Jump to content
Dogomania

west highland white terrier -trzy suczki-z pseudohodowli. MAJĄ DOM!

Recommended Posts

Posted

Nie przeczytałam całego wątku ale nie miejcie mi tego za złe bo mam w domu ogromne zamieszania (siostra na porodówce itd. :evil_lol:) czy wszystkie suczki maja już domy?
Moja kuzynka chciała psa, wytłumaczyłam jej że jak chce psa kupić to tylko z rodowodem, udało się i ją przekonałam, wybrałyśmy kilka ras które ją interesowały, york, west, shih tzu, w końcu padło na yorka ;) zadzwoniliśmy do hodowli i umówiliśmy się co do terminu wpłaty zaliczki, niestyet w przyczyn nie zależnych od niej, nie mogła jechac zapłacic, pani psiaka sprzedała, w efekcie kuzynka psa nie kupiła. Westy jej się podobają, ona miała przez długi, dułki czas psiaka, Rita miała grubo ponad 10 lat, zmrała w tym roku na zawał serca, dom jak najbardziej sprawdzony i wiem że pies miałby dobrze, ja osobiście nawet uważam że lepiej by było żeby to starszy pies do nich trafił nie szczeniak ;) Przeglądałam wątki i trafiłam na yorka do adopcji ale już go oddali, później znalazłam ten wątek. Wiem co robię w końcu sama przeprowadzam wizyty przedadopcyjne, także wiem kto jest gotowy a kto nie na psa i z czystym sumieniem stwierdzam że ona jest :) Magda ma 21 lat, ma starszą siostrę i rodziców także nie ma problemu z opieką nad psem, ona pracuje więc finansowo też nie widzę przeszkód (już nawet ma RC, zabawki, smycze, spanko dla psa, było przeznaczone dla yorka który teraz jest u innego własciciela), oczywiście na sterylizację się zgodzi (Jej pies też był wysterilizowany), po za tym mieszka nie daleko więc będę ją miała pod kontrolą :diabloti:

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: juz wszystkie westki maja domek!!
Nie wiem czy ten watek przenoic czy nie, do; mają dom poniewaz huszczaki sa tu przedstawione tez ale ich nie ma:shake:

Posted

ARKA napisał(a):

Nie wiem czy ten watek przenoic czy nie, do; mają dom poniewaz huszczaki sa tu przedstawione tez ale ich nie ma:shake:

Myślę, że przenosić...jeśli husky się odnajdą :cool1: to wtedy założy się im nowy wątek jak coś :roll:

Posted

smallpati w moim podpisie jest piesek przypominający yorka. Troszkę wyrośniety jak na miniaturowego yoreczka ale takie większe też sie trafjają. Bierz Supełka - spokojny i bardzo potrzebujacy, a lepszy od rasowego- papierowgo. Łap okazję bo znowu przegapisz. :cool3:

Posted

luka1 napisał(a):
smallpati w moim podpisie jest piesek przypominający yorka. Troszkę wyrośniety jak na miniaturowego yoreczka ale takie większe też sie trafjają. Bierz Supełka - spokojny i bardzo potrzebujacy, a lepszy od rasowego- papierowgo. Łap okazję bo znowu przegapisz. :cool3:

w moim podpisie jest mój pies :eviltong: to mix yorka i shih tzu

Supełek? możesz podać link do wątku?
edit juz znalazłam ;)

• 4 weeks later...
Posted

jolek68 napisał(a):
przeczytałam i postaram się pomóc ;) co nie zmienia że nie masz dla mnie pluszaczka przytulaczka :mad:

:mad: kurna ale mi reklame zrobilas, za to dostaniesz Tosie.:p Prawie sznaucerka, ale super sunia, nie trzeba jej strzyc bo jest krotkowlosa a brodke ma taka"kozia brudke"! Wrzuce Ci zaraz link do niej:evil_lol:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/niesamowite-pussydog-dolls-z-piekla-w-krezelu-przedstawiaja-sie-do-adopcji-122138/

Albo moze pekinczyk z pseudo, sa u Kasi w " Kocim Swiecie", 20-cia!!
A jak sie postarasz dla tej biednje husky:-( to dziewczyny(lavinia) moze da ci bulwke, wybieraj!:multi:

matwie sie o te husky z tej psudo, slad po nich zaginol a ta jedna sunia przeciez nie moze juz rodzic:-( Moze oddal/sprzeda je komus a sciemnil, ze uciekly, juz sama nie wiem co o tym myslec:shake:

Posted

a porównywałaś te zdjęcia co Ci podałam linka :shake: ostatnio w żyrardowie znaleziono parkę sh http://www.dogomania.pl/forum/f96/znaleziono-dwa-husky-wiskitki-134031/
myślę że trzy psy to ktoś musiałby je widzieć :p coś ściemnia ale nic więcej nie możesz zrobić :shake: chyba że go ktoś przypadkiem odwiedzi i luknie ;)
a ja chcę jasnego puszystego małego przytulaczka ;) a Ty wszystkie oddałaś :mad:

Posted

jolek68 napisał(a):
a porównywałaś te zdjęcia co Ci podałam linka :shake: ostatnio w żyrardowie znaleziono parkę sh http://www.dogomania.pl/forum/f96/znaleziono-dwa-husky-wiskitki-134031/
myślę że trzy psy to ktoś musiałby je widzieć :p coś ściemnia ale nic więcej nie możesz zrobić :shake: chyba że go ktoś przypadkiem odwiedzi i luknie ;)
a ja chcę jasnego puszystego małego przytulaczka ;) a Ty wszystkie oddałaś :mad:

a tego linku to nie ogladalam!!!! zyrardow to im podrodze!!!:crazyeye:

a pekinki sa ladniutkie tez i slodkie, jedno male ma tu gdzies wątek! Bierz i sie nie zastanawiaj!

Posted

na serio to muszę poczekać do operacji rączki :angryy: potem jak będzie oki i odzyskam władanie to pomyślę ;) mieliśmy kupić westa(ja wolę większe troszkę :evil_lol:), zresztą pisałam Ci kiedyś ;) ale nie teraz :shake:

Posted

jolek68 napisał(a):
na serio to muszę poczekać do operacji rączki :angryy: potem jak będzie oki i odzyskam władanie to pomyślę ;) mieliśmy kupić westa(ja wolę większe troszkę :evil_lol:), zresztą pisałam Ci kiedyś ;) ale nie teraz :shake:

:mad:jak poczekasz do operacji raczki to juz psiakow nie bedzie. Tiaa wymowka, raczka, glowa i itd...dla pekinczyka jedna raczka Ci wystarczy:
Nie marudz:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/pekineczki-malutkie-5-6m-z-okropnej-psudo-szukaja-domkow-133796/index2.html#post11999886