Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ama ,
a może Flora ma za mało spacerków :wink:, a zrozumiała, że na działce to dopiero można się wyszaleć? :P Histeria? Szczekanie? Może jednak jest jakiś powód, że zmieniło się jej zachowanie? :roll: Nie zapominaj, że sheltie są sprytne i inteligentne. :lol:

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sheltomaniak napisał(a):
Ja mam dwa śniade szetlandy
Jeden 2,5 letni Orfeusz i drugi malutki 2 miesięczny Tristan Jest z nami od 2 tygodni Wszyscy domownicy szaleja na ich punkcie

No wyobrażam sobie. :lol: Dorosłe sheltunie są wspaniałe, a co dopiero taki maluszek. :buzi: A będą jakieś zdjęcia Tristana? :modla: Bo Orfeuszka mozna zobaczyć na stronce. Śliczny jest. :klacz:

• 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich miłośników szetlandów!

U nas są 3 szeltusie - najstarsza Winga ma 11 lat, jej syn Denis ma 7 lat, mama z synusiem są śniade.
Jest także najmłodszy dwuletni tricolor Junior, wszystkie przekochane.

Do niedawna była jeszcze z nami śniada Berenika, niestety choroba i wiek nieubłaganie nadeszły, i trzeba było podjąć najtrudniejszą decyzję.

Pozdrawiam!!!

• 1 year later...
Posted

Ja też witam wszystkich sheltomaniaków!

U nas są dwa szetlandy: Obsi i Zefi. Oba psiaki są tricolorami - to mój ulubiony kolor w tej rasie.
Obsi jest już z nami pięć lat, a Zefi prawie rok. Ta sama rasa, ale jakże różne charakterki. Oba jednak przesłodkie i najukochańsze na świecie. :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

kara&arti napisał(a):
szetlanda-śniadego merle.

z jakiej hodowli:crazyeye: , to nie jest dozwolony kolor więc pytam z ciekawości, po jakich rodzicach?

a tak w ogóle to masz jakieś zdjęcia? jak ona wygląda?

Edit: już Cię odnalazłam na portalu Little

• 2 weeks later...
Posted

Witam miłośników sheltie :)
Ja również uwielbiam psiaki tej rasy, jednak niestety nie mam szelciaka :( Chociaż - zamierzam w przyszłości mieć.

• 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkich miłośników i posiadaczy tych pięknych piesków.

Psiara&Nusia
Jesteśmy w tej samej sytuacji ;) Też bardzo chciałabym mieć szelciaka,ale w kolejce psów, które bardzo chce są już west, maltańczyk i dalmatyńczyk:diabloti: , więc zobaczymy... :lol:

Pozdrawiam wszystkie urocze sheltie:loveu:

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Wielkimi krokami zbliżają się święta.
Z tej okazji wszyskim chcę złożyć moc serdecznych życzeń, także zdrowych i wesołych świąt spędzonych w towarzystwie swoich milusińskich!

Posted

Dalmatynkaa napisał(a):

Szczególne pozdrowienia dla Lilki i Timona ;)

Dziękujemy!
Oglądałam zdjęcia Frediego w Galerii.
Ale się z niego zrobił piękny facet:)
A tak właściwie to ile on ma miesięcy?

Posted

Lada dzień skończy 7 miesięcy, czas strasznie szybko upłynął, jeszcze niedawno był taki małym krecikiem, a teraz powoli się lisek z niego robi.
A jak się układają stosunki pomiędzy sheltie i dzieci ?