Jump to content
Dogomania

west highland white terrier -trzy suczki-z pseudohodowli. MAJĄ DOM!

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

We wtorek bedziemy u faceta, bedziemy negocjowac wydanie westek. Tak naprawde podstaw nie ma aby mu odebrac psy. Chcemy go przekonac,ze to jednak go przerosolo(ma w sumie 20 psow, roznych, w tym szczenieta4 husky i 3 yorki szczeniaki(u znajomej na "odchowaniu" jak sam nam powiedzial) i ze domki to domki. zadluzony u wetki za szczepienia i cesarke husky.
Opinie ma dobrą we wsi(rozmawialysmy z sołtys). Chcemy doprowadzic do tego aby suki pokastrwal ale czesc wydal i zostawil sobie te, ktore jak twierdzi ze kocha i chcial zawsze miec-Yorki i chow-chow.
Ma dorosle dwie husky i psa, chow-chow suke, suka i pies york(z rodowodami), te trzy westki i dwie kundelki.
Jak soltys powiedziala, psami zajal sie"hodowlą" po smierci rodzicow, trzy lata temu.

Posted

[quote name='jolek68']tyle ras i tyle psów że nie dziwi mnie że nie dał rady :shake:
Jak pomyślę co mogłoby się stać gdybyście tam nie weszły :angryy:

Jak tam szlysmy to prawde mowiac spodziewalysmy sie gorszego. Dwa, jak narazie facet wykazuje chec wspolpracy, polepszenia. Jest na dzieja.

Posted

[quote name='jolek68']pewnie przemyślał sprawę bo jak ma długi to po co je powiększać, a psy niestety kosztują jak się o nie dba ;)[/quote]
jolek masz w avatarze haszczaka;) Moze by tym jego haszkam doroslym zaczac szukac domow? Sam powiedzial,ze ta sunia co jest po cesarce wetka mu poiwedziala, ze juz rodzic nie powinna. I on juz jej nie dopusci:roll: Pytam go czy w takim razie usnela macice i jajniki(czyli kastracja) zrobila jak cesarke robila, powiedzial,ze nie:angryy: Tylko taka wetke ob...jechac!:angryy:

Posted

tak mam sh ale w avatarze :-( zaginął trzy miesiące temu...
Jak dasz mi wsio o piesach to założę im wątki na S-O i malamutach, ale muszę mieć wszystko co wiesz o nich no i oczywiście foty ;)

Posted

[quote name='jolek68']tak mam sh ale w avatarze :-( zaginął trzy miesiące temu...
Jak dasz mi wsio o piesach to założę im wątki na S-O i malamutach, ale muszę mieć wszystko co wiesz o nich no i oczywiście foty ;)

A co doklanie mam wiedziec o nich? Suczki sa przemile pies tez mily:evil_lol:

:angryy:psa wzial od kogos kto oddawal.

Posted

1. gdzie są (może być koło czegoś tam;))
2. jak do ludzi
3. jak do innych zwierząt (psy koty)
4. jak do dzieci(jeśli miały kontakt)
5. szczepienia i robale
6. czym karmione(też może być istotne)
7. wiek
8. jak z transportem(czasami tyż ważne)
tyle, jak będziesz coś mieć to mi prześlij ;)
oczywiście jak założę wątek to będę Cię męczyć pytaniami itd :eviltong:

Posted

[quote name='ARKA']:roll: no i nikt nie bije sie o suczki..........:evil_lol:[/quote]

Zacznij wydawac jak SdZ ,to pojda szybciej :cool3:

Nie wystarczy napisac ,ze psiaki mile :shake:

Posted

[quote name='niufek']Zacznij wydawac jak SdZ ,to pojda szybciej :cool3:

Nie wystarczy napisac ,ze psiaki mile :shake:[/quote]
Miła to możesz być Ty, a o psie trzeba dużo informacji
Chyba nie wiesz na czym polega adopcja przez dogo skoro tak piszesz :shake:

Posted

[quote name='jolek68']Miła to możesz być Ty, a o psie trzeba dużo informacji
Chyba nie wiesz na czym polega adopcja przez dogo skoro tak piszesz :shake:[/quote]

Nie zrozumialas mego postu.Ja wiem ,ze nie wystarczy napisac ,ze psy sa mile .Te pytania co zadalas ,sa jak najbardziej konieczne by adopcja byla dobra i skuteczna .

Posted

Widzicie jak to jest?? Psy w typie rasy i wymagana sterylka !!!!!! NIKT SIE NIE BIJE ;BO PROFITU NIE MA . Jakie to zalosne:placz:
Polska rzeczywistosc .
Do Diabla z rozmnazaczami . do diabla z tymi co mysla ze koszt psa ma sie zwrucic , do Diabla z nimi wszystkimi !!!!!!!!!
Naprawde nie ma milosnikow rasy co chcieliby psiaka do kochania??????????

Posted

Widzę, że coraz więcej hodowli pozbywa się psów. Moją sunię skradziono jakieś 3 lata temu. Teraz miałaby 8 lat. Więc jakby ktoś miał wieści, że gdzieś jest suczka west, to sprawdzcie tatułaż. Ma go w uchu. Zaczyna się na A.. Resztę podam na priv. Suczka jest niewielka, ważyła 7 kg. Skórę ma całkiem różową, nie ciemną i nie w łatki. Cała różowa. Proszę sprawdajcie, bo lepiej, zeby psy trafiały do właścicieli, a część bywa skradziona lub zagubiona. Najlepiej, zeby był taki wątek, gdzie wpisuje się wszystkie znalezione psy, które mają czipy lub tatułaże.

Posted

[quote name='Zebrrra']Widzę, że coraz więcej hodowli pozbywa się psów. Moją sunię skradziono jakieś 3 lata temu. Teraz miałaby 8 lat. Więc jakby ktoś miał wieści, że gdzieś jest suczka west, to sprawdzcie tatułaż. Ma go w uchu. Zaczyna się na A.. Resztę podam na priv. Suczka jest niewielka, ważyła 7 kg. Skórę ma całkiem różową, nie ciemną i nie w łatki. Cała różowa. Proszę sprawdajcie, bo lepiej, zeby psy trafiały do właścicieli, a część bywa skradziona lub zagubiona. Najlepiej, zeby był taki wątek, gdzie wpisuje się wszystkie znalezione psy, które mają czipy lub tatułaże.
Jestem za bo tez szukam Border Terrierki. Miała chipa i tatuaz a tak ciezko w gąszczu tych nieszcześć cos znaleźć:shake:

Posted

[quote name='jolek68']ARKA byłaś u człowieka ???

;) tak bylysmy. Ale prawde mowiac dokladnie nie rozmialalam o suczkach husky...bede znow w poniedzialek. Chcemy najpierw je wysterylizowac i kombinujemy jak mamy go przekonac, juz male kroki postepu widzimy;).Juz "przełknal", ze sterylizacja to mus ale jak dojdzie do.. to zobaczymy! Wybaczysz?:oops: