andzia69 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 wieś...amstaff do pilnowania? nie podoba mi się:shake: czysty amstaff?mieszaniec? pełnej krwi? :angryy: rasowe się kupuje z rodowodem...boshe - kiedy te ludzie zmądrzeją:shake: Quote
doddy Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Co do gg to totalna PORAŻKA! Po pierwsze nie załatwia się spraw adopcji przez gg... Po drugie amstaff to pies nie do pilnowania. Po trzecie co będzie jak budowa się skończy? Po czwarte to to jest kundelek w typie amstaffa, ale to najmniejszy problem. Pies jest młody, ma szansę na normalne życie a nie na tułaczkę. Quote
Poker Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 w tej chwili dotarła do mnie wiadomość o tym psie z innego jeszcze źródła. Jeżeli pies trafi do czyjegoś do domu na DT, to pani która ze mną rozmawiała jest w stanie płacić na niego 250 zł miesięcznie przez rok, byle nie trafił do schronu. Pies przebywa teraz u tej dziewczyny, jest bardzo grzeczny,nie brudzi, nie szczeka, przyjazny, wraca do niej po spuszczeniu ze smyczy.Niestety jest wystraszony, nie chce jeść. One nie może go zatrzymac , bo mieszka za granicą i jest we Wrocławiu do jutra.Przez kilka dni pies będzie miał opiekę marco. Ten dom z gg moim zdaniem odpada. Quote
Fredzia:) Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Biedny pies a do kiedy marco moze go przetrzymac Quote
Fredzia:) Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 kurcze to nie dobrze:shake:jeszcze jesc nie chce jest przestraszony to co bedzie w schronisku nie da sobie rady. Quote
doddy Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Załóżcie mu wątek na niebieskim: http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. Quote
monika083 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 piesek prawdopodobnie bedzie mial dom u krewnych marco:) Quote
monika083 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 psiak nadal bez domu ...szukamy dalej:shake: Quote
andzia69 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 ludki - gdzie jesteście!!!!:-( mały potrzebuje domku... Quote
monika083 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 okazalo sie ,ze pies sie zgubil ,gdzies w okolicy olesnicy,nie wiadomo jak dostal sie do wroclawia i kto go pobil.Pies bardzo tesknil za wlascicielami ,nie chcial jesc , na widok wlascicielek bardzo sie rozweselil.. maja go dwie panie,bardzo go rozpieszczaja..moze troche za bardzo bo jest barzo rozbestwiony:) no ,ale najwazniejsze ,ze sie wszystko dobrze skonczylo ,mam nadzieje ,ze wlascicielki beda go teraz bardziej pilnowaly. Quote
doddy Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Rozmawiałam wczoraj z Grzegorzem. Niestety z psem są duże problemy wychowawcze. Mam nadzieję, że właścicielki podejmą próbę pracy z psiakiem. Quote
monika083 Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 doddy napisał(a):Rozmawiałam wczoraj z Grzegorzem. Niestety z psem są duże problemy wychowawcze. Mam nadzieję, że właścicielki podejmą próbę pracy z psiakiem. sek w tym ,ze one go juz nie chca..szukamy dalej odpowiedniej osoby,ktora bedzie potrafila zajac sie psiakiem. Quote
Poker Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 a niech to :angryy:, wzięły małego ,słodkiego szczeniaka i myślały,że to pluszak :mad: Quote
monika083 Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 psiak nadal szuka domu!!! Grzesiek zalatwil mu w schronie darmowa kastracje -ale musiy byc wlasciciel.. Najlepiej facet,ktory zna sie na rasie i bedzie umial pracowac nad jego brakami w wychowaniu Quote
doddy Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 I co z psem? Został u właścicielek, szuka domu? Quote
Recommended Posts