Isadora7 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 http://img3.imageshack.us/img3/6849/img6615qk0.jpg Będę strzelać to w przysiadzie jest twoje? w rzczywistości jeszcze bardziej anielsko wygląda http://img171.imageshack.us/img171/4174/07gz0qh4.jpg Quote
Zofia.Sasza Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [quote name='Isadora7']http://img3.imageshack.us/img3/6849/img6615qk0.jpg Będę strzelać to w przysiadzie jest twoje? Puudło :eviltong: Quote
Isadora7 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 zofia&sasza napisał(a):Puudło :eviltong: Wiedziałam że nie trafię :) Quote
Chandler Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Znalazłam Was :-). Dopiero zauważyłam, że masz własną "galeryję". A ja Saszę poznałam po przednich łapach - ona ma białe pończochy, a Gasio miał skarpetki ;)? Wysłałam Ci pw Zosiu. w sprawie Bzibzi. Quote
Chandler Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Patrzę tak na zdjęcia Saszy - on zawsze jest taki dostojny, wyczesany i piękny :cool3:? Moje futarzki wiecznie rozczochrane chodzą...:cool1: Quote
Zofia.Sasza Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Miał, biedaczek [*]. No i jedno ucho mu stało :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Chandler'] Wysłałam Ci pw Zosiu. w sprawie Bzibzi. a co, a co??? jeszcze dzis nie byłam na jej wątku... Quote
Zofia.Sasza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 No i wybraliśmy się pofocić. Jako że mieliśmy do wyboru sobotę lub niedzielę, z sobie tylko właściwym brakiem intuicji wybrałam sobotę. Ciemno było jak w studni. Słońce wyszło kiedy? W niedzielę oczywiście... Spadaj Sasza! Co było, to było. Cieczka minęła, A z nią razem - miłość :evil_lol: Isn't he lovely :loveu: [SIZE=2]Śnieg pada, sople się tworzą, collie biega i dzwoni... Quote
Zofia.Sasza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Na wprost... ...w lewo... ...w prawo... ...i pod wiatr! I duży sus prosto w zaspę!!! Quote
Zofia.Sasza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Szpicoteriery są ruchliwe. Raz tu, raz tam - grunt że w biegu Biegnie do mnie? To złudzenie, po prostu całkiem przypadkiem poniosło ją w tym akurat kierunku. Wredne spojrzenie to jej znak firmowy :diabloti: To jest to, co mój Tata nazywał "użyciem dolnej szczęki jako przedniego hamulca". Proste i skuteczne. Czasem można się przeturlać, ale na ogół działa... Pieski wkładają wiele wysiłku, aby ustawić się tak, by światło do zdjęć było możliwie najgorsze. Quote
Zofia.Sasza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Wołasz mnie, co chcesz? Powiedz? Mam pobiegać? Proszę uprzejmie. Co? Nie tu? Czemu? Jak to nie ma światła... PRZECIEŻ JA WSZYSTKO WIDZĘ. Tu lepiej? Nie widzę różnicy... Gorzej? Komu gorzej, temu gorzej. Mnie się podoba! A jeszcze bardziej mi się podoba TAM! Ciekawe, czemu Pani wrzeszczy? Szybciej? OK, proszę bardzo... Quote
Zofia.Sasza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Pani się dalej drze... Zrobię parę kółek. Hm, ciekawe. Pani przestała wrzeszczeć. Wygląda na załamaną... No to sobie wpadnę w rzepy. O! Znów wrzeszczy. Ciekawa sprawa... No dobra, podbiegnę. Uszy bolą słuchać :cool3: No to teraz zagramy w "znajdź rzepa", co? Quote
Zofia.Sasza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Pani mówi, że ponieważ nie przynoszę aportu będzie mi rzucać tylko to, czego nie musi dostać z powrotem. Nic z tego nie rozumiem. Jedno wiem - piłeczka nie wchodzi w rachubę :-(. Teraz zima, więc muszę aportować ziemniaki. Do tego cale oblepione śniegiem. Zna ktoś telefon do TOZ? Uwaga, mam ziemniaka i nie zawaham się go użyć :angryy: Przez zaspy i chaszcze spieszę, by zgryźć go w ukryciu... ...nie oprze się zębom szpicoteriera! Quote
Zofia.Sasza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 No w smaku to on, powiedzmy szczerze, taki sobie. Kłuje w zęby... Chyba jednak poczekam aż jabłka stanieją... Quote
Zofia.Sasza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Porwałam, zabrałam, nie oddam, schowam! Poszukajmy dobrej kryjówki... Tam? Tam! W krzaki z nią! Quote
Zofia.Sasza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Gdzie moja piłeczka? Czuję że gdzieś blisko... TU! Mam ją! Znalazłem! Czy Pani to widzi? Przyniosę, może rzuci? Rzucisz? No rzuć. Rzuć. Proooszę... Quote
Zofia.Sasza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Koty lubią piórka. I lubią się zaczajać w mroku... Trącę, to ożyje... A jak już ożyje - zlapię i ZABIJĘ :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Fajne te oczo...ne zabawki :evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Chandler napisał(a):Patrzę tak na zdjęcia Saszy - on zawsze jest taki dostojny, wyczesany i piękny :cool3:? No to masz Sasinka całego mokrego i w sopelkach na poprawę humoru :evil_lol: Quote
Zofia.Sasza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Isadora7 napisał(a):Fajne te oczo...ne zabawki :evil_lol: Ja też lubię taką kolorystykę. Z racji zawodu kicz to mój żywioł :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 zofia&sasza napisał(a):Ja też lubię taką kolorystykę. Z racji zawodu kicz to mój żywioł :evil_lol: Nie miałam odwagi tego powiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale na pocieszenie dodam "Witaj w Klubie" Quote
Zofia.Sasza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Isadora7 napisał(a):Nie miałam odwagi tego powiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale na pocieszenie dodam "Witaj w Klubie" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
evel Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 no i klops. wpadłam po uszy. znaczy muszę się dopisać do Saszkowego fanklubu :oops: Quote
Isadora7 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Zofia czy mi się dobrze myśli że masz już net doma? Quote
sleepingbyday Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 piękne zdjęcia. jednak długie fotro w ruchu prezentuje sie pięknie. wy tez lubicie kiczyk :loveu:? ja mam szczególne inklinacje do religijnego (i dwa zszabrowane od babci monidła :eviltong:), ale cywilnymi też nie gardzę :p. Quote
Recommended Posts