Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja musze zacząć robić przeszkody a nie chce zeby mi ręce marzły :P Narazie mam jedną prowizoryczną stacjonate, ale co mi po hopce takiej niskiej jak ona skacze na 2 metry w gore? :lol:

• Replies 507
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Hmmm.... Niezły pomysł, a nie są za wysokie???

nie są, ale zawsze można poprzestawiać ich wilekość na jaką sie chce :)

Posted

Gucio napisał(a):
A ja musze zacząć robić przeszkody a nie chce zeby mi ręce marzły :P

Robić stacjonatki, to akurat nie problem, bo mój pokoik mały, ale spokojnie mogę je sobie "skrobać". Ale gdzie je pomalować, to już problem, potem jeszcze muszą gdzieś wyschnąć, no i mokrych to już jedna na drugą nie złożę. :shake: Mmmm, no i potem jeszcze ten zapach do snu :sleeping: , marzenie. :evil_lol:

Gucio napisał(a):
Narazie mam jedną prowizoryczną stacjonate, ale co mi po hopce takiej niskiej jak ona skacze na 2 metry w gore? :lol:

Hm, to może jakiś rekord Guinnessa? ;) Bo w agility akurat skok w zwyż się nie liczy. :eviltong:

Posted

widzialam te strefowki metalowo-gumowe... otoz dochodze do wniosku ze wole slanowe ;) te sterfowki byly juz mocno zuzyte - fakt - guma... ale nic wiecej nie mozna powiedziec pozytywnego o tych przeszkodach, strzasznie ciezkie, ale rozbujane, niektore psy mialy stresa kiedy przeszkoda pod ich ciezarem sie uginala...

jestem jeszcze ciekawa strefowek Reno - mam nadzieje ze gdzies bede miala okazje je zobaczyc

pozdrawiam

Posted

Naaaareszcie ferie :) Moge z siostrą zrobic podwojną stacjonatke tylko troszke sie zastanawiam... mam idealny material na okser, ale pies nie straci tyczki hm...chociaz podwojna stacjonata bedzie dla tych bardziej zaawansowanych :P wiec krzywdy raczej sobie nie zrobią :) zobacze moze cosik wymajstruje ...

Posted

Tak, posłuszenstwo. Zanim bym przeszkody zrobiła i wogole top by ferie minely. a tak poza tym to w maju zapewne będziemy mieli pokazy przed dużą publicznością wiec cwiczymy w kazdej wolnej chwili :) [posluszenstwo]

Posted

Dziewczyny bo nie chcę zakładać tematu nowego to tu spytam :)
Bardzo chciałam jechać do Cavano na agility, ale jednak nie wiem czy wytrzymam jazdę autobusme z psem, tmy bardziej, za jak wiadomo nie zawsze miejsca są wolne a ostre zakręty wywracają.
Mam blisko (20 minut pieszo) Baritusa, co o nim sądzicie oczywiście o agility tamtejszym ;)?

Posted

Gucio napisał(a):
Tak, posłuszenstwo. Zanim bym przeszkody zrobiła i wogole top by ferie minely. a tak poza tym to w maju zapewne będziemy mieli pokazy przed dużą publicznością wiec cwiczymy w kazdej wolnej chwili :) [posluszenstwo]

A!! Chyba że szykuje się wystepik ;)) Obowiązkowo będziemy czekac na zwykłą i foto relacje ;PP

Posted

Z tym może być trudniej, chyba ze bym poprosiła jedną panią, dyrektorkę Miejsko Gminnego Ośrodka Kultury o porobienie fotek. Mam nadzieje, ze psy sie nie spalą, zwłaszcza Tosia, która troche protestuje przy koemndzie 'noga' i się kładzie.
Kochani, za jaką przeszkodą mam sie teraz brać, jesli hopki pojedyncze mam opanowane???

• 3 months later...
Posted

No to ja sobie pozwole wyciagnac temacik.

Oto jak u nas :cool3: w Bydgoszczy spedzamy sobotnie popoludnia.
Najpierw udajemy sie do markietu budowlanego i nabywamy droga kupna deseczki, ktore pan nam przycina gratisowo na miejscu...

Nastepnie, zerkajac od czasu do czasu na dzieciaki, obmyslamy plan dzialania....
Do tego niezbedne jest piwko ;)

Gdy juz plan zostanie zatwierdzony zabieramy sie do konkretow...

Mnie osobiscie wkretarka spodobala sie do tego stopnia, ze chyba sobie kupie taka na urodziny:loveu:

Albo Paulinie na dzien dziecka :eviltong:

PO godzinie zaczyna byc widac efekty

No...teraz tylko pomalowac i ....5 pieknych hopek, jaknajbardziej regulaminowych mamy!!!

:multi: :multi: :multi:

C.D.N.......

Posted

No nie, PATI aż zazdrość bierze. :sad:

[quote name='PATIszon']Najpierw udajemy sie do markietu budowlanego i nabywamy droga kupna deseczki, ktore pan nam przycina gratisowo na miejscu...
No, a ja głupia :evil_lol: uwierzyłam w naszych marketach napisom, że długości mniejszych jak 5 albo 10 cm (zależy od marketu) nie przycinają i... zybzu zybzu wszystkie deseczki do hopek ręczną piłką w domku na podłodze. :cool3: No i nie powiem jak długo robiłam trzy hopki, bo toż to wstyd. :oops: A ja myślałam cały czas, że to jakiś stolarz Wam takie piękne hopki robił, a Wy:

[quote name='PATIszon'] PO godzinie zaczyna byc widac efekty

No piękne, piękne macie hopeczki. :klacz:

[quote name='PATIszon ']No...teraz tylko pomalowac i ....5 pieknych hopek, jaknajbardziej regulaminowych mamy!!!
Ale jeszcze Wam do dokończenia chyba zostało trochę deseczek? :eviltong:

Posted

[quote name='Klaudia:-)']Hopki śliczne,Wy to macie talent.

Sliczne to one sa dopiero teraz:

Jutro jedziemy zamawiac slalom.....:cool3:

Juz niedlugo w Bydgoszczy beda 2 tory :multi: