***Paulina*** Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 cortezik_25 napisał(a): Dzięki, dobrze. Widzę, że mam nową koleżankę na nk:p No masz:evil_lol: Quote
cortezik_25 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):Mój Bartiś ma przeszło dwa lata i niedawno zaczęliśmy się uczyć czegoś więcej w niedzielę szybko nuczył sie przybijać łapki tak słodko to robi te i że jak klepię przy czesaniu po podłodze to ma leżeć z łepkiem na ziemi :evil_lol: to niesamowite jak on sie szybko uczy jak mu się chce :loveu::cool3: Super masz, mój to tylko za dobre żarełko chce się uczyć:razz: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Mój Bartiś ma przeszło dwa lata i niedawnozaczęliśmy się uczyć czegoś więcej w niedzielę szybko nuczył sie przybijać łapki tak słodko to robi te i że jak klepię przy czesaniu po podłodze to ma leżeć z łepkiem na ziemi :evil_lol: to niesamowite jak on sie szybko uczy jak mu się chce :loveu::cool3: Quote
Dozia_13 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 cortezik_25 napisał(a): Corek to jest uparciuch więc myślałam, że się już nie nauczy:roll:(Maciej powiedział, że jak on załapie to zje własne kapcie:evil_lol:. Życzymy mu smacznego). Sonia ma 10 lat:crazyeye:, w życiu bym jej tyle nie dała:loveu:. Taki mały a uparty:mad: A nawet ponad 10 bo jeszcze rok u babci była. Po wyglądzie może nie widać, ale z charakterku już tak. Ogólnie jest już leniwa, wredna itp. Quote
cortezik_25 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Dozia_13 napisał(a):Taki mały a uparty:mad: A nawet ponad 10 bo jeszcze rok u babci była. Po wyglądzie może nie widać, ale z charakterku już tak. Ogólnie jest już leniwa, wredna itp. On potrafi na mnie tak długo warczeć aż mu piłki nie rzucę:roll:. Z wyglądu dałabym jej góra 6 lat, ale to tak jak nie widzę. Na pewno kupa lat jeszcze przed nią:loveu: Quote
Dozia_13 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 cortezik_25 napisał(a):On potrafi na mnie tak długo warczeć aż mu piłki nie rzucę:roll:. Z wyglądu dałabym jej góra 6 lat, ale to tak jak nie widzę. Na pewno kupa lat jeszcze przed nią:loveu: Mysi przeżyć drugie tylo innej opcji ni ma:razz: Kundleki długo żyją:cool3: Quote
cortezik_25 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Dozia_13 napisał(a):Mysi przeżyć drugie tylo innej opcji ni ma:razz: Kundleki długo żyją:cool3: Ba! Co najmniej 20:loveu: Quote
cortezik_25 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 laurin napisał(a): Dobranoc:sleep2: Piękny banerek Quote
Dozia_13 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 To jak było już pozegnanie to my się WITAMY!:multi::multi: Quote
laurin Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 wpadam tylko na sekundkę ... i pędzę dalej do mych ukochanych obowiązków pani domu Quote
cortezik_25 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 To jak było już pozegnanie to my się WITAMY!:multi::multi: Cześć Karolciu:Cool!: wpadam tylko na sekundkę ... i pędzę dalej do mych ukochanych obowiązków pani domu Siemanko:bigcool: ja za chwilkę do pracy zmykam;) Quote
joanika Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Hej Widzę że na spacery chodzimy w te same strony Może spotkamy się kiedyś na wspólny spacer? Pozdrawiam a dla Kai :loveu: i Cortezika :loveu: mizianko ode mnie Quote
cortezik_25 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 joanika napisał(a):Hej Widzę że na spacery chodzimy w te same strony Może spotkamy się kiedyś na wspólny spacer? Pozdrawiam a dla Kai :loveu: i Cortezika :loveu: mizianko ode mnie Cześć:multi: Też jesteś z Fordonu?? Pewnie:p Dzieki:loveu: Quote
Aga&Ganja Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Hej! Gdzie jakieś foty? :p co u was? ja teraz muszę wszędzie nadrabiać... :roll: Quote
Aga&Ganja Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 cortezik_25 napisał(a):Cześć:multi: Jutro będą:eviltong:. U nas ok, a u Ciebie? No musisz nie da się ukryć:eviltong: a u mnie dobrze. obecnie boli mnie brzuch z głodu. :roll: wiosna idzie... :multi: Quote
cortezik_25 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 NUTELLASTELLA napisał(a):Hej! Gdzie jakieś foty? :p co u was? ja teraz muszę wszędzie nadrabiać... :roll: Cześć:multi: Jutro będą:eviltong:. U nas ok, a u Ciebie? No musisz nie da się ukryć:eviltong: Quote
cortezik_25 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 laurin napisał(a):hello przyszłam się przywitać Cześć Quote
Pestka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 http://img14.imageshack.us/img14/8974/dsc08643.jpg cuda małe dwa :loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Hejka:bye: Super fotki:loveu::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 http://img14.imageshack.us/img14/8974/dsc08643.jpg Ale bym ich wymiziała :loveu: Świetnie dobrani są bo widzę że sie zgadzają ze sobą w 100 % :multi: Quote
Recommended Posts