***Paulina*** Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Hejka:bye: Super fotki:loveu: A co do tunelu to na pewno za następnym razem pójdzie mu lepiej:kciuki: Quote
Cortezik_82 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):Fotki super :loveu: ***Paulina*** napisał(a):Hejka:bye: Super fotki:loveu: A co do tunelu to na pewno za następnym razem pójdzie mu lepiej:kciuki: Cześć:multi::multi: Dziękuje:loveu::loveu: Miło, że wierzysz w Cortezika:loveu:. Ćwiczyliśmy w domu i się przekonuje powoli przekonuje do zabudowanych przeszkód:p:loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Cortezik_82 napisał(a): Miło, że wierzysz w Cortezika:loveu:. Ćwiczyliśmy w domu i się przekonuje powoli przekonuje do zabudowanych przeszkód:p:loveu: Wiesz pewnie każdy pies na początku boi się przechodzić przez tunel... Zobaczysz będzie mu szło coraz lepiej;) Quote
laurin Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 cześć :loveu: niejedne człowiek by się bał, a co dopiero taka mała istotka jak psiulek... na pewno się chłopak zmobilizuje i odważy:loveu: wystarczy popatrzyć na jego wyskoki do fresbee (chyba źle napisałam tą nazwę:evil_lol::roll:) Quote
Cortezik_82 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Wiesz pewnie każdy pies na początku boi się przechodzić przez tunel... Zobaczysz będzie mu szło coraz lepiej;) Tak, masz rację;). Tylko tak jak pokonywał ładnie hopki na początku, tak jak po tym tunelu sie zestresował to już nic nie chciał robić, zapierał się nóżkami i nic go nie przekonywało(nawet szyneczka). W przyszłą sobotę dam fotki z treningu:p Quote
joanika Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Wszyscy będziemy trzymać kciuki za Cortezika:thumbs: Quote
Cortezik_82 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 joanika napisał(a):Wszyscy będziemy trzymać kciuki za Cortezika:thumbs: Dzięki:loveu:,mała Lanka też:cool3: laurin napisał(a):cześć :loveu: niejedne człowiek by się bał, a co dopiero taka mała istotka jak psiulek... na pewno się chłopak zmobilizuje i odważy:loveu: wystarczy popatrzyć na jego wyskoki do fresbee (chyba źle napisałam tą nazwę:evil_lol::roll:) laurin napisał(a):cześć:loveu: Cześć:loveu: Zamykamy sie w małych, ciemnych pomieszczeniach:lol:, chowam mu tam zabawki i już nawet się chłopak odważniejszy robi:p PS. Ostrzygłam Corteza;) Quote
Cortezik_82 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 to tak: łapki i przód klatki piersiowej są niedopracowane, ale to po kąpieli:p Quote
halgre Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Oj, musiałabym tu za dużo zdjęć cytować :evil_lol::evil_lol: Chociażby dlatego, że obejrzałam od pierwszej strony - a na każdej stronie śliczne foty psiurków :loveu: Są poprostu oba słodkie ... :multi::multi::multi: Quote
Cortezik_82 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 halgre58 napisał(a):Oj, musiałabym tu za dużo zdjęć cytować :evil_lol::evil_lol: Chociażby dlatego, że obejrzałam od pierwszej strony - a na każdej stronie śliczne foty psiurków :loveu: Są poprostu oba słodkie ... :multi::multi::multi: Dziekuje bardzo:loveu::loveu::loveu: Zapraszam częściej:p Quote
laurin Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 i sama go obcięłaś:crazyeye: nie będzie mu teraz jeszcze zimno??? Quote
Cortezik_82 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 laurin napisał(a):i sama go obcięłaś:crazyeye: nie będzie mu teraz jeszcze zimno??? Sama:p, nie będzie jakieś 2cm mu zostawiłam na długości. Od kwietnia już wiosna;) Quote
halgre Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Cortezik_82 napisał(a):Dziekuje bardzo:loveu::loveu::loveu: Zapraszam częściej:p Też dziękuję za komentarzyk :evil_lol: i też zapraszam częściej :multi::evil_lol::multi: Quote
***Paulina*** Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Prosimy o więcej fotek obciętego Cortezika:loveu::diabloti::loveu: Quote
joanika Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ulalala jaki przystojniacha z Cortezika, z resztą z niego zawsze jest przystojniacha, nawet jak jest zmoknięty. Cortezik_82 napisał(a):Od kwietnia już wiosna;) trzymam za słowo;) bo na chwile obecną za oknem zamieć. Quote
Cortezik_82 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Domka_Czika napisał(a):Fajnie mu tak:loveu: Dzięki:loveu::loveu::loveu:, to moja ulubiona fryzurka:p joanika napisał(a):Ulalala jaki przystojniacha z Cortezika, z resztą z niego zawsze jest przystojniacha, nawet jak jest zmoknięty. trzymam za słowo;) bo na chwile obecną za oknem zamieć. Dzięki:loveu::loveu::loveu: A wiesz że dwie godziny temu byłam tu w lasku i było wręcz wiosennie, wróciliśmy i się zaczęło. Słyszałam że weekend ma być świetny:p ***Paulina*** napisał(a):Prosimy o więcej fotek obciętego Cortezika:loveu::diabloti::loveu: Postaram się powstawiać:-), zainstalowałam Windows Vista i tylko pojedynczo mi wgrywa:sad: Quote
Karolina. Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ślicznie wygląda :loveu: Czekamy na więcej zdjęć :cool3: Quote
Cortezik_82 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):łądnei mu w takiej fryzurce :loveu: Dzieki:loveu::loveu::loveu: A teraz fotki z wczoraj(troche zamazane): Quote
Recommended Posts