joanika Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ja tego nie nazwałabym że sie sprzedał - on się ze mną zaprzyjaźnia :p Nie mówiłaś że świnia jest różowa :loveu: my mamy szarą :-( Quote
Cortezik_82 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Kaja zagryzła świnkę, już nie chrumka Quote
Ulka18 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [SIZE="3"]Wesołego królika, Co po stole bryka, Spokoju świętego I czasu wolnego, Życia fajnego W jaja bogatego I w ogóle - Wszystkiego najlepszego! Quote
Aga&Ganja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Hej! :multi: co tam? :cool3: super świnia dla psiaków!! :lol: Quote
laurin Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Z okazji Świąt życzę: Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! [SIZE=3]Śmigus! Dyngus! Na uciechę z kubła wodę lej ze śmiechem! Jak nie z kubła, to ze dzbana, śmigus-dyngus dziś od rana. Staropolski to obyczaj, żebyś wiedział i nie krzyczał, gdy w Wielkanoc, w drugie święto, będziesz kurtkę miał zmokniętą. Quote
Cortezik_82 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Dziękuje za życzenia:loveu::loveu::loveu: YouTube - Cortez 28.03.09 Quote
halgre Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Pisanych jajeczek, wierzbowych bazieczek, kiełbasy święconej, dużo chrzanu do niej. Serca szczerego, domu ciepłego. W poniedziałek kubeł wody, szczęścia, zdrowia oraz zgody. Zmartwychwstania duszy i wiosny po uszy. Quote
Bartiśkowa_ Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Super filmik :lol: Cortezik robi postępy Quote
Tequila1017 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Hej :multi: Witamy się pierwszy raz :D Masz śliczne psiaki :loveu::loveu: Widzę, że trenuje z Cortezem agility :cool3: Super mu idzie :D Ja mam psa ze schroniska i nie długo minie rok od kąt moją Amstaffke mam i zaczynam z nią trenować agility :p Ma ok. 2 lata i kila mies. Ale zachowuję sie jakby ćwiczyła kiedyś agility, ale wątpię .. w końcu znaleźli ją w bardzo złym stanie na polu :roll: Ale twoje pieski są cudne :loveu::loveu: Quote
Cortezik_82 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Shappy Ale Cortezik ladnie biega no ,no. Dzieki:loveu::loveu: halgre58 Pisanych jajeczek, wierzbowych bazieczek, kiełbasy święconej, dużo chrzanu do niej. Serca szczerego, domu ciepłego. W poniedziałek kubeł wody, szczęścia, zdrowia oraz zgody. Zmartwychwstania duszy i wiosny po uszy. Dziękuje za życzenia:loveu::loveu::loveu: anitaaa i bartis Super filmik :lol: Cortezik robi postępy Karolina&Lucky Ale fajny filmik :loveu:Dzięki:loveu::loveu:. Wczoraj zaczął już troszkę wyżej skakać:razz: Mqrtynq Hej :multi: Witamy się pierwszy raz :-D Masz śliczne psiaki :loveu::loveu: Widzę, że trenuje z Cortezem agility :cool3: Super mu idzie :-D Ja mam psa ze schroniska i nie długo minie rok od kąt moją Amstaffke mam i zaczynam z nią trenować agility :p Ma ok. 2 lata i kila mies. Ale zachowuję sie jakby ćwiczyła kiedyś agility, ale wątpię .. w końcu znaleźli ją w bardzo złym stanie na polu :roll: Ale twoje pieski są cudne :loveu::loveu:Cześć:multi: Zapraszam częściej:p Dziękuję:loveu::loveu::loveu: Jest coraz lepiej, chociaż na początku musiał się do wszystkiego przekonać;). Cortez zaczął jak kończył dwa lata, więc myślę, że da rade dziewczyna:p. Wystarczy tylko dobry kontakt z psem:loveu:. Mój drugi psiak też jest ze schroniska, ale ma około 4lat, a i tak będę zaczynała z nią trenować;). Cortez: YouTube - Cortez 12.04.09 Po południu fotki z Kają:cool3: Quote
halgre Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Dzieńdoberek ... :multi: Widziałam filmik ... :evil_lol: Jak ten maluszek świetnie skacze :crazyeye::eviltong::evil_lol: Quote
Lilith20 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 A ja mam pytanie zawsze mam z tym problem. jak wstawic zdjecia tu na forum zeby byly wieksze niz te co sa z imageshack?? Quote
sandrulka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 :multi:hej!! fajny filmik! super Cortez sobie skacze! czekamy na foteczki!! Quote
lenka13 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Witam! Cortezik jest bardzo fajnym psiakiem i wspaniale skacze. Ja bardzo bym chciała poćwiczym z moim Pimpkiem agility ale nie mam zbytnio gdzie, może zrobie sobie kilka przeszkód na podwórku ale nie wiem. Quote
Cortezik_82 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Shappy To czekam w takim razie na fotki :razz: Zapraszam wiec wieczorkiem;) halgre58 Dzieńdoberek ... :multi: Widziałam filmik ... :evil_lol: Jak ten maluszek świetnie skacze :crazyeye::eviltong::evil_lol: Dzięki:loveu::loveu::loveu: Lilith20 A ja mam pytanie zawsze mam z tym problem. jak wstawic zdjecia tu na forum zeby byly wieksze niz te co sa z imageshack?? Musisz odznaczyć/ zaznaczyć opcje resize image sandrulka :multi:hej!! fajny filmik! super Cortez sobie skacze! czekamy na foteczki!! Cześć:multi: Dzięki:loveu::loveu::loveu:. Fotki będą wieczorkiem:cool3: lenka13 Witam! Cortezik jest bardzo fajnym psiakiem i wspaniale skacze. Ja bardzo bym chciała poćwiczym z moim Pimpkiem agility ale nie mam zbytnio gdzie, może zrobie sobie kilka przeszkód na podwórku ale nie wiem. Cześć! Dzięki bardzo:loveu:. Musisz zobaczyć czy nie ma w okolicy klubu lub po prostu zrobić przeszkody sama(co jest bardzo łatwe);) Quote
Cortezik_82 Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 YouTube - Fuks, Freak, Kaja i Lana Daje filmik, nie wiem czy jeszcze dziś uda mi się wgrać fotki. Quote
Bartiśkowa_ Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 A Kajcia nie pływała ? :loveu: fajny filmik i czekamy na zdjecia :diabloti: Quote
Cortezik_82 Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Jak na razie wchodziła tylko do niej;) Quote
Recommended Posts