Tola Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Magda - Zamość napisał(a):Nowe ogłoszenia Poli,wykorzystałam Twój tekst E-S, trochę musiałam skrócić tradycyjnie na niektórych stronach: Tola dodaj nr postu i strony na pierwszej gdzie są ogłoszenia Ok. Juz wpisałam. Quote
Tola Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 W dzisiejszym Tygodniku Zamojskim jest ogłoszenie Poli. Czekam na telefony... Quote
nika28 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Tola napisał(a): Czekam na telefony... Ktoś dzwonił ??? :oops: Quote
matrioszka2 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Wznowiłam allegro : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=600084286 Quote
Tola Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 nika28 napisał(a):Ktoś dzwonił ??? :oops: Nikt:roll: Był jeden Pan z ogłoszenia w Tygodniku Zamojkskim, stracił psa po 14 latach, szuka podobnego. Pola wydała mu sie podobna, ale w realu okazała sie duzo mniejsza:roll: Quote
funia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Pola takie cudo ,dlaczego nikt cie nie chce:shake: Quote
Tola Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Wszystkim, którzy tu zagladają życzę Wesołych Świąt! Quote
matrioszka2 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Wznowiłam małej allegro POLA - SUNIA,KTÓRA PACHNIE.POKOCHAJ CZARNULKĘ (613945337) - Aukcje internetowe Allegro :laola::laola: Quote
funia Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Jestem zła Pan,który wydawał mi sie super i zapewniał ,ze ja bardzo chce nie odezwał się już ponad 2 tyg. Nie wiem to chyba zły znak ,:cool1: Quote
funia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Zajrzę do Poli ,zeby zrobić aktualne zdjęcia :oops: Quote
Torusia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 może Pola musi czekać tak długo jak Fryzia żeby trafić na kogoś szczególnego Quote
matrioszka2 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Halo, halo ! Co się dzieje z Polą ? Nadal w DT ? Quote
nika28 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 matrioszka2 napisał(a):Halo, halo ! Co się dzieje z Polą ? Nadal w DT ? Właśnie, właśnie, o jakieś nowe wieści prosimy ! Quote
Tola Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Pola nadal w DT:roll: Były ogloszenia w lokalnej prasie, w internecie, w gazetach lubelskich i nic. Nie mam pomysłu co dalej:roll: Quote
funia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Wstyd sie przyznać ,brak czasu nawet nie tłumaczy :oops: Quote
matrioszka2 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Mogę wesprzeć małą na allegro.Mam jeszcze stary tekst i wszystko inne.Jeśli namiary się nie zmieniły....sterylka była ? - to mogę ją wystawić. Quote
E-S Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Witam, wieki mnie nie było na dogo. Poleczka w DT, którego broni jak lew, no nie wiem czy się uda zdjęcia ładne "obcemu" zrobić, czy zaczekacie aż wyzdrowieję i się pozrastam po wypadku i sama porobię. Nie jest wysterylizowana, za to jej best friend Czarek stracił rodowe klejnoty, nawet tego nie zauważył chłopaka :), teraz trochę przytył mimo karmy light dla kastratów, którą i Pola ze smakiem zasuwa, bo z ryb i jajek jest, posesja ogrodzona, innych psów rodzaju męskiego w pobliżu nie ma ani ich nie zapraszamy (bo Czarek jest wobec samców potwornie agresywny, kastracja niczego pod tym względem nie zmieniła, tylko suczki kocha - wszystkie absolutnie). Szaleją teraz Polka z Czarkiem i Elzą całymi dniami po ogrodzie (moje biedne lilie ...), wytytłane po deszczu, roześmiane, szczęśliwe, Pola nauczyła się BAWIĆ!. Trzebaby ją ukąpać specjalnie do fot i przytrzymać w domu, żeby się zaraz nie wytarzała z innymi piesami, bo zaraz ktoś powie, że eee, zaniedbana, co to za DT, ratować suczkę ;) A wiecie, że po dobrej karmie i witaminach, zapomniałam nazwy, to w Lublinie mi ją w Tesco sprowadzili ze Slowacji, Polce zniknęły początki zaćmy??? To z niedożywienia i awitaminozy takie oczka biedne miała, a wszyscy myśleli, że ona taka stara, że ma początki zaćmy starczej, nieprawda. Wieczny szczeniaczek. Pola poluje na nornice. Z jednej strony OK, więcej roślin ma szansę przeżyć, z drugiej .... w tych norach na ogrodzie można nogi połamać, mama chodzi i zakopuje, Pola za nią i odkopuje, Czarek stoi i patrzy, jak Pola się zmęczy kopaniem, to pomaga kopać. Wykopują te nornice, ale jeszcze ani jednej nie złapały, uciekają im pod nosem, sama widziałam, komedia, tylko system norek im niszczą i trochę kwiatów przy okazji też. Moja mama ma takie wymagania co do przyszłych właścicieli Poli i ich domu, że ... szczerze wątpię, czy się tacy już urodzili a jeśli nawet, to czy zdadzą test u mojej mamy, która oczywiście jest zdania, że ma decydujący głos w sprawie wyboru domku dla suni. Ewa Quote
robkowa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 w takim razie nie wiem czy powinnam dalej odnawiać ogłoszenia?:evil_lol: Quote
Torusia Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 no ja też wątpię czy znaleźli by się lepsi właściciele od WAS:lol: Quote
E-S Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 No, nie ja to rzekłam i nie mnie decydować, rozumiem też mamę, zawszeć to bardziej komfortowo mieć szczytny i nobilitujący status "domu tymczasowego" niż być postrzeganą jako zwariowana rodzina z w sumie z 6 psami - bezdomnymi znajdami (Fruzia i Czarek) lub z Bidulca (Aza, Elza, Pola, Majka) jak nazywamy schronisko i 13 papugami oraz 1 kotem ... a nie? Póki co Polka-Gapolka ma się bardzo dobrze, wszyscy zadowoleni, po co zmieniać coś, co dobrze działa? Ewa Quote
funia Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ewa wstyd mi po prostu ,ze tak zaniedbałam Polę ( wiedziałam ,ze ma dobrze i pewnie to też to )ale obiecuje ,ze wpadne chociaż na chwilę .Zrobię zdjęcia ,mogę ??:oops: Na usprawiedliwienie dodam ,ze takich Poli sporo jeszcze się uratowało od tamtej pory ..... Quote
Recommended Posts