Shel Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Eriu napisał(a):Fajna poza :). Naprowadzałaś smakołykiem? Czy jakoś inaczej? W slalomie między nogami tak. A co do stania na moich stopach to nauczyłam go wchodzenia od tyłu na przód przez moje nogi, a potem już tylko klikałam mu stawianie lap na moich nogach. Na początku normalnie rękami mu przestawiałam łapy, a potem ja podkładam nogi pod jego łapy, a on układa łapska na moich nogach :] Do tego jeszcze jest, że tak idziemy ;-) Quote
jonQuilla Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [FONT=Georgia]witaj skopana żonko :loveu::loveu: widze że Twój partner taneczny depcze Ci po stopach :) musisz go nauczyć manewrować w tańcu tak by uniknąć tego :evil_lol: mój kłapouszek kochany :loveu::loveu: http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/PICT0010-10.jpg [/FONT] Quote
Shel Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witaj skopana żonko :loveu::loveu: widze że Twój partner taneczny depcze Ci po stopach :) musisz go nauczyć manewrować w tańcu tak by uniknąć tego :evil_lol: mój kłapouszek kochany :loveu::loveu: http://i803.photobucket.com/albums/yy317/Shelka11/PICT0010-10.jpg [/FONT] hihi od Pańci się uczy :evil_lol: dziękujemy :multi: [quote name='Eriu']Ha super :D Masz jak zrobić filmik? :) Obecnie mam filmik jak to robi ;-) Quote
zuza:D Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Dziń Dobry co tam u Aresa słychać??:razz: U jego właścicielki też..:roll::diabloti: Quote
Infortune. Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Shel']:shake: biedna sioja Spadaj z tą wagą już :eviltong:każdego się czepiasz :evil_lol: Taaak, ja zuua i w ogóle :diabloti: Nie chodziło mi o to, ze Ares jest gruby, a że przy Nelii wygląda grubo:cool3: Quote
Shel Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='zuza:D']Dziń Dobry co tam u Aresa słychać??:razz: U jego właścicielki też..:roll::diabloti: A niiiiiiiiiiiic mam próżnię w głowie :lol: [quote name='Infortune.']Taaak, ja zuua i w ogóle :diabloti: Nie chodziło mi o to, ze Ares jest gruby, a że przy Nelii wygląda grubo:cool3: Ale i tak się zawsze tego czepiasz :diabloti: a Ares waży teraz ok, 19kg :cool3: i filmik dla Eriu http://www.youtube.com/watch?v=Ac5EgnDfB4c Quote
Minerva Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 19 kg :o, to mój pogromca Turbodymomena jest cięższy :o Zaraz looknę na filmik ;) Quote
Minerva Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Zaraz na początku jaki skok dał. Taki hardcorowy, wiadomo ;p Quote
Shel Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='Minerva']19 kg :o, to mój pogromca Turbodymomena jest cięższy :o Zaraz looknę na filmik ;) No Ares teraz ma dobrą wagę :multi: [quote name='zuza:D']Shel ty i próżnia??:crazyeye: Też mnie to dziwiło :shake: [quote name='Minerva']Zaraz na początku jaki skok dał. Taki hardcorowy, wiadomo ;p Potrafi lepiej :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [FONT=Georgia]próżnia w głowie w próżni się znajdowałaś :hmmmm: co z Tobą się dzieje? [/FONT] Quote
Shel Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]próżnia w głowie w próżni się znajdowałaś :hmmmm: co z Tobą się dzieje? [/FONT] No bo jak byłam w próżni to w głowie też próżnia była :evil_lol: pkt 3, paragraf 5 w zasadach skopańców brzmi Jeżeli jesteś w próżni to w głowie też ją masz. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra idę spać , bo odwala mi do reszty Quote
jonQuilla Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Shel']No bo jak byłam w próżni to w głowie też próżnia była :evil_lol: pkt 3, paragraf 5 w zasadach skopańców brzmi Jeżeli jesteś w próżni to w głowie też ją masz. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobra idę spać , bo odwala mi do reszty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia] nie chcę Cię zasmucać ale Ty już dawno osiągnęłaś maximum odwaleńca :)[/FONT]:evil_lol: Quote
zuza:D Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 jonQuilla ale jej do snu dołożyłaś.:shake: Koszmary się jej będą śniły. Quote
jonQuilla Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='zuza:D']jonQuilla ale jej do snu dołożyłaś.:shake: Koszmary się jej będą śniły. [FONT=Georgia]nic gorszego niż ja jej się nie przyśni więc przeżyje :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
zuza:D Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ja się nie o nią martwię. :diabloti:Jak jutro wstanie po tych koszmarach i wejdzie na dogo to będzie dopiero skopaństwo. Quote
jonQuilla Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='zuza:D']Ja się nie o nią martwię. :diabloti:Jak jutro wstanie po tych koszmarach i wejdzie na dogo to będzie dopiero skopaństwo. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]utwierdzi nas jedynie w przekonaniu że nie jest zupełnie normalna :) ja też znikam spać :) dobranoc :loveu: [/FONT] Quote
zuza:D Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]utwierdzi nas jedynie w przekonaniu że nie jest zupełnie normalna :) ja też znikam spać :) dobranoc :loveu: [/FONT] [FONT=Georgia]Gdyby utwierdziła nas w tym drugim.. Było by zaskoczenie.:lol: Barnoc pani.[/FONT] Quote
Eriu Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Shel'] i filmik dla Eriu http://www.youtube.com/watch?v=Ac5EgnDfB4c Dzięki :) Bardzo fajnie współpracujecie :) Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Tutaj też mam tyle do nadrobienia :placz: To wszystko przez Pepe :evil_lol: Quote
Shel Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='Minerva']Karaluchy pod poduchę ;p Ale Wy mi wszyscy miło życzycie :diabloti: [quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia] nie chcę Cię zasmucać ale Ty już dawno osiągnęłaś maximum odwaleńca :)[/FONT]:evil_lol: Ekhem... A Ty już prawie osiągasz to maximum więc wiele się ode mnie nie różnisz :evil_lol: [quote name='zuza:D']jonQuilla ale jej do snu dołożyłaś.:shake: Koszmary się jej będą śniły. [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nic gorszego niż ja jej się nie przyśni więc przeżyje :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='zuza:D']Ja się nie o nią martwię. :diabloti:Jak jutro wstanie po tych koszmarach i wejdzie na dogo to będzie dopiero skopaństwo. ooo teraz macie obie rację :diabloti::razz: [quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]utwierdzi nas jedynie w przekonaniu że nie jest zupełnie normalna :) ja też znikam spać :) dobranoc :loveu: [/FONT] [quote name='zuza:D'][FONT=Georgia]Gdyby utwierdziła nas w tym drugim.. Było by zaskoczenie.:lol: Barnoc pani.[/FONT] Aaaale offtop! :offtopic: [quote name='Korciaczki']Dobranoc Ares :D A ja? :eviltong: Aresisko dziękuje :] [quote name='Eriu']Dzięki :) Bardzo fajnie współpracujecie :) Nie ma za co i dziękuję :) [quote name='Ania!']Tutaj też mam tyle do nadrobienia :placz: To wszystko przez Pepe :evil_lol: Jasne, najlepieij na niego zgarnąć :lol: od razu wiedziałam, że trafił do zuego domu Quote
Recommended Posts