Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

RCookie napisał(a):
Poszukaj sobie gdzieś w internecie, instrukcja w pliku pdf jest nawet wygodniejsza w przeglądaniu niż te małe książeczki, wystarczy, że klikasz w dane zagadnienie i już jesteś w odpowiednim miejscu (i litery nie są maciupeńkie chyba, że tak sobie ustawisz :lol:).

Dzięki! Znalazłam nawet :razz: lecę oglądać :)

Zdjęcia! Prosimy!:D

Posted

Izuuus napisał(a):
No to życzę powodzenia przy psie, który siedząc w miejscu na komende cały czas rusza łbem. Nie każdy psiak przy tej komendzie siedz nieruchomo zapatrzony w jedno miesce. ;)

Zawsze można wykorzystać ulubioną zabawke lub smakołyk. W jednej ręce aparat, w drugiej piłka i po kłopocie ;)

Posted

Dzięki... Kręgosłup według lekarza mam idealny, ale miednicę okropną, jedna strona wypycha się na przód, a druga na tył ;) :lol:.

Znowu uszkodziłam aparat :mdleje:.

Posted

Nie dało włożyć się karty:cool3: pisało, że uszkodzona, no więc wzięłam tą co dostałam razem z aparatem i też się nie dało :cool3: jak już "kliknie" to ciężko wyciągnąć i mocno trzeba nacisnąć. Także włożyłam i będę musiała zgrywać USB :shake: :evil_lol: :loveu: :diabloti:

Posted

Shel napisał(a):

Znowu uszkodziłam aparat :mdleje:.

mi się jeszcze nigdy nie udało uszkodzić aparatu. Ale za to dzisiaj znowu uszkodziłam myszkę do komputera jak zobaczyłam odpowiedzi do egzaminów :lol: