Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

EDIT 30 maj 2009 po dwóch miesiącach Kobra wróciła do missieek
miało być tak pięknie... powód? Kobra zaczęła uciekać pod siatką, więc łatwiej ją oddać po dwóch miesiącach niż poprawić ogrodzenie :angryy:

------------------------
Kobra to duża, piękna i mądra suka - ma około 3 lata, do ludzi posłuszna, wykonuje podstawowe komendy, potrafi chodzić na smyczy. Kobra bardzo garnie się do ludzi i lubi z nimi kontakt i głaskanko, chodzi za człowiekiem krok w krok po podwórku, pcha głowę do głaskania i wpatruje się jak w obrazek

PROSZĘ O POMOC W ZNALEZIENIU DLA NIEJ INNEGO DT A NAJLEPIEJ DS
Kontakt:
zwierzaki.do.adopcji@gmail.com
504 588 874

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

masienka napisał(a):
i obie podpadly Malawaszce :diabloti:

a żebyś wiedziała - mają szczęscie, że rozumiem to, że to jednak sa tylko psy :mad: Bangi też mi dzisiaj podpadła, ale nie zmienia to faktu, że one obie nie mogą być na jednym podwórku, bo o ile Iskra tylko czasem podokucza Bangicie ale nie ma jakiejś wielkiej walki, to Kobra ma jeden cel :shake:

Posted

Jak poszlam do niej w odwiedziny bo akurat siedziała w kojcu to nie moglam się od niej oderwac:loveu::loveu::loveu:Tak pchała pyszczek pod moją dłoń.. tak jej sie podobało drapanie za uszami.. mowie wam ona jest cudowna..:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziś Kobra wygrała u mnie medal na najlepszego tymczasowicza którego mamy w tej chwili(oczywiscie razem ze Smoczycą). Moze nie jest jakimś pięknym rasowcem ale serduszko ma piękne. Dziś jak bylam na dworze i wrzucałam węgiel do kotłowni jako jedyna nie odstępowała mnie na krok.. wpatrywała się we mnie tymi pięknymi ślepkami... i jak widziala ze na chwile przestaje ruszac łopatą podchodzila i szturchala mnie pyszczkiem zeby ją pieścic..a nawet jak nabierałam węgiel na łopate to sie na nią pchała zeby zwrócic na siebie uwage.. byle by chociaz przez chwile podrapać ją za uchem.wszystkie inne podbiegały i uciekaly biegać dalej, a ona ciągle przy mnie głodna pieszczot..:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:To naprawde cudowny pies...