snuszak Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Franek, gdzie te wszytskie ciotki? Chyba sie Ciebie boja :evil_lol: Quote
supergoga Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wysłałam dzisiaj Franka, Miszę i Kumpla - jest posuzkiwany domek dla starszego pieska w Niemczech. Sprawa sprawdzona. Może któremus sie powiedzie. To na takich zasadach jak miała jechać Mika, Jeśli jakiegoś wybiorą, musi być gotowy. Trzeba go wtedy pilnować, żeby nie zniknął, jak ta sunia. Quote
snuszak Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 trzymam kciuki za Franeczka, za reszte zreszta tez bo jesli jednemu z nich sie powiedzie to bedzie wielkie szczescie :p Quote
snuszak Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Zreszta Franek jest u mnie i tak sie zadomowił ze nigdzie sie nie wybiera ;) Quote
supergoga Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Podniosę psiaka. A tak poza tym - mam dość. Kolejny pies w hotelu. To jest zgroza. Quote
marta23t Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 a ja zagubiłam wątek Frania i dopiero znalazłam teraz:oops: Franio u Kasi nie zginie; w dupsku mu ciepło i dobrze to się trzyma skubany:evil_lol: Goga jaki pies w hotelu? kurde kolejna bida i kolejne koszta:-( Quote
snuszak Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 wszytsko ostatnio jest nie tak, no i tyle :shake: Goga dostalas jakas wiadomosc czy ktoregos psiaka wybrali? Quote
supergoga Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Sama czekam. W kolejcie pierwszy Franio a z nim sunia Norka. Misza na razie siedzi w przytulisku, może czekać. Quote
snuszak Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 oby sie udało, oby sie udało, oby sie udało, tak sobie zaklinam :diabloti: Quote
supergoga Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Zaklinaj, może pomoże. On jest bardzo ładnym psem. Quote
snuszak Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Widziałam Franka na fundacyjnej - dziekuje :p Quote
Sally (od Koanka) Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Baner Franka: Podlinkowany. Quote
snuszak Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 dostałam przed chwilą bardzo poważna oferte domku dla Franka, czekam na wypełniona ankiete przedadopcyjna i kolejne informacje, Goga Franek mialby mieszkac z suczką czy mozna by go ciachnac zeby suczki nie molestował? Sally dziekuje bardzo za bannerek dla chlopaczka :p jak wskakuje mi jednak pod moje nie mieszcza sie w jednym rzadku wiec jak tylko miejsce sie zwolni to wstawiam. Mam nadzieje jednak ze nie bedzie takiej potrzeby :lol::lol::lol: Quote
Lilmo Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 A mi wstyd, bo dopiero dziś Franka tutaj odnalazłam :roll: Franio ma niesamowite spojrzenie, widać, że wierny i oddany przyjaciel z niego będzie :) W takim razie ja również trzymam kciuki, żeby udało się w tej opisanej wyżej sprawie i chłopaczek znalazł dom :) Quote
snuszak Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 ankiete dostałam i adopcja jesli Franek zgodzi sie z suka dojdzie do skutku:lol: a on bardzo lubi inne przyjazne suki, to 2 letnia labka przygotowywana do dogoterapi i nie jest suka dominujaca, wiec mysle ze bedzie ok, zobaczymy w nastepnym tygodniu ale ja jestem nastawiona bardzo optymistycznie:p Quote
Lilmo Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 wspaniale jest czytać takie wieści ! :multi: w takim razie jeszcze bardziej zaciskamy kciuki i czekamy na dalsze wiadomości z życia Franka ;) Quote
Sally (od Koanka) Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 snuszkak napisał(a):ankiete dostałam i adopcja jesli Franek zgodzi sie z suka dojdzie do skutku:lol: a on bardzo lubi inne przyjazne suki, to 2 letnia labka przygotowywana do dogoterapi i nie jest suka dominujaca, wiec mysle ze bedzie ok, zobaczymy w nastepnym tygodniu ale ja jestem nastawiona bardzo optymistycznie:p No to mocne kciuki Quote
marta23t Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 ooooo to ja też trzymam kciuki za Frania. jakie zmiany;) a ja na dogo tak mało wchodzę bo widmo informatyki nade mną wisi:placz: Quote
snuszak Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 jestesmy w trakcie dogadywania terminow i takie tam, bo ciezko wszytsko zgrac zeby wetowi pasowalo nam i przyszlej Pani :loveu: Quote
supergoga Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Tak jak pisałam, wetka jest od 12.00 do 19.00. Jak nie jedna to druga. Możemy się umówić na Polance - gdybyś jechała PKP to z dworca tramwaj 5 na miejsce jedzie. Niestety tymczasy dla Isi nie wypaliły - boje się jeśli zadzwoni klinika. Nie mówiąc, że płacimy teraz za nic, jak za drogi hotel. Quote
supergoga Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 I coś się cicho zrobiło. Jak z Franczeskiem. Czy sprawa upadła. Bo nie piszesz i się martwię. Quote
snuszak Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 za Franka prawdopodobnie bierzemy sie w nastepnym tygodniu bo teraz suka gdzie ma isc jest po cieczce i jeszcze za nia piechy ganiaja, jak bedzie konkretny dzien to oczywiscie dam znac, Goga wczesniej dostaniesz info to umowimy sie jakos do weta :p Quote
Recommended Posts