównie na śląskim i małopolsce:angryy: od wczoraj leje jak z cebra!

U mnie na Podkarpaciu jest największe zagrożenie powodziowe na weekend i nie histeryzuję. . Dobrze, że mieszkam na górce i z dala od rzeki. :lol:

Posted

Cavy napisał(a):
U mnie na Podkarpaciu jest największe zagrożenie powodziowe na weekend i nie histeryzuję. . Dobrze, że mieszkam na górce i z dala od rzeki. :lol:

Przecież nie histeryzuję :roll: Moja miejscowość jeszcze nigdy nie była zalana, tutaj chodzi o wystawę, a nie wylane rzeki...
Bartiśkowa_ napisał(a):

:)

Pamiętacie fotę Mieczysława w pudełku? :cool3: dzisiaj mam dla Was jego ulubione zajęcie

Posted

Shel napisał(a):
Przecież nie histeryzuję :roll: Moja miejscowość jeszcze nigdy nie była zalana, tutaj chodzi o wystawę, a nie wylane rzeki...

Śmieje się tylko. :roll:

Mietek fajny.

Posted

Shel napisał(a):
Jakoś nie zauważyłam po pierwszym zdaniu.
Dzięki

Minkę mi osunęło, z resztą, od wystawy wszystko nie zależy. Nie pojedziesz na tą, to na następną. A jak będzie padac ciągle to wątpię żeby wystawę zrobili, chodzi mi juz, że jak już będzie taki stan krytyczny.;)

Nie mniej jednak trzymam kciuki, żeby się udały twoje zamiary co do tej wystawy. :cool3: Bo szykują się świetne zdjęcia. :diabloti:

Posted

Cavy napisał(a):
Minkę mi osunęło, z resztą, od wystawy wszystko nie zależy. Nie pojedziesz na tą, to na następną. A jak będzie padac ciągle to wątpię żeby wystawę zrobili, chodzi mi juz, że jak już będzie taki stan krytyczny.;)

Nie mniej jednak trzymam kciuki, żeby się udały twoje zamiary co do tej wystawy. :cool3: Bo szykują się świetne zdjęcia. :diabloti:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::lol::lol::lol::lol:
Odwołać wystawę z powodu deszczu? Nigdy nie słyszałam :diabloti:
Nieważne jaka pogoda i tak będę, tylko bez deszczu jednak byłoby wygodniej :evil_lol:
Będzie tak jak w Łodzi tydzień temu (nie znalazłam transportu :( ), lało, lało, lało i jeszcze raz lało.

Posted

Izabela124. napisał(a):
Jednak się znalazło jakieś zdjęcie Areska :multi::loveu:

Chciałam wypróbować ustawienia na deszczową pogodę :cool3: Oryginał nie szumi, dodałam je, jakoś bardziej mi pasowało. Mam jeszcze parę, ale to potem, muszę pozmniejszać.