Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cortezik_82']Bo Cortezik boi się miękkiego tunelu(tej jedynej przeszkody), a trener uważa ze powinnam zmienić psa:angryy::angryy::angryy: Nienawidzę go(!!!!!!!!!!!!!!!), dla mnie Coruś jest najlepszy!!!!!

no niestety... nie można nic robić na siłę... ;)
a ten trener jest jakiś do d. :angryy:

Posted

Hej :p

[quote name='Cortezik_82']Bo Cortezik boi się miękkiego tunelu(tej jedynej przeszkody), a trener uważa ze powinnam zmienić psa:angryy::angryy::angryy: Nienawidzę go(!!!!!!!!!!!!!!!), dla mnie Coruś jest najlepszy!!!!!

Masz zmieniać psa, z powodu głupiego tunelu?
Przecież to chore jest! :angryy:
To przecież nie jest rzecz, że powiem sobie 'Mój telewizor nie ma najnowszych funkcji, to go wyrzucę na śmietnik i kupię sobie nowy...' :shake:

Ja bym powiedziała temu facetowi, że psa nie zmienię, mogę najwyżej zmienić trenera :cool1:

Posted

[quote name='dysia-u']zmienić Cortezika???!!!! też coś!!:angryy::mad:

Też się zezłościłam. To przykre było dla mnie...:-(

[quote name='laurin']Cześć :loveu::multi:

Cześć:loveu:

Fotki na poprzedniej

Posted

Cortezik_82 napisał(a):
Bo Cortezik boi się miękkiego tunelu(tej jedynej przeszkody), a trener uważa ze powinnam zmienić psa:angryy::angryy::angryy:
No to najwyzsza pora zmienic trenera na normalnego i przyzwoitego. W czasach kryzysu to niech sie cieszy, ze w ogole ktos do niego przychodzi. Najwyzej Cortezik nie bedzie biegal w tunelu, komu to bedzie przeszkadzac? Chyba tylko temu trenerowi bufonowi.