stereo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dla wszystkich klas jest taki sam: 5-6 m. Quote
2Monika2 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 tunele w każdej kategorii są takie same :cool3: czyli długość 3-6 m Quote
olcha Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 stereo napisał(a):Dla wszystkich klas jest taki sam: 5-6 m. Jakie długie! Strasznie mi się podoba jak pies z taką radością wpada z jednej strony i wypada z drugiej :lol: Quote
Saba Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Przez ta wielką miłość psów do tuneli często są detki :-? Nigdy nie zapomne jak taki jeden pochłoną Fione w Bratysławie na PR, jak czarna dziura czy coś :roll: Quote
Polna Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 poszukuje tyczek takich ze szpikulce na końcu(?) podobno mozna je otrzymać w "końskich" sklepach, moze to się fachowo jakoś nazywa ?. Potrzebne mi do slalomu :) Quote
AniaP Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='2Monika2']chcę sobie zamówić, tylko czy ten materiał nie będzie zbyt delikatny? No coś Ty. :crazyeye: Dla Pikusia? :shake: Koleżanka od roku już prawie używa takich tuneli ze swoją ON-ką, tylko z "Royala" (czasem dokładali taki tunel do karmy) i tunele całe. A taki podobny tunel tylko z ogonem (jako "rękaw") był na IAL-u w Szczecinie. Quote
blaira Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Polna napisał(a):poszukuje tyczek takich ze szpikulce na końcu(?) podobno mozna je otrzymać w "końskich" sklepach, moze to się fachowo jakoś nazywa ?. Potrzebne mi do slalomu :) Polna nie ma chyba fachowego okreslenia... sa to tyczki do pastucha lub ogrodzenie do pastucha cos ala tego;) Quote
anea Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 np tu http://www.padok.pl/index.php?IDP=0&IDKategoria=33&PHPSESSID=3fef5a68e3c1614f4bd62c78b428e7f0 musisz poszukac w sklepach internetwych, albo poszukac hurtowni, albo wejsc moze na jakeis forum jezdzieckie i tam moze sie ludzi eorietuja gdzie tanio mozna kupic cos takiego :) Powodzenia i pochwal sie co udalo Ci sie zdzialac bo ja chetnie zdubluje teój pomysl :) Quote
2Monika2 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 "AniaP" napisał(a):No coś Ty. :crazyeye: Dla Pikusia? :shake: Koleżanka od roku już prawie używa takich tuneli ze swoją ON-ką, tylko z "Royala" (czasem dokładali taki tunel do karmy) i tunele całe. ufff co za ulga... zamówiłam sobie 4 :loveu: Quote
shangri_la Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Polna napisał(a):mozna to w internecie znaleźć ? :) są nawet w karusku tylko trochę drogo wychodzi z ta przesyłka, ja kupowałam w sklepie jeździeckim za 5,5/ sztuka. najlepiiej podzwoń po sklepch jeździeckich w twojej okolicy i pytaj sie o tyczki do pastucha elektrycznego, na bank maja tylko kwestia w jakiej cenie, a co do wysyłki to czsami tak jest , że poczta nie przyjmuje przesylek dłuższych niż metr (pani mi tłumaczyła ale dokładnie nei pamiętam) i wtedy sie jakos dużo więcej płaci i kalkulacja wychodzi bardzo niekorzystnie pozdrawiam Quote
Polna Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jakie tyczki lepsze 120cm nad ziemią czy 150cm ? Quote
CHI Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jeśli chodzi o paliki do pastucha to najtaniej jest w hurtowniach rolniczych... Natomiast muszę się pochwalić - wzięłam się za tunel miekki taki "full wypas" :diabloti: - walczę z nim już 3 tyg (tzn w czasie wolnym:diabloti: ).. Przed malowaniem był ćwiczony - teraz go wykańczam... Wygląda to tak: "Srandardowo" pierwsza do niego wlazła Fufu, ale zanim złapałam za aparat Blondyn go sobie "zawłaszczył" I nawet przybijanie wykładziny mu nie przeszkadzało... Do zrobienia zdjęć młotki jednak musiałam odłożyć...;) Quote
PATIszon Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ale sie psina zmachala przy budowie rekawa.....:evil_lol: Quote
Saba Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Tak psa wykorzystywać :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asti Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 A z czego rękaw jest zrobiony? A raczej wejście :) Quote
CHI Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Asti napisał(a):A z czego rękaw jest zrobiony? A raczej wejście :) Białe to jest płyta "dykta" czy jakoś tak (z tego sa m in. tyły od szaf ;)) Czerwone to listewki Zielone to taka wykładzina typu "patio" (antypoślizgowa ;)) a pod tym zielonym jest płyta wiórowa laminowana (tak to się chyba nazywa) czyli bok od szafy ;) Wylot miękki (niebieski, żeby było kolorowo) będzie z plandeki samochodowej, ale w celu wzmocniena ten "trawnik" puszczę po całości miękkiego rękawa dołem... ech mieć tak z 1-2 dni wolnego... to bym skończyła...:diabloti: Pozdrawiam CHI Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Rękaw to nic, ale ten model w rękawie :loveu: Kiedy usłyszymy o blond piękności na zawodach? :razz: Jakies zeróweczki planujecie? :eviltong: A konstrukcje z dykty to ja dobrze znam :evil_lol: Na takiej to się bandzik uczył:multi: Quote
CHI Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Paskuda_Bandzior; napisał(a):... model w rękawie :loveu: Kiedy usłyszymy o blond piękności na zawodach? :razz: Jakies zeróweczki planujecie? :eviltong: Ech - planujemy tylko to zależy od organizatorów... Bo Blondyn (ur. 12.01) kończy 15. mies 12 kwietnia, a 18. mies 12-go lipca... i to jest ten problem...;) :razz: Pozdrawiam Chi Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 No ale to jeszcze w tym roku mam nadzieję gdzieś ujrzeć debiutującego Blondasa :loveu: Quote
shangri_la Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Polna napisał(a):Jakie tyczki lepsze 120cm nad ziemią czy 150cm ? ja mam 1,40- czyli 1,20 nad ziemią. 1,50 to za dużo, bo te moje to i tak kurce trudno gdzies zabrac :p i co kupiłąś już? pozdrawiam Quote
Polna Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 shangri_la napisał(a):ja mam 1,40- czyli 1,20 nad ziemią. 1,50 to za dużo, bo te moje to i tak kurce trudno gdzies zabrac :p i co kupiłąś już? pozdrawiam Jeszcze nie, ale zamowie jednak te krótsze. Jeszcze poszukam moze w Łodzi znajde sklep, który ma takie cuda w swoim asortymencie. Kurcze załuje, ze nie mam ogródka :shake: Quote
anea Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 to ja tak w formie zartu pochwale sie "naszymi hopkami" czyli płotkiem przed blokiem ;) A tak juz powaznie: gdy patrze jak ona skacze i ja lubi to robic to coraz powazniej mysle o kursie... Quote
Saba Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Nad czym tu się zastanawiać :evil_lol: Ona ma to wypisane na twarzy "może jak przeskocze jeszcze przez ten płotek to wreszcie zabierze mnie na trening" ;) Quote
olcha Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 To ja też się tak w ramach żartu pochwalę :lol: Przyszedł tunel :multi: i psy mają świetna zabawę :p A tutaj skacze przez: (za wczesnie nacisnęłam spust :watpliwy:) tu też w czasie przeskoku (ale mi miejsca nie starczyło :eviltong: ) Quote
Recommended Posts