AniaP Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 ama , a może Flora ma za mało spacerków :wink:, a zrozumiała, że na działce to dopiero można się wyszaleć? :P Histeria? Szczekanie? Może jednak jest jakiś powód, że zmieniło się jej zachowanie? :roll: Nie zapominaj, że sheltie są sprytne i inteligentne. :lol: Quote
sheltomaniak Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Witam! Ja mam dwa śniade szetlandy :) Jeden 2,5 letni Orfeusz i drugi malutki 2 miesięczny Tristan :) Jest z nami od 2 tygodni :) Wszyscy domownicy szaleja na ich punkcie :) Quote
AniaP Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 sheltomaniak napisał(a): Ja mam dwa śniade szetlandy Jeden 2,5 letni Orfeusz i drugi malutki 2 miesięczny Tristan Jest z nami od 2 tygodni Wszyscy domownicy szaleja na ich punkcie No wyobrażam sobie. :lol: Dorosłe sheltunie są wspaniałe, a co dopiero taki maluszek. :buzi: A będą jakieś zdjęcia Tristana? :modla: Bo Orfeuszka mozna zobaczyć na stronce. Śliczny jest. :klacz: Quote
sheltomaniak Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Zdjęć sporo mam ale jeszcze nie zdąrzyłam umieścic na mojej stronie:) Strona będzie musiała przejść gruntowna zmianę:) Quote
malawaszka Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 słuchajcie czy nie słyszeliście o jakimś zaginionym sheltie?? tricolor: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=776417#776417 Quote
Gosik71 Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Witam wszystkich miłośników szetlandów! U nas są 3 szeltusie - najstarsza Winga ma 11 lat, jej syn Denis ma 7 lat, mama z synusiem są śniade. Jest także najmłodszy dwuletni tricolor Junior, wszystkie przekochane. Do niedawna była jeszcze z nami śniada Berenika, niestety choroba i wiek nieubłaganie nadeszły, i trzeba było podjąć najtrudniejszą decyzję. Pozdrawiam!!! Quote
sheltistar Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Ja też witam wszystkich sheltomaniaków! U nas są dwa szetlandy: Obsi i Zefi. Oba psiaki są tricolorami - to mój ulubiony kolor w tej rasie. Obsi jest już z nami pięć lat, a Zefi prawie rok. Ta sama rasa, ale jakże różne charakterki. Oba jednak przesłodkie i najukochańsze na świecie. :diabloti: Quote
kara&arti Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Witam. Ja też:loveu: mam szetlanda-śniadego merle. Jestem z Zamościa. Quote
OlaAB Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 kara&arti napisał(a):szetlanda-śniadego merle. z jakiej hodowli:crazyeye: , to nie jest dozwolony kolor więc pytam z ciekawości, po jakich rodzicach? a tak w ogóle to masz jakieś zdjęcia? jak ona wygląda? Edit: już Cię odnalazłam na portalu Little Quote
Emilia z Lassie Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Witam!! Jestem juz chyba rozpoznawalna w kręgach sheltomaniaków Ja mam mam suczke tej przewspaniałej rasy jest to KAMA Złocista Perła, ma trzy lata, teraz jest w stanie "błogosławionym" :) Quote
warg2003warg Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 :loveu: Emilka to życzymy Lassie wszystkiego szczęśliwego.My też czekamy na narodziny czterołapnych dzieciątek.Ale my to co innego , myślimy, czekamy na telefony i sprawdzamy emaile. Quote
Arlene Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Witam miłośników sheltie :) Ja również uwielbiam psiaki tej rasy, jednak niestety nie mam szelciaka :( Chociaż - zamierzam w przyszłości mieć. Quote
Pati i Daisy Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Witam wszystkich miłośników i posiadaczy tych pięknych piesków. Psiara&Nusia Jesteśmy w tej samej sytuacji ;) Też bardzo chciałabym mieć szelciaka,ale w kolejce psów, które bardzo chce są już west, maltańczyk i dalmatyńczyk:diabloti: , więc zobaczymy... :lol: Pozdrawiam wszystkie urocze sheltie:loveu: Quote
kara&arti Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 My równiez pozdrawiamy i dziękujemy za pozdrowienia. :loveu: Bardzo polecam ta rasę o zaletach chyba nie muszę pisać Quote
Musiałek Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Prześliczne są maluchy :multi: :multi: Gratuluje takiej gromadki :lol: tylko musisz zdjęcia pozmniejszać Quote
Dalmatynkaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Ja również mam sheltiego , wabi się Fredi, serdecznie pozdrawiam posiadaczy takich piesków ;) To niezwykłe psy :cool3: Quote
sheltia12 Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Hej Dalmatynkaa My chyba znamy sie tez z innego rofum? :D:D Miło ze tutaj zawitałaś Pozdrawiam, Sheltia Wymiziaj Frediego :D Quote
Meritt Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Hej! Ja też mam rocznego szeltusia. Wabi sie Timon.Jest śniady z białym i pochodzi z hodowli " Z Łańcuta"(brat Frediego). Pozdrawiam! Quote
sheltistar Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Wielkimi krokami zbliżają się święta. Z tej okazji wszyskim chcę złożyć moc serdecznych życzeń, także zdrowych i wesołych świąt spędzonych w towarzystwie swoich milusińskich! Quote
Meritt Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dołączam się co życzeń!!! :kiss_2::kiss_2: Quote
ewa k Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 ... niedługo Święta! Przyłączam się do Świątecznych Życzeń! Pozdrawiam wszystkich szetlandziarzy i nie tylko! --------- zapraszam rownież na naszą stronę www.magicznyogrod.republika.pl Quote
Dalmatynkaa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Witamy wszystkich, co prawda nie mamy pięknej kartki świątecznej ale z serca życzymy wszystkim sukcesów w szkoleniu i wystawach. Szczególne pozdrowienia dla Lilki i Timona ;) Quote
Meritt Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Dalmatynkaa napisał(a): Szczególne pozdrowienia dla Lilki i Timona ;) Dziękujemy! Oglądałam zdjęcia Frediego w Galerii. Ale się z niego zrobił piękny facet:) A tak właściwie to ile on ma miesięcy? Quote
Dalmatynkaa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Lada dzień skończy 7 miesięcy, czas strasznie szybko upłynął, jeszcze niedawno był taki małym krecikiem, a teraz powoli się lisek z niego robi. A jak się układają stosunki pomiędzy sheltie i dzieci ? Quote
Recommended Posts