Jump to content
Dogomania

west highland white terrier -trzy suczki-z pseudohodowli. MAJĄ DOM!

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ARKA']

Tydzien temu uciekl pies husky...wczoraj w nocy obie suki:shake:
Jedna sunia ma blizne na brzuchu po cesarce, druga ma taki rozowy nosek miejscami, widac na zdjeciu. Suczki sa siostrami, maja 3 lata.

Wszyscy w okolicy powiadomieni, gmina, hycel.

Facet chcial oddac obie suki.
Miala byc jedna za tydzien sterylizowana, druga(ta po cesarskim cieciu) troche pozniej.....i masz:placz:

Posted

I co ? Śledzę wątek i czytam ...
Czemu sunie nie znalazły jeszcze domku ?
Czy to przez to że Ci ludzie nie chcą sterylizowanych ?
Jak sunie zachowują sie w domu ?

Posted

Kana napisał(a):
I co ? Śledzę wątek i czytam ...
Czemu sunie nie znalazły jeszcze domku ?
Czy to przez to że Ci ludzie nie chcą sterylizowanych ?
Jak sunie zachowują sie w domu ?

No mysla tak: dostane westi zadarmo," okazja" a tu zobowiazanie sterylizacja, zadbanie o psa fryzjer...licza, no wyjdzie ok 300-400zl no to juz nie tak zadarmo:shake:

Westki pojda do domow JUZ wysterlizowane i zadbane ale do dobrych domow a nie ze "okazja".
Sunie zachowuja w domu czystosc ale nie wiedzą co to szelki czy obroza czy tez wyprowadzanie na smyczy. Spacer dla nich to bieganie po podworku u siebie.

Kazda z nich jest inna jedna rwie sie do ludzi, druga juz zaczela ufniej podchodzic a trzecia ciagle dystans.
To tylko z moich obserwacji krotkich. Mysle, ze druga i trzecia szczegolnie , nauczą sie przebywania ze swoim nowym czlowiekiem tylko potrzebny bedzie czas.
One poprostu nie znają towarzystwa innych ludzi. Swojego opiekuna znaly, dobrze.

Posted

jolek68 napisał(a):
się narobiło :shake: a tak czekałam :angryy:
dobrze że facet wymiękł i oddał Ci chociaż "futrzaki" ;)

Hasky tez wlasciwie oddal....ale nie bylo je gdzie zabierac od reki.
Ja mam nadzieje, ze wroca same albo je jednak znajdziemy.
Teren dobrze jest "obstawiony";)
Gorzej,ze psa juz tydzien nie ma:shake:

Posted

jolek68 napisał(a):
żebym wiedziała gdzie były :shake: to na S-O poprosiłabym o pomoc w poszukiwaniach ;)

Radonice (gmina Błonie) 4 km od Blonia. Miedzy Bloniem a Grodziskiem Mazowieckim.
Sunia, ktora miala w grudniu cesarke nie moze rodzic!!! Tak mu wet powiedzial!! To mnie najbardziej martwi, gdyby ja ktos przywlaszczyl i...:placz:

Posted

[quote name='jolek68']na tych dwóch zdjęciach co jest co :shake: o ile wiesz ;)

Przy bramie sa suczki a w pomieszczeniu samiec.
Jedna sunia z rozowymi odbarwieniami na nosie, druga ma blizne na brzuchu po cesarce(nos czarny). Raczej beda sie trzymaly siebie bo to siostry sa, 3 -latki,

Posted

Wlasnie, husky "zapadly sie jak kamien pod ziemie":roll:

Dwie westki juz w nowych domach, po zabiegu sterylizacji, wypichcone, poszly do domkow:loveu:.

Posted

tak rozesłałam info gdzie było można i nic :shake: coś mi tu brzydko pachnie :mad: ale nic więcej nie możemy zrobić ;)
cieszę się że kudłatki mają już domki ;) wierzę że znalazłaś im to czego potrzebowały :loveu: