Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laurin- Dzień dobry:multi:
ciudny, że aż go potargało:evil_lol:

Dozia_13; Anitaaa i Bartis - dzięki wielkie:loveu::loveu::loveu:

Ulka18- To było tak: Na trzeci dzień pobytu u nas Kai wybraliśmy się do weta. Z Kają tak ogólnie, a Korek na odrobaczenie. Cortez jak zwykle histeria i zaczął chować się za Kaje. Po powrocie wielka miłość:loveu: i od tego czasu żadnych spięć już nie było;). Wizyta u weta zbliża:razz:.

Posted

Ojoj, psiaki zaanektowaly cale łozko, dla Panciow juz nie będzie miejsca Kajunia czasami ma jeszcze przestraszone oczy i pochylona glowe, dobrze, ze Korek taki rozrabiak i pewny siebie, to dodaje jej odwagi.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ojoj, psiaki zaanektowaly cale łozko, dla Panciow juz nie będzie miejsca Kajunia czasami ma jeszcze przestraszone oczy i pochylona glowe, dobrze, ze Korek taki rozrabiak i pewny siebie, to dodaje jej odwagi.

Łóżko to Kai miejsce nr 1:lol:. Dziś przyszła karma, czekam jeszcze na kocyk dla niej. Wydaje mi się że ona ma tak przez aparat, bardzo nie lubi jak jej się zdjęcia robi. Normalnie jest bardzo radosna, nie zauważyłam też żeby się stresowała;).

Posted

[quote name='Ulka18']Ale fajne kumple z nich :loveu:
http://img152.imageshack.us/img152/8320/dsc08274qb2.jpg

Kaja zaczyna interesowac sie frisbeem? SUPER :p
http://img23.imageshack.us/img23/7919/dsc08285wo4.jpg

Zazdroszcze terenow spacerowych, ale sie moga psiaki wybiegac :lol:
Fantastyczne przestrzenie.

Zaczynam ją na nie nakręcać, już nawet po nie skacze:multi:. Jak mi sie uda to strzele fotke w skoku;).

Dzieki. Zaprosiłabym na spacer, ale jesteś tak daleko:placz:

Posted

Weszłam tu dzis pierwszy raz i po prostu nie moge się napatrzec na fotki :loveu:. Psiakki widac, ze przeszczęśliwe. Zacznę chyba grupowac wątki adopcyjne, gdzie w domu są dwa psy. Ja odkąd mam drugiego psa w domu NIE WYOBRAŻAM sobie, by miec jednego. I nie chodzi tu o moje dobre sampoczucie a o komfort psychiczny moich psów. NIE MA TO JAK DWA PSY W DOMU!!!!!

Cortezik - jeszcze raz baaaardzo dziękuję za adopcję Kai!!!

Posted

[quote name='Reno2001']Weszłam tu dzis pierwszy raz i po prostu nie moge się napatrzec na fotki :loveu:. Psiakki widac, ze przeszczęśliwe. Zacznę chyba grupowac wątki adopcyjne, gdzie w domu są dwa psy. Ja odkąd mam drugiego psa w domu NIE WYOBRAŻAM sobie, by miec jednego. I nie chodzi tu o moje dobre sampoczucie a o komfort psychiczny moich psów. NIE MA TO JAK DWA PSY W DOMU!!!!!

http://images34.fotosik.pl/333/c7156309d9a8567f.jpg

Cortezik - jeszcze raz baaaardzo dziękuję za adopcję Kai!!!

Dzieki:loveu:. Zapraszam częściej. U mnie Corciu znormalniał. Przestał obszczekiwać ludzi i bez problemu zostaje sam. Jak również ma się z kim bawić:p. Ale Twoje świetnie wyglądają:loveu::loveu:

Posted

hey :multi:
Ale masz pościelowe te psiaki :loveu:
Jest chociaż miejsce dla Ciebie :evil_lol:???

Widzę że u Was też sypnęło śniegiem, u nas sypie i sypie i nie zapowiada się żeby przestało :shake::shake::shake:

pozdrowionka i buziaczki :Rose:

Posted

NIE MA TO JAK DWA PSY W DOMU!!!!!

Swiete slowa :fadein: Korek i Kaja maja siebie i na pewno jest im razem razniej i milej.

Ja tez mam dwa psiorki, a raczej 2 suczki :lol:
Zapraszam na watek mieleckiej Casablanki, beda dzisiaj nowe zdjecia.